Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gün Maltepeden evden çıktık arkadaşımla sınava girmek için okula gidiyoruz.Minübüs tıklım tıklım dolu.Sadece basamakta yer var.Bostancı civarında ileride şişman birisi el kaldırdı binmek için. Tam o sırada bir yolcu da inmek istedi,bizim şoför ani fren yapıp yolcuyu indirdi.Biz neden ani fren yaptı diye etrafımıza bakınırken şişman adamın kapıya doğru koştuğunu gördük.Kaptan acele bir şekilde kapıyı kapatıp bağırmaya başladı:
    -Almayrum da almayrum zaten iki kişilik yer kaplayiiii...
    Tabi biz de orada koptuk....
  • bi tanede ben anlatim kısa ama teyze oğluyla tramvaya binmiştik 2-3 durak sonra bi kadın bindi bizim teyze oğluna ; kalk oturucam demezmi bizim teyze oğlu da kalktı tabiki ki
  • falla arkadaşlar hiç bu kadar gülmemiştim hepinize teşekkürlerrr

• valla hakkatten çok süper hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir gün minibüste ineceği yere yaklaşan bir bayan "Müsait bir yerde inebilirmiyim" diyeceğine "mükemmel bir yerde inebilirmiyim" demiş. Minibüs şöförü de ineceği yere gelip durmuş ve bayana dönüp kapıyı işaret ederek "buyrun size layık değil ama..." demiş

itiraf.com da veya ekşisozlukte vardı sanırm bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

oha harbi yarıldım

• yukarı
    belki görmeyenler vardır...
  • ya neden otobüs minibüs, tren olsa olmazmı

neyse , arkadaşla kocaeli/gebze den banliyo trenine bindik bostancıya gidiyoruz. trende acaip dolu , herzamanki gibi.

bilin bilir. trenlerde elinde örgüsüyle yaşlı teyzeler vardı size bir bakış atarlar , kendinizde ona yer verme zorunluluğu hissedersiniz.. her ne kadarda yorgun olsanız veya uykunuz olsa

neyse konuya donelim , arkadaşla oturuyorduk , dört bir yanımızı teyzeler sarmış. ben bir ara ayağa kalktım çantamdan bir şey almak için. o sırada arkadaş gülmeye başladı. bi arkadaşa baktım, n oluyor dedim. tam oturcaktım bi baktım , teyze oturmuş koltuğa, ben şaşkın şaşkın bakıyorum , teyze hiç oralı değil

• Bende bir dolmuş anımı anlatayim size

Bir gün dolmuşa binmişim şöförün yanındaki koltuktayim ve otoban gibi geniş bir yolda gidiyoruz saatte rahat bir 100 km yapiyordu araç bi ara şöför kendi kapisini açtı (allah dedim ne oluyoz dayı intihar edecek herhalde dedim sonra bide ne duyayım şöförden bir ses hhhaaaaqqqqqqqpppppuuuuuuu ,dayı balgam attı(veya zıctı) sonra hiç birşey olmamış gibi kapiyi kapattı ve yola aynen devam bu arada hizinida hiç kesmedi sanırım o da bi maharet
  • quote:

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

yok artık

ama koptum wallahi ,

• benimde bir anım var ya, bu okuduklarımdan sonra pek bi hafif ama

yenibosnadan minibüse bindik 2 arkadaş ama muhabbet öyle koyu ki, para vermeyi unuttuk..
    tam inmek için kalktık kapıda bekliyoruz, şoför demez mi

-abla para vermicek misiniz ??

bende gayet pişkin bir tavırla,

- yok iniyoz artık ne gerek var

sonra 1 saat kulaklarım çınladı ama parayı verdik yani
  • bunu bana bir arkadasim anlatmisdi liseden. Olay Bursada Panayir munubuslerinde geciyor. Minibusun markasi pevgeot (mavi renkli). soforun tam arka koltuguna bir bayan ve 5-6 yaslarinda cocugu binmis. Cocuk tabi simarikmis. Oraya buraya elleyip duruyomus. En sonunda vites koluna takmis. Sofor elleyince cocukta tutuyormus adamin isini guclestiriyormus, vitese tekme atiyormus. Annesi cocucuga hep yapma etme. Sonunda soforun sinirler bozulmus. Uff Puff yapmaya baslamis. Cocugun annesi durumu cakmis tabiki, Yapma olm sofor amcan kizar, kaza yapariz sonra demis. Cocuk bu lafada aldirmamis. Sonra kadinda kizmis. Kadin " kiz sofor amcasi kiz " demis. Adamda donmus tabi cocuga " Laftan anlamiynmu lan elleme anani ....." demis . Kadin soka ugramis "ne diyon sen sofor bey demis ". Adam buna donup "sus simdi senide .... " demis.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

öldüm ya

süper yaw hala gülüyorum süper birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 25 Şubat 2006; 21:25:40 >

• birgün bayram istanbulda iett otobüsündeyim ,tabi bayram olduğu için otobüsler ücretsiz otobüs bir durakta durdu bir kadın bindi ve akbil bastı sonra oradan bir yolcu ne yaptın ablacığım bugun bayram niye akbil bastın dedi sonra kadın döndü şöföre şöförde yolcuyu onaylar tarzda başını salladı kadının cevabı aynen şu
    ya kusura bakmayın ne olur bineyim başka otobüs bulamam bu saatte :):):)
  • dayanamıcam anlatıcam

olay izmirde gümrükten pınarbaşına giderken oluyo
    TAM ŞU TÜRKİYEDE BOMBALAMA OLAYLARI OLDUĞU ZMAN
    aksam aksam okuldan çıkmışız eve gitmek için tıklım tıklım dolu otobüse zar zor bindik.
    neyse herşey normal gibi görünüyo tabi biz grup olduğumuzdan o kalabalığın içinde espriler havada uçuşuyo

sonra şöför fabrikaların bulunduğu bi mevkide ıssınz bi yerde durdu.
    durak filan yok!
    sonra ön kapıdan indi arkaya doğru hızlı hızlı yürümeye başladı.

herkes dumur bi şekilde adama bakıyo.

adam sonra yok kenarındaki bi barakanın arkasına doğru koşmaya başladı.
    tabi ben durumuyum. gayet ciddi bi şekilde yüksek sesle
    "Size söylemiştim bu araçta bomba olduğunu"
    DEDİĞİM ANDAN İTİBAREN açık olan ön kapıdan iktire kaktıra zorla açılan orta ve arka kapıdan kaçan insanları görünce korkmaya başladım.
    çıkan kaçıyo uzaklaşıyo

bizde şöförün gittiği yere bi baktık
    ADAM İŞEMİŞ PANTOLONUNU TOPLUYO

bunu görünce resmen oturduk yolun ortasına kahkahalarla gülüyoruz.
    gülmekten karnıma sancılar girdi.
    birde bizi gören şöför önce "NE VAR KARDEŞİM DAYANAMADIM"
    dedi ve boşalmış otobüsü görünce uzaylı görmüş köylü gibi bakmaya başladı.

tabi biz yine felç

• LÜTFEN YERLERE ÇÖP ATMAYIN

• İskenderunda dolmuştayız..Kapılar eski türden..Teyzenin biri indi arkasından kapıyı çarptı kapanmadı sonra bu sefer biraz daha hızlı bi daha çarptı kapı yine kapanmadı tekrar kapatmak için kapıyı açtığında şoför:

-yaw teyze bırak allah aşkına zaten kodun kapının a...na
  • birgün dolmuşa bindim sabah erkenden adam taktı müslümü sabahın köründe biz işe gidioduk o zamanlar sabah adam bide tesisat kurmuş bass felanda var müslümüde takınca biz hoşaf olduk yanımdaki vatandaşı uyku bastı dolmuşçu yüzünden adam yasladı kafayı omzuma arkama bi baktımki minübüsün yarısı uykuda ani bi fren pat herkes çıldır çıldır gözler bi taraftan şöfere kızmalar daha yeni ne güzel uyuyodunuz ama ..minübüste dükkana geldik hoşaf bi vaziyette iş yaparken daima aklımda müslüm parçaları felan motor sesleri dahilinde bi ton horultu..
  • +18

BİR GÜN EVDE MELEMEN YAPTIK. SİYAH BİR POŞETE KOYDUK VE BEYAZIT OTOBÜSÜNE BİNDİK EN ARKA SAF A GEÇTİK. 2 DE EKMEK ALDIK YANIMIZA. NUMARAMIZ TIKIR TIKIR İŞLİYODU OTOBÜS YAVAŞ YAVAŞ DOLMAYA BAŞLIYODU. 3 KİŞİYİZ ARKADAYIZ. KARŞIMIZDA Bİ DEDE Bİ TORUN İKİ TANEDE ADAM VAR YÖNLERİ BİZE DÖNÜK. BİZ NUMARAMIZA BAŞLADIK. BİZİM ARKADAŞ MİDESİNİN BULANDIĞINI VE KUSMASI GEREKTİĞİNİ SÖLEDİ. BİZDE SİYAH POŞETİ UZATTIK. ETRAFTAKİLER SİYAH POŞETİN İÇİNE KUSTUĞUNU SANAN ARKADAŞI GÖRÜNCE MİDESİ BULANDI. RAHATLADINMI LAN DEDİK. KAFA SALLADI. POSET DİĞER ARKADAŞIN ELİNDE. BİRAZ DAHA ZAMAN GEÇİNCE ELİMDEKİ EKMEKTEN Bİ PARÇA KOPARIP MİLLETİN KUSMUK SANDIĞI AMA ASLINDA İÇİNDE MELEMEN OLAN POSETE DALDIRDIM. BAŞLADIM YEMEYE. ÜÇÜMÜZDE YEMEYE BAŞLAYINCA KARŞIMIZDAKİ ÇOCUĞUN MİDESİ BULANDI DEDESİ SİNİRLENDİ AMA İNDİLER. AYAKTA BİKAÇKİŞİDE CIKCIK EDİYOLARDI . BENİM ANLAMADIĞIM KARŞIMIZDAKİ AYI KILIKLI HERİF NEDEN YUTKUNUP DURUYODU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner1911 -- 20 Mart 2006; 22:43:33 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.