Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saner1911

+18

BİR GÜN EVDE MELEMEN YAPTIK. SİYAH BİR POŞETE KOYDUK VE BEYAZIT OTOBÜSÜNE BİNDİK EN ARKA SAF A GEÇTİK. 2 DE EKMEK ALDIK YANIMIZA. NUMARAMIZ TIKIR TIKIR İŞLİYODU OTOBÜS YAVAŞ YAVAŞ DOLMAYA BAŞLIYODU. 3 KİŞİYİZ ARKADAYIZ. KARŞIMIZDA Bİ DEDE Bİ TORUN İKİ TANEDE ADAM VAR YÖNLERİ BİZE DÖNÜK. BİZ NUMARAMIZA BAŞLADIK. BİZİM ARKADAŞ MİDESİNİN BULANDIĞINI VE KUSMASI GEREKTİĞİNİ SÖLEDİ. BİZDE SİYAH POŞETİ UZATTIK. ETRAFTAKİLER SİYAH POŞETİN İÇİNE KUSTUĞUNU SANAN ARKADAŞI GÖRÜNCE MİDESİ BULANDI. RAHATLADINMI LAN DEDİK. KAFA SALLADI. POSET DİĞER ARKADAŞIN ELİNDE. BİRAZ DAHA ZAMAN GEÇİNCE ELİMDEKİ EKMEKTEN Bİ PARÇA KOPARIP MİLLETİN KUSMUK SANDIĞI AMA ASLINDA İÇİNDE MELEMEN OLAN POSETE DALDIRDIM. BAŞLADIM YEMEYE. ÜÇÜMÜZDE YEMEYE BAŞLAYINCA KARŞIMIZDAKİ ÇOCUĞUN MİDESİ BULANDI DEDESİ SİNİRLENDİ AMA İNDİLER. AYAKTA BİKAÇKİŞİDE CIKCIK EDİYOLARDI . BENİM ANLAMADIĞIM KARŞIMIZDAKİ AYI KILIKLI HERİF NEDEN YUTKUNUP DURUYODU

• saner1911: ben bunu arkadaştan da dumuştum adı UĞUR'du ama neyse hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Artist. -- 23 Mart 2006; 18:55:42 >
  • anlatmazsam ölürüm işte
    benim kuzenle deepoya gidioz antalyalılar bilir neyse
    yaşlı bi amcayla teyze oğlum koş taşa gelince haber ver emi dior bizde o esnada meydan kavşağını yeni geçtik 200 metre ötede falan levha gorunuyor zaten

amca sen yenimi soyluyorsun koçtaş şehrin öbür tarafında kaldı demezmi şöfer
    adam ağladı ağlayacak yapma be yawrum ne bileyim yabancıyız işte falan dedi
    kadının biri atladı gerçekten mi şoför bey tuhh tuhhh demzmi
    bayan hemen kafanı sokma amcaya şaka yaptım dedi
    koçtaş bak işte şurda indireyim seni amca dedi
    biz koptuk tabi

10 dakka sonra yanında oturan yolcuya sen nerde oturuyorsun dedi
    adam düşündü nie sordu acaba diye arapsuyu dedi
    yalan söylüyorsun abicim dedi ben yüzünden tanırım dedi
    ala ala nasıl olur işte arapsuyunda orutuyorum
    yok yalan soyluyorsun???*/-sd+-*//-*+-

nerde oturuyormusum
    yanımda

• 6600 ilk cıkmıştı tüm biriktirdiğim paramı+bursumu verip almıştım neyse annem 24 saat gecemeden yatagm üstünde duran teli görmemiş battaniyeyi silkecem die 5.kattan aşşagı atmıştı telefonda görünürde pek bi sorun yoktu ama yapılamamıştı...

Bizde arkadaşlarla bişey yapalım dedik.. Bole kirli sakal wardı takım elbise giydim ben pislik bi tip oldum Telefonum calıo gibi 6600 otobüste cıkardım konusuo gibi yapıoom ama kaptırdım nası bagırıom.. "Gelcem oraya bittin sen, Saadettin abinin haberi warmı?? O adamıda aldırcam falan".. resmen kaptırdım kendımı sora bagıra cagıra telefonu fırlattım otobüste yere "Kaptan dur inecek war dedim" adam durdu durak fln olmamasına ragmen telde otobuste....Millet bakıo ben bakınca gözlerni fln kacırıoo cok gülmüştük sora biraz itce bişey ama şimdi ordaki herkesten özür dilerm

• Bilindik minübüs ortamı, arkadan yaşlı bir teyzenin sesi:

"Münasip bir yerde inebilir miyim?"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Bilindik minübüs ortamı, arkadan yaşlı bir teyzenin sesi:

"Münasip bir yerde inebilir miyim?"
    bu komik değil münasip uygun demek zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

bu komik değil münasip uygun demek zaten

Hocam bir sen değilsin Türkçe bilen, biz de biliyoruz merak etme. Her zaman minübüslerde "müsait" yerde denir (aslında bu yanlış kelimedir) ama teyze "münasip" dediği için komik geldi. "Münasip bir yerde" deyince bana başka bir şeyi çağrıştırdı, anladın?
  • bende bursadan kemalpaşaya gidiyorum amcanın biri yanıma oturdu neyse başladı muhabbete etiborda kimya mühendisiymiş odtü mezunumuş falan anlatıyo ama bir yandanda elini bacağımın üstüne koyuyo yavaş yavaş ceplerimi yoklamaya çalışıyo amma rahatsız oldum amca dedim ceplerimde bişi yok bak dedim kalemle silgi o gün açıköğretim sınavım vardı hee tamam tamam dedi sanki biraz psikopatlık vardı çek elini amca yaw dedim sonra çekti ne kadar sinir bozucu bir durum gerçekten ( bu arada ben bursalı değilim sivaslıyım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 20 Nisan 2006; 10:29:25 >
  • direkt olarak minibus ile alakasi olmasa da olay minibuste cereyan etmektedir..

gecen sene sabah fabrikanin kaynak bi elemaniyla muhabbet ederek ise gidiyoruz..

elemanin elinde gazete enflasyon dustu bilmemne falan yaziyor..

mart ayi icinde fiyati dusen urunler listesi

fincan dikenli tel vesair..

hukumete birkac kucuk capli kufur savurduktan sonra oldukca gur bir sesle minibusu koparan replik gelir..

ulan ben kahvaltida dikenli tel mi yiyecemmmm..!!!

• İki arkadaş yüksek sesle tartışarak, birbirlerine el kol hareketi yaparak minibüse, biri arkaya oturur ve diğeri para uzatır şoföre

Kaptan bir öğrenci bir de hayvan alırmısın?
  • ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

Orjinalden alıntı: Oben54

quote:

Orjinalden alıntı: SilentNight

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

koptum yemin edioooom

Ben bunun İzmir versiyonunu biliyordum.
    İzmir'de de akıll kart sistemi var.
    Otobüsteki cihaza yaklaştırınca BİP diye bir ses çıkartıyor ve bir bilet parasını düşüyor.

Birgün yaşlı bir teyzeciğimiz otobüse biniyor.
    Elindeki kartı aygıta tutacağına şöförün yüzüne doğru tutuyor.
    Şöförde bozuntuya vermeyip BİP diyor.

+

Buyrun buda annemin başından geçen bir olay.

Annem bir gün otobüse biniyor.
    Otobüste birisi gayet yüksek bir sesle ZORRRTT diye yelleniyor.

Şöför gayet cool bir şekilde kafasını koridora çeviriyor ve "SIÇAYDINIZ BARİ" diyor.
    Otobüs gülmekten yarılıyor.
    Annem hala olayı anlatırken gülmekten gözleri yaşarır.

bu izmir olayını bende biliyorum ya
    ayrıca bende izmirliyim izmirde akıllı kart yok kentkart var.
    para olarak dolduryorsunuz ve otobüste o bip denen yere gösterdiğinizde bileti parasını düşüyo

• Birgün otobüste giderken otobüs viraja hızlı girince otobüs tahmin ettiğiniz gibi biraz yalpalandı.Arkadan gözlüklü bir cocuk 17-18 yaşlarında ''Gemi solamı çekiyor ne? '' dedi. Cem yılmaz ın gora filmini arkadas fazla izlemiş galiba her neyse bunu söleyip kahkaha atmaya başladı ama nasıl gülüyor.Kendi espri yaptı kendi gülüyor bütün millet kaskatı donup cocuga bakıyorlar.Cocuk anca anladı kötü espri oldugunu
  • Zamanında birinden duymuştum:

Birkaç liseli genç bindikleri otobüste buldukları en son boş yere otururlar. Bir süre sonra yaşlı bir adam bastonuna tutuna tutuna otobüse biner, tam da gençlerin oturduğu yerin yanında ayakta dikilir. Ayakta zor durmaktadır.

Otobüs trafikte durup kalktıkça yaşlı adam da öne arkaya sallanmakta, bu sırada elindeki tahta baston da kayıp durmaktadır. Oturan gençlerden biri ukalaca "amca elindeki bastona lastik taksan kaymaz böyle sen de daha rahat edersin" diye konuşur. Adam artık dayanamaz:

-"15-16 sene önce senin peder takmış olsaydı lastiği ben senin yerinde oturuyor olurdum bre eşşek sıpası..."

Gençler dumur, otobüs halkı gülmekten iptal
  • minibüse bindikten sonra 100 metre sonra bir çift birbirlerine bağırarak bindiler minübüse ben minübüsün arka tarafında koltuğun ortsında oturuyom.çiftlerden biri cam kenarına diğeride yanıma oturdu minibüste giderken bile birbirlerine bağrıyorlardı.Derken kız çıkarttı para şöföre uzatıyo pardon bakarmısınız burdan bi öğrenci bide hayvan alırmısınız
    ondan sonra minibüs koptu komple
  • 3 sene önce falan bi gün otobüse binecem bilet almaya doğru gittim adama bi öğrenci dedim.adam tip tip baktı yüzüme , ben ona baktım.sonra adam bana bi öğrenci denmez bir öğrenci bileti istiyorum denir dedi.açıklama falan yaptı ben de adama tip tip bakıyodum o sırada.neyse bileti aldım.bi baktım adam herkese aynı şeyleri söylüyomuş.
  • Bu olay K.maraş'ta başıma geldi :

dershaneden çıktım eve gidiyorum minibüsçünün arka koltuğuna bindim . o gün kötü gününde herhalde adam sinirli gibi bide bunu üstüne çok yolcu da yok minibüs yarı boş gidiyo adma iyice psikopata bağladı vitesi döver gibi değiştiriyo.durakta Durakta durduk iki üç kadın minibüse binip binmemek te kararsız kem küm işte adamın tepesi attı kapattı kapıyı kökledi gazı duraktakilere küfreder gib,
    - Eşşeğiz biz eşşek!! yok yok ama yok kışında kapatacan kapıyı almıycan minibüse bak o zaman biniyorlar mı binmiyorlar mı
    ben orda koptum ama gülemiyorum tabi yanda oturan kadında tırstı minibüs durunca iniverdi hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_78 -- 20 Nisan 2006; 17:16:04 >

• Bu otobüslerde insana çok komedi malzemesi çıkıyor gerçekten... Bir gün bindim eski püskü bir otobüse. Oturdum yerime. Şoför son sürat kullanıyordu otobüsü. 20-22 yaşlarında bir genç yer ararken şoför bir bastı frene. Adam düştü iki kızın kucağına. Karizma sıfır.
  • metrodayız gs samsunspor maçından geliyorduk adamın biri telefonla konusuyodu ama bizi görseniz gülmekten artık kırılma noktasına geldik adam oturdugu yerde kurtlar vadisinden girdi söze yok amerikalılar beynimizi yıkıyomus yok chip takıyolarmıs beynimize falan derken bide baktık ıraktaki meseleleri oturdugu yerden çözmeye basladı adam gelene kadar konustu. Lan hıyar metroda yerin dibinde telefonmu çekiyo bee kime yutturuyon sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKILAR -- 21 Nisan 2006; 22:11:19 >

• okul servisimiz 78 model bir magirustu... sürücü koltuğunun yanında bir cdden biraz daha geniş bir delik vardı alt taraf görünürdü,sıcak günlerde klimaya ihtiyaç duymazdık
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

hocam süper yaw koptum hala gülüom yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cliff Burton -- 22 Nisan 2006; 0:13:29 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.