Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi komik geliyor ama bu lafi kizkardesinize vs soylese sofor bilmem boyle guler misiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: tolga0624

KADIN:Hemen kalkıyormu şoför bey
    ŞOFÖR:Sen oturursan hemen kalkar
  • anlamadim ya?

ahmet sen miydin?

quote:

Orjinalden alıntı: yalnız gül

Bir kerede tarabya ya gidiyorum eminönunden bindim otobüse en arka koltuktayım yanımdada 3 5 delikanlı var ahmet dıye bır çocktan bahsedıyorlar ahmet salak ahmet şöyle dıye çocuğu kötülüyorlar sonra bırı telefon açtı ahmete çocukla dalga geçiyo br yandan da arkadaslarına el kol hareketı yapıyor işte telefonu elle kapatıp delı bu falan dıyor neyse tam o sırada tarabya üstüne yaklastık 1 2 durak var kalktım bır adım atmadım o çoçuk yanı yanımda oturan sok oldu çünkü ahmet karsısında ıdı arkadasları ahmet lan dıyorlardı ama o ınanmadı dalga sandı dönupte ahmetı karsısında görünce dondu bende kıyamet koptu çocugun o yüz ifadesini görmelıydınız

• biz bir gün belediye otobüsüyle okula gitcez eşek şansı otobus bozulmuş onun yerine bir otobüs getirdiler otobüs te otobüs olsa bari arka tarafta amartsör denen bişiy yok neyse biz arkadaşla gidiyoz tam yokuşta çukur varmis otobus o çukura bir girdi ve anında kafamı otobüsün tavanına vurdum arkadaşım ise kapının yanına,merdivene yuvarlanmıştı o otobüs gelince besmele çekipde otobüse biniyoruz
  • Ankara -- şentepe dolmusu 500 metre oteden tanınır...

Gelişinden bellidir...
  • ARAMA yaparken şans eseri buldum baştan sona okudum. gülmekten gözlerim yaşardı karnım ağırdı.

çok komik bir topic olduğu için ne kadar eski bir topic olsada tekrar başa taşımak istedim. umarım doğru yapmışımdır.
  • ya bu aslında ne kadar komik bilemem ama biz dolmusta kaza yaptık kazanın gelişimi şöyle oldu. bilirsiniz dolmuscular dısarı tükürürken kapıyı açar, yere tükürür ve geri kapatır kapayı.. lakin bizim dolmustu kapıyı açıp tüküreyim derken biraz denge sourunu varmış heralde amcamdaki kapıya tutunamayıp dolmustan aşşağı düştü.. dolmus 2-3 saniye civarında soförsüz seyir ettikten sonra öndeki arabaya vurdu.. allahtan şiddetli bi vurma olmadı bi en önde oturanda sıyrıklar vardı ama dolmuşun hepsi kahkahadan yarılıyodu :)
  • ya bizde..dün okuldan kaçtık.... denize gitcez ... 30 dakkalık bi yol var ..koy için oraya gidiyoz işte...
    adam bizi aldı otogardan... yavaş yavaş başladı almaya almaya almaya derken ... baktık

20 kişi oldu ayakta...
    orta boy dolmuşlardan

adam durmak bilmedi en sonunda .. herkes birbirine girdi...
    30 dakkalık yolu .. 1 saatde aldık... bu arada aynı yere giden 3 araba geçti yanımızdan hepsi ndede en fazla 2-3 kişi vardı ;) inerken şöförü tebrik ettim ...
  • Ankarada keciorenden batıkente gidecem bindim dolmusa gectim oturdum neyse dolmuscu

genc birisi ve kendi yaslarinda biriyle sardirmislar muhabbeti geyik yapiyolar. muhabbetleri bayagi

bi sesli yani en arkadakinin bile rahatlikla duyabilecegi duzeyde. Aradan biraz

zaman gecti sofor arkadasina "Olum bugun sizin ordan gecerken dikkatimi cekti sizin evin

onunde erkekler siraya gecmis dedi" (tahminim anasina dil uzatacak) cocuk ne dese begenirsiniz

"kesin annen bugun bize gelmistir..."

Dolmusta once bi sessizlik arkasindanda kıkırdaşmalar başladı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzbjk -- 25 Mayıs 2006; 21:41:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciaagent

birgün minibüste giderken adamın biri inmek istedi kapıya geldi minibüs durdu adam beklemeye başladı şoför adama baktı adam da şoföre. adam şoföre kapıyı açarmısn dedi şoför de abi kapı otomatik değil dedi adam kapıyı açtı ve indi.

abi mükemmel allah çarpsın
  • Otoban yeni yapıldığında Sakaryadan ve Kocaeliden İstanbul'a giden otobüslerde büyük harflerle " OTOBANDAN " yazar ve bu otobüsler ile yolculuk kısa sürdüğünden çok tercih edilirlerdi.Vantadşın biri yine İzmitte bu otobüslerden birine biniyor ve otobüs Otoban'a girmeden E-5'ten devam ediyor.Bizimki acelesi var ya hemen kaptanın yanına gidiyor.Ve soruyor."Niye otobana girmedin?"

Sonrası tam bir dumur

Şöför zınk diye otobüsü durduruyor.Yolcuyu indirip otobüsün önündeki " OTOBANDAN " tabelasının önüne getiriyor.Dikkatli oku bakalım diyor.

Bizimki dikkatle bakıyor kocaman " OTOBANDAN " yazısının altında küçücük bir "gitmez" yazısı

• Abimle 19y ye bindik en arka sağ iki koltuğa oturduk 2mizde hem yorgunluktan hemde 45-50 dk sürecek yoldan dolayı kestirmeye başlamıştık neyse bilen bilir ayagımızı koyacagımız yer cok ufak olur benım boyda uzun tam dalmaya basladıgımda bi anda arka kapı açıldı benım ayaklar bladerin bacakarının ustune kadar suruklenmıstı kapı sayesınde ilk sözüm NOLUYO Lan olmuştu tabi o pozisyonu gören millet kopmuştu neyse baya bi yol aldık bu sefer yaşlı bi adamla bi kadın şöförün orda bagırısmya basladılar 2-3 kişilik yer boş bu yuzden uyuduğumuzu fark etmeyen kalmamşıştır heralde neyse 5 dk felan bagırıstı bunlar her kapının acılısında rahatsız oldugumdan dolayı sinir basmıstı benı zaten "Yeter Artık Sizimi Dinleyecez " Diye bağırdım herkez bana bakmıstı o sırada Blader devreye girdi ve "Ulan adam gibi bi uyutmadınız" diye bağırdı millet koptu o anda ondan sonrada kımseden cıt cıkmadı sonra basladık bi geri uyumaya inen insanların hafif kıkırtılarını duyunca bakıyodum herekezın gözu bladerde oluyodu :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buda başka bi otobüs macerem Kız arkla Ankaraya gitmiştik feci yağmur yagıdıyodu yol kenarında olan su yollarından flan taşmıştı su yanı neyse biz bastık düğmeye otobüs durdu arkadas hala bekliyo. Arkadaş uff cekmeye basladı sonra şöfere bağırdı durdur artık su arabayı gibisinden sonra muavin bizi rezil etmek amaclı arkadaşım araba duruyo zaten giden su diye herkezin duyabileceği bi tonda bağırdı o anda kafama kaynar sular boşalmıştı arkamıza bile bakmadan kaçmıştık

EDİT : Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasombra -- 26 Mayıs 2006; 1:59:18 >

• konyada anlatılır

eğitim fakultesinden çarşıya gitmek için minibüse binen iki kendini beğenmiş kız kalabalık olduğu için ayrılamak zorunda kalmışlar biri arkaya doğru gitmiş biri ön tarafa geçmiş az sonra arkadaki kız para uzatmış iki kişilik diye tam bu sırada önde ki arkadaşı bağırmış ben öönden verdim sen arkadan verme diye tüm minibüs kopmuş bi durak sonra ikiside inmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturk

konyada anlatılır

eğitim fakultesinden çarşıya gitmek için minibüse binen iki kendini beğenmiş kız kalabalık olduğu için ayrılamak zorunda kalmışlar biri arkaya doğru gitmiş biri ön tarafa geçmiş az sonra arkadaki kız para uzatmış iki kişilik diye tam bu sırada önde ki arkadaşı bağırmış ben öönden verdim sen arkadan verme diye tüm minibüs kopmuş bi durak sonra ikiside inmiş

Zuhaha koptum yaaa bombaymış
  • Ortaokuldayken yine bir yaz sıcağında minübüse binmiştim.Tabi herkesde sinirler top noktada.Minübüs kalkınca herkes parayı uzatmaya başladı tabi bende verdim paramı.Aradan 3-4 dakika geçti, şöför 1 kişi parasını vermemiş dedi.Herkes birbirine bakıyor ama kimseden gık yok.Görünürde herkes parasını vermiş.Bizim şöfür inanılmaz parladı, herkes alsın lan parasını o zaman vermeyen ortaya çıkar dedi.Herkese paralar dağıtıldı, şöför parasını almayan varmı dedi.Yine kimseden gık yok, herkes parasını almış görünüyor.Yollayın o zaman paraları dedi.Paralar yollandı ve bu sefer 2 kişinin parası eksik çıktı.Sıkıysa biri gülsün:)
  • arkadaşla içmişiz eve dönüyoruz, o zamanlar öğrenciyiz daha. kafalar iyi tabi. bizim eleman ineceğimiz yerde müsait bi yerde diyip kapının önüne geçti. minibüs durdu arkadaş da kapıyı açmasını beklio şöförün ama şöför oralı değil. biraz sonra arkadaş "beyefendi rica etsem kapıyı açarmısınız" dedi alaycı bi şekilde. şöförün cevabı: "lütfen beyefendi ben rica ederim siz açın kapıyı".. elle açmalılardanmış

başka bi olay: yine içmişiz eve dönüoz başka bi arkadaş grubu bu sefer. benim kanka pis dağıtmış artık mor mu diyim yeşil mi öle bi surat. ön 3lü de oturuoz. dağıtan arkadaş ortada. biz diğer arkadaşla tartışıoz, ben diom ki olm kuscak bu, inelim biz. diğeri de dioki yok abi o adam kusmaz çok sağlam içer. ortadaki de gariban gariban bi ona bakıo bi bana kusacammı kusmayacammı die. sora böhööörk die vitese kustu. hah bi de dayak yicez dedim şimdi 30 tane dolmuşçu durur, biz de levyelerden levye beğeniriz. şöfşr sadece fesubannalah gibilerden bişeyler yaptı selpakla sildi vitesi, bizi indirdi kahve içirin buna diyip bastı gitti.

son olarak, dolmuş macerası değil ama ben hatırladıkça gülerim:

odtüde 3lü amfiyi bilenleriniz vardır. bilmeyenler için, yuvarlak bir amfi düşünün, yukarı doğru yükselen bir yer ve bayaa büyük. bir yukardan girişi var, bir de aşağıdan... birgün hocanın slaytlarını gösterdiği tepegöz çalışmıo veya elektrikler gitmiş hatırlamıom. bi şekilde tebeşirle tahtaya yazarak anlatacak hoca ama tabi hazırlıksız olduğu için tebeşir yok. yukardan bi elemana dioki, sen git yan amfiden bi tebeşir sor bakalım. eleman çıkıo, herhalde derse de pek gelmio ki ortamın yabancısı. dönüp alttaki kapıdan giriyo. birbirlerini tanımıolar bi de. hocam tebeşir varmı sizde dio. hoca da yok bizde de, biz de birini yolladık dio. saolun diyip çıkıo eleman. tekrar yukardan gelio, hocam onlarda da yokmuş dio. hoca da biliom olm, onlar da birini yollamış dio.. tabi amfi yıkılıo

• Abi ölüyorum resmen bu neya Ah karnım

• ya arkadaşlar 2 saattişr okuyom gülmekten çatladım.bende hangisinden başlayım bilmiyom.bir gün evimdeki pc yi iş yerine götürcem monitör kasa ve bir de elimde monitörden büyük bi poşet içinde ses sistemi kablolar klavye mause felan var.kardeşimle beraber dolmuşa bindik kardeşim monitörün altlığını evin onundeki bankta unuttuğunu söledi.bi ara monitörü banka koymuş.her ne ise. o inmek zorunda kaldı bende elimdekilerle dolmuşta tek kaldım.Allah tan dolmuş boştu.iş yeride tam ana yol üzeri şöföre dedim abi bir kaç parça var.beklersen elimdekileri yere bırakıp diğerlerini de aliim die.ne ise.poşeti alıp yere koydum.adam bekledi.kasa yıda aldım.indim .şöför bastı gidiö dolmuşun arkasından benim bi koşuş var. akıllara zarar. 100 200 m koştum.adam en sonunda beni farketti de durdu.ya valla rezalet bi durumdu.
  • böyle $eyler cok oluyor;
    bir ak$am i$ çıkı$ı arlarla cevizlibağdan bakırköye gidces otobüste butona bastınmı ''duracak''yasıo.bisim arkda her seferinde basıodu butona inen olsada olmasadaben sonunda ne yapıorsun olm dedim direk cevabı
    ''inecek yasmıo ki olm duracak yasıo bende dursun diye basıyorum''

sabah okula i$e gidcem sene stajımın ilk günü heyacanlıyım tabe,otobüse bindim para vermeyi unutmu$um,adam arkamdan bağrıyoo,hopp hopp len,benim aklıma geldi tam parayı usatcam adam demes mi;karde$ kravat bağlamayı biliyonmu

halk otobüsleri sabhaları kalabalık olur ve herkesde sabahın korunde uyur,bilindiği gibi pet alınmz otobüslere,ya$lı amca kutunn içine koyduğu horozla binmi$ti otobüse,horoz ötünce gülmekten yıkılmı$tık,,

ye$il cevre koruyucu motorlu otobüse bindik birgün,cep tel yasak tabi konu$mak bnde müzik dinliyorum,arkada$a dedim bisism dier arkı gösterek $una söyle çaktırmadan msj atsın.o da hemn söyledi kız teliactı tam msj cekcek bizim uyanık baırmaya ba$ladı''arkada$ım $u telefonu kaparmısn hiç mi terbiye almadın''

gene birgün okul kapancak bizde cevizlibağdan-bakırköye gelces sahilde oturcas i$te eğlences vs.otobüste ya$lı bir teyze ayakkabısını cıkarmı$tı tabi cinlik bizde hepimis aynı anda'''ıyy otobüs ayak kokuyoooo'' diye bağrınca kadın utanmı$tı ve dönüp bize ''türkiye yi siz mi kurtaracaksınıs,hıh''yapınca yıkılmı$tık gülmekten

• tramvaydayım adamın biri telefonla konuşuyo yaşlı bi amcada bastonuyla herifi dürtüyo
    amca:"yassssaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hemşerim körmüsün"
    kıro:"ne bağırıyon amcaaa bizde biliyoz yasah ama mühendisle konuşuyomm!!!!!!!!!!!!!"
    bu olaydan sonra benineceğim durağı kaçırdım 10 dakka yerlerde süründüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazosist -- 29 Mayıs 2006; 12:21:07 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.