Lisedeyken arkadaslarla mınibuse bınmıstık soforde boyle 2 metre pis sakkalı bıyıklı dev gibi bişe. Elinde tesbih falan tam bı mınibuscu yanii.Yandakı arabanın ustune kırdı yandakı adamda camı acıp adam gibi gitsene eşşeoglu eşşek die bagırdı.Bız dedık mınıbuscu ınıp cerez gıbı yıycek adamı dıe beklıyoduk camı acıp kendı dıyen kendı olur beyefendı dedi .Hic boyle bi tepkı beklemıyoduk adamdan cok gulmustuk karsı arabadı adam bıle dıycek bıse bulamadı bon bon bakıp camı kapatıp evam etmıstı..
itiraf.com dan alıntıdır..
ber_dush; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; İl:İzmir İki hafta kadar önce kız arkadaşımla alışverişe gitmek üzere belediye otobüsüne bindik. İnmemize bir durak kala yaşlı bir teyze bindi. Elindeki bastonuyla binmekte biraz zorlanan teyze dalgınlıktan olsa gerek bilet atmadan ilerlemeye başladı. Bunu farkeden otobüs şöförü manalı bir şekilde, "Teyze nereye?'' dedi. Yaşlı kadın bu soruya çok sinirlenmiş olacak ki kaşları çatık bir şekilde bastonunu kaldırdı ve, ''Sana ne! Görümceme!'' diye cevap verdi. Bir anda otobüsün kahkahaya boğulduğunu gören yaşlı teyze neye uğradığını şaşırıp elindeki bastonu şoförün kafasına indirdi. Daha sonra da yolculara dönüp, ''Ne güleysınız bre deyyuzlar!'' diye bağırdı. O korkuyla teyzeye yer verdikten sonra ineceğimiz durağı geçtiğimizi farkettik. Karnımızu tuta tuta gülerek ilk durakta indik.
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
itiraf.com dan alıntıdır..
ber_dush; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; İl:İzmir İki hafta kadar önce kız arkadaşımla alışverişe gitmek üzere belediye otobüsüne bindik. İnmemize bir durak kala yaşlı bir teyze bindi. Elindeki bastonuyla binmekte biraz zorlanan teyze dalgınlıktan olsa gerek bilet atmadan ilerlemeye başladı. Bunu farkeden otobüs şöförü manalı bir şekilde, "Teyze nereye?'' dedi. Yaşlı kadın bu soruya çok sinirlenmiş olacak ki kaşları çatık bir şekilde bastonunu kaldırdı ve, ''Sana ne! Görümceme!'' diye cevap verdi. Bir anda otobüsün kahkahaya boğulduğunu gören yaşlı teyze neye uğradığını şaşırıp elindeki bastonu şoförün kafasına indirdi. Daha sonra da yolculara dönüp, ''Ne güleysınız bre deyyuzlar!'' diye bağırdı. O korkuyla teyzeye yer verdikten sonra ineceğimiz durağı geçtiğimizi farkettik. Karnımızu tuta tuta gülerek ilk durakta indik.
Gozlerimden yaslar geldi. Allah da seni guldursun.
quote:
Orjinalden alıntı: 2pac
Lisedeyken arkadaslarla mınibuse bınmıstık soforde boyle 2 metre pis sakkalı bıyıklı dev gibi bişe. Elinde tesbih falan tam bı mınibuscu yanii.Yandakı arabanın ustune kırdı yandakı adamda camı acıp adam gibi gitsene eşşeoglu eşşek die bagırdı.Bız dedık mınıbuscu ınıp cerez gıbı yıycek adamı dıe beklıyoduk camı acıp kendı dıyen kendı olur beyefendı dedi .Hic boyle bi tepkı beklemıyoduk adamdan cok gulmustuk karsı arabadı adam bıle dıycek bıse bulamadı bon bon bakıp camı kapatıp evam etmıstı..
böyle bi minibüsçü düşünemiom
dolmus hıkayesı degıl ama guzel :D
amerıkan ıstanbul hemen hemen 15 saat surdu ve uykusuz kaldım ee 10 ay sonra ıstanbula gelmısım yorgunum antalya ucagının kalkmasınada 1 saat falan var nese bındım ucaga ulan kanatın tam arkasında oturuorum ve gunes ısınları kanattan sekıp gozume gelıyor sole bı gozlerımı kapatmıstım bı actım ana ucak ınmıs mıllet ınıyor karsımada 2 yaslı cıft cıktı ve sordum ( how was the flight ) dıye sorunca yaslılarda dırek ne dıyor bu be dıyınce dılı degıstırdım ( ucus nasıldı ) dye sorunca sok olmuslardı :D
quote:
Orjinalden alıntı: HipNotyC
bi kere göztepeye giderken ( okulda sınavım vardı )yolda kitap okuyorum vizeye ne kadar kaldığını anlamak için teli çıkartıp baktım geri cebime koydum alllaaah senmisin yapan karşımda oturan amca otobüsün verdiği yetkiye dayanarak kapat şu telefonu telefonu kapat kapatsana telefonu telefonu kapat kapat da kapat bi koptu dedim amca noluo dedi telefonu kapat. dedim amca ( telin sesi kapalı ) cebimde duran telefonun ne zararı var bu yine koptu kapat kapat kapat yok otobüsü bozuyormuş otobüs çalışmıyormuş amca koptu, en sonunda dayanamadım amca ben bilgisayarcıyım senin dediğin abs beynini etkiliyor olması, ve buda çalışmamasını değil durmamasını sağlar ayrıca ben telefonla konuşmuyorum asıl ozaman etkiler kullanmadıım telden zarar gelmez bu sefer otobüsün verdiği yetkiye bi kadın daha sahip çıktı ( ben hala kitap okumaya çalışıom ) yok geçen biri konuşuodu kapılar açıldı kapandı açıldı kapandı dedim abla ben konuşuyomuyum ? tabi kadın 1.si bilgisayarcıyım 2.si tamircilik yaptım konuşmadığım telefon açık olsada etkilemez kadın arkasına döndü ama amca hala kararlı yeteaaaarrr dedim al kapattım gözünün önünde sonra kitapa kaldıım yerden devam tabi otobüs koptu o ara, amca yanındaki çocuu gözüne kestirdi bu sefer çocuk kafasını bile çeviremedi walkman dinniyordu ondan tırstı herhalde
ABİİ YA ŞİRKETTEYİM BİTTİM YA RESMEN ŞURAYA KOPTUM .TEKRAR OKUYUM DEDİM OKUYAMIYORUM
kapat şu telefonu telefonu kapat kapatsana telefonu telefonu kapat kapat da kapat
quote:
Orjinalden alıntı: Oben54
quote:
Orjinalden alıntı: SilentNight
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi
koptum yemin edioooom
bikeresinde tarabya üstünden mecidiyeköye gidiyorum kuzenden,sabah uykusuzum zaten otobüste çok kalabalık orta kapının ordayım demire tutunuyorum bi anda kadının biri geldi ''bi saniye geçebilirmiyim inicemde'' dedi bende yer verdim kadın düğmeye bastı ama ben açıkta kaldım etrafıma bakıyorum tutacak yer yok aha zıçtık dedim otobüste bi fren yaptı...
Sonuç:2 ölü 6 yaralı şaka bi yana facia olumştu 2 kişi yere düştü tabi bende yerdeyim millet tuttu kaldırıyo bizi düşürdüğüm adamlar allahtan bişey demedi ama içinden nası küfür etmişleridir tahmin edemiyorum
Bikerisndede minibüsdeyim kadıköyden acıbademe gidiyorum ewe ,kadıköy acıbadem 1 milyon normalde kadının biri 1 milyon uzattı 4 kişi verirmisin dediben afalladım noluyo ucuzladımı yoksa falan diye düşündümama kadın hatasını anlayınca aaa dur yanlış vermişim diyince umutlarım boşa gitti
kadının teki münübüsten inerken yanlışlıkla şöfşre 'müsait bi yerde inermisin ' demiş....
şöförde kadına::
hayırdır abla sen mi kullanıcan....
quote:
Orjinalden alıntı: gençibraam
kadının teki münübüsten inerken yanlışlıkla şöfşre 'müsait bi yerde inermisin ' demiş....
quote:
Orjinalden alıntı: FARUKBABA
Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir gün minibüste ineceği yere yaklaşan bir bayan "Müsait bir yerde inebilirmiyim" diyeceğine "mükemmel bir yerde inebilirmiyim" demiş. Minibüs şöförü de ineceği yere gelip durmuş ve bayana dönüp kapıyı işaret ederek "buyrun size layık değil ama..." demiş
ben bunun aynısını itiraf.com da okumuştum
quote:
Orjinalden alıntı: gençibraam
quote:
Orjinalden alıntı: pacman
Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"
harbi güzelmiş
La varya işim gücüm yok hepsini okudum haa
babamın başından geçen bi olay, kadın ın biri babam yaşlarında arkadan para uzatırken babama "amca bir kişi uzatırmısın" demiş, babamda arkasını dönüp "ver teyze deyince" kadın kıpkırmızı olmuş, tabi dolmuştaki herkez kopmuş
Bigün yeni ayakkabıyla dolmuşa binmiştim dolmuşta şansa çok kalabalıktı şöför yolcu aldıkça alıyordu bu durumdada ayakkabıma siftah yapan yapanaydı.İnsanlar biraz azalınca fırsat bu fırsat deyip kutudaki eski ayakkabımla yeni ayakkabımı değiştirmeye başladım,bunu gören artı deminden beride ayağıma basan amca:hayırdır evladım ayağına kramp mı girdi diye sormaya başladı.bende evet demiştim büyük çok büyük bi kramp
arkadaşlar süpersiniz kırdınız geçirdiniz ya ne matrak bi forum dh.
Ya ben de minibusteydim iste kar yagmıstı o gun bir tane araba da onumuzde kardan patenaj cekiyordu Arkada ki bir adam bagırarak "Bak simdi Bu Yara***ıı yedi..." Ama ben gulmemk icin kendimi zor tuttum yaaa
dewam edelim.
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Yine bir sabah okula gidiyorum bu sefer dolmuşla dolmuşu bir adam panik bir halde durdurdu ve ağzından dökülenler :