adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi
koptum yemin edioooom
quote:
Orjinalden alıntı: SilentNight
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
koptum yemin edioooom
birgü erkenden bir yere gitmem gerekıyordu mınibüse bındım ama acayıpte uykum var parayı şöföre uzattım ben minibüse goztepeden bındım ama gıdecegım yerı soyleyecegıme bındıgın yerı soyledım ve şöför bana bakarakta nereye gıdecegımı 2 veya 3 kez sordu ben ısrarla göztepe dedım sonra oturdum ama ben hala bırşeyın farkında degilim yanımda kı bayan bakıp bakıp güldü ve bana olayı anlattı .....rezıl olmustum yaaaa
çok komik şeyler olmuş ya bizim oradaki olay yukarda anlatılmış şöför bey ne zaman kalkıyor abla sen otur kalkar.
quote:
Orjinalden alıntı: yalnız gül
birgü erkenden bir yere gitmem gerekıyordu mınibüse bındım ama acayıpte uykum var parayı şöföre uzattım ben minibüse goztepeden bındım ama gıdecegım yerı soyleyecegıme bındıgın yerı soyledım ve şöför bana bakarakta nereye gıdecegımı 2 veya 3 kez sordu ben ısrarla göztepe dedım sonra oturdum ama ben hala bırşeyın farkında degilim yanımda kı bayan bakıp bakıp güldü ve bana olayı anlattı .....rezıl olmustum yaaaa
bende hendekten adapazarına gidicem, terminalde düzce yazanesine sordum; -abi hendek arabası ne zaman gelir adam durakladı -hendeğe gidicemde adam hendek burası kardeş dedi, ben daha uyanmadım -hendeğe gidice abi hendeğe adam hendek burası dedi tabi sesini yükseltti bende yükselttim sesimi abiii hendek arabası diyom, ne zaman gelir adam en son bağırdı hendek burası yavv sen nereye gidicen nasıl çıktım dışarı bilemiyorum,
bi keresindede yozgattan geliyom, cep telefonlarının ilk yayılmaya başladığı sıralar, cep telefonun prestij olduğu sıralar diyeyim, otobüste vatandaşın birinin cep telefonu çaldı adam açtı konuşuyo, muavin hemen uyardı, beyefendi lütfen cep telefonunu kapatırmısın, arabanın bilgisayarını bozuyo tabi asıl bomba bundan sonra patladı, ön taraftan amcanın biri ayağa kalktı ve elindeki cep telefonunu havaya kaldırarak; -kardeşim bu zıkkımdan bizdede var ne hava atar gibi telefonla konuşuyon, aha bizdede var bundan ama biz açmıyoz işte, kapat diyolarsa kapat
quote:
Orjinalden alıntı: DansGuardian
quote:
Orjinalden alıntı: yalnız gül
bende hendekten adapazarına gidicem, terminalde düzce yazanesine sordum; -abi hendek arabası ne zaman gelir adam durakladı -hendeğe gidicemde adam hendek burası kardeş dedi, ben daha uyanmadım -hendeğe gidice abi hendeğe adam hendek burası dedi tabi sesini yükseltti bende yükselttim sesimi abiii hendek arabası diyom, ne zaman gelir adam en son bağırdı hendek burası yavv sen nereye gidicen nasıl çıktım dışarı bilemiyorum,
BENİM GİBİLERDE VARMIŞ
Bir kerede tarabya ya gidiyorum eminönunden bindim otobüse en arka koltuktayım yanımdada 3 5 delikanlı var ahmet dıye bır çocktan bahsedıyorlar ahmet salak ahmet şöyle dıye çocuğu kötülüyorlar sonra bırı telefon açtı ahmete çocukla dalga geçiyo br yandan da arkadaslarına el kol hareketı yapıyor işte telefonu elle kapatıp delı bu falan dıyor neyse tam o sırada tarabya üstüne yaklastık 1 2 durak var kalktım bır adım atmadım o çoçuk yanı yanımda oturan sok oldu çünkü ahmet karsısında ıdı arkadasları ahmet lan dıyorlardı ama o ınanmadı dalga sandı dönupte ahmetı karsısında görünce dondu bende kıyamet koptu çocugun o yüz ifadesini görmelıydınız
bi kere göztepeye giderken ( okulda sınavım vardı )yolda kitap okuyorum vizeye ne kadar kaldığını anlamak için teli çıkartıp baktım geri cebime koydum alllaaah senmisin yapan karşımda oturan amca otobüsün verdiği yetkiye dayanarak kapat şu telefonu telefonu kapat kapatsana telefonu telefonu kapat kapat da kapat bi koptu dedim amca noluo dedi telefonu kapat. dedim amca ( telin sesi kapalı ) cebimde duran telefonun ne zararı var bu yine koptu kapat kapat kapat yok otobüsü bozuyormuş otobüs çalışmıyormuş amca koptu, en sonunda dayanamadım amca ben bilgisayarcıyım senin dediğin abs beynini etkiliyor olması, ve buda çalışmamasını değil durmamasını sağlar ayrıca ben telefonla konuşmuyorum asıl ozaman etkiler kullanmadıım telden zarar gelmez bu sefer otobüsün verdiği yetkiye bi kadın daha sahip çıktı ( ben hala kitap okumaya çalışıom ) yok geçen biri konuşuodu kapılar açıldı kapandı açıldı kapandı dedim abla ben konuşuyomuyum ? tabi kadın 1.si bilgisayarcıyım 2.si tamircilik yaptım konuşmadığım telefon açık olsada etkilemez kadın arkasına döndü ama amca hala kararlı yeteaaaarrr dedim al kapattım gözünün önünde sonra kitapa kaldıım yerden devam tabi otobüs koptu o ara, amca yanındaki çocuu gözüne kestirdi bu sefer çocuk kafasını bile çeviremedi walkman dinniyordu ondan tırstı herhalde
bi kere sabah otobüse bindim şöför amcam bana para uzatıyo anlamadım tabi gözümü ovuşturdum göremiom die parayı uzattı bi sonraki durakta gazete aldırdı ne kopmuştum ama ya adam bana para uzattı diye dedim bi terslik yokmu bu işte
izmirde otobüslerin biletli olduğu zamanlarda anlatılan bir olay,bineceğin durakta bilet gişesi kapalı olduğunda otobüse biner yolculara fazla biletinin olup olmadığını sorarsın,herzaman bir tane yardımsever vatandaş çıkar verir bileti sana sende atarsın kutuya, işte bizim kahramanımız otobüse bindikten sonra şöföre bindiği duraktaki gişenin kapalı olduğunu bir sonraki durakta inip açıksa o gişeden bilet alıp geri bineceğini söyleyince şöförde doğal olarak yolculara sorarmısın diyor.kahramanımızda yolculara dönüp" ben birsonraki durakta inip bilet alıp yeniden binebilirmiyim" diye soruyo,sonra millet kopuş
evet bende o zamanları hatırlıyorum olay da çok komikmiş
bizim bir arkadaş itü şehir bölgede okuyor yeni gelmiş istanbul a taksim metrosuna binecek neyse akbil almış tabi akbil i basıp turnikelerden geçmiş aşağı inmiş metroyu bekliyor metro gelmiş akbil i basacak yer arıyor akbil elinde tabi bunu gören millet kopuyor
hepsi süper yaa
Arkadaşım sabah kampüse gidiyor minibüsle, sabahta oldukça kalabalık oluyormuş dediğine göre. O günde öne yakın oturmuş, minibüs muhabbetlerini bilirsiniz arkadakilerin parasını hep size uzatırlarya aynı hesap. 1 saat içinde 50 kişinin parasını uzatınca her uzanan ele para muamelesi yapan arkadaşım, arkasında kendisine doğru uzanan ele elini uzatıyor ve eline bir tomar saç düşüyor Arkadaki kız "o benim saçımdı" bizimkide "olsun onuda veririz"
birgün dolmuştayım, dolmuş çok kalabalık.elemanın birisi elinde bilgisayar kasa sı ile dolmuşa bindi,ama yere koymadı kucağında tutuyordu ve ayakta duruyodu.tabi diğer ayaktakinler rahatsız oluyordu bunu farkeden şöför arkasına dönüp "abim o yazar kasayı yere koysana" dediğinde gülmekten yarıldım yaw
ulen bende neler varda yaşamak lazım gül gül ölüyom ee kolay değil günde 2,5 saat yolda geçiyor şirinevler -beşiktaş arası
Bundan yıllaaar önce ortaokul zamanımda kuzenim ile okuldan dönüyoruz. (Aynı okulda okurduk) Birazdan sebepsiz yere bir iddia çıktı aramızda, bir sonra durakta otobüs durduğunda 3 defa aşağı inip aynı kapıdan geri binebilir misin binemez misin? Ben kesinlikle binebileceğimi söyledim. Her iki ayağım da yere değecek şekilde inip sonra gerisi geriye otobüse binilecek ama merdivenlerim tümü çıkılacak.
Şansımıza durakta inecek birisi daha vardı ve arka kapının düğmesine basılmıştı. Durağa geldik arka kapı açıldı ve ben 3 defa inip geri bindim. İllahi kendimle böbürleneceğim ya "ben kesin emin olmadığım bir konuda iddiaya girmem, 3 defa inip binerim dediysem aslında 4 defa inip binebilirim demektir ama işi garantiye almak için 3 demişimdir" dedim. Al bu da benden sana bonus olsun dedim ve yine indim. Bu sırada kapı kapandı ve Bağlarbaşından Üsküdar salacak'a yürüyerek geldim.
quote:
Orjinalden alıntı: pacman
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO süper yaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten
Sen bir de bizim hailimizi düşün. Kızın ağzından çıkan "aaa siz buraya nasıl geldiniz " lafını duyunca koptuk asıl..