Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bıgun bındım otobuse gectım oturdum arkalarda bır yere, onumdekı koltugada dayadım dızımı yayıla yayıla gıdıyorum.onume bı yaslı adam oturdu..bıraz zaman gectı otobus doldu fılan.neyse bu adam ne ıctıyse, bırden dondu 'koltugumu kıracan aq' demesın mı..otobusde kalabalık, ne dıyecegımı bılemedım, dogru konus bey amca dedım. Neyse araya yanında oturan adam gırıp , yaslı adamı susturduda .uzamadan kapandı konu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobüste arkadaşla gidiyoruz önümüzde en fazla 14-15 yaşlarında apaçi tipli 2 çocuk vardı. Onların onundeki koltukda da üniversiteli bir genç vardı. Hava çok sıcaktı çocuk birden üniversiteliye "camı açsana yeğenim" dedi. çocuk adeta şok oldu ama bir şey demedi camı yarısına kadar açtı. biraz sonra yeğenim elini korkak alıştırma sonuna kadar açsana dedi :D

Genç hiç bir şey demedi az sonra çocuk burasi yanık kilotlu çorap koktu lannn diye bağırmaya başladı sonra da recep ivedik taklitleri yapmaya basladı. (adamlar king )millet oğlum sus ne bağırıyorsun falan derken birden otobüs stop etti motorda bir aksaklık olmus söför falan indi motora bakarken çocuk "bu yaşına gelmişin hala otobüs kullanmayı bilmiyorsun ben bile biliyorum falan bırak ben kullanacam diye şöföre bağırmaya başladı şöför o kadar iyi biliyorsan gel kullan dedi çocuk da ehliyetim yok olmaz 18 yasıma gireyim ilk bu otobüsü kullancam söz dedi (tabi biz o arada kopuyoruz otobüste) şöför baktı olacak gibi değil telefon falan etti biraz sonra baska bir otobus geldi ona bindik 1-2 durak sonra da indik ondan sonra ne oldu bilmiyorum

• arkadaşımın parası bitmiş güngören köyiçi ne gitmesi gerekiyormuş. davutpaşa dan binmiş telefonla konuşur gibi yapıyormuş. elektrik kurmuna gelmiş topkapı ya gidiyor dimi demiş. adam karşıdan geçio demiş indirmiş. yine köyiçi ne giden minibüse binmiş güngören stadının oraya gelmiş. topkapı ya gidiyor dimi demiş. şoför yine indirmiş. bir daha binmiş minibüse gidiceği yere gelmiş yine aynı dümenle inmiş minibüsten.
  • arkadaslarla mecidiyeköyden metrobüse bincez.Zincirlikuyuya gidip otutarak gellmek istedik.Tekrar akbil basmamak icin 34A'ya bineriz zincirlikuyuda ineriz diye düsündük.Neyse biz bindik 34A'ya ziincirlikuyuda incez sözde. Metrobüs durmadi durakta biz Anadolu yakasina gittik ordanda 2 kati akbil basip fortlana fortlana geldik. benimkide böyle :)

• Bi gün okul çıkışı tüm arkdaşlar minibüse bindik iğne atsan yere düşmez benim ineceğim yerde başka biri indi bende arkasından inerken şoför beni görmedi kapıyı üstüme kapattı sağ kolum ve kafam dışarda çantam ve bacaklarım içerde incek var diye bağırıyom ama kafam dışarda adam duymuyo minibüsün sesini duysanız içinde uçak motoru çalışıyo sanki minibüs gitmeye başladı en son şoför farketti açtı kapıyı ertesi gün minibüsteki arkadaşlar söyle şoför bide arkamdan sövmüş

• geçen gün okuldan dönerken otobüse 541 hattına bindim teyzenin biri ankaraya yeni gelmiş . otobüse bindi . paralı zannettiği için kartı yoktu. birinden kart istedi , neyse bende verdim tabi en önde oturuyodum. teyze kartı makinanı içine soktu makinaya 2 kez basıldığı için bikaç saniye daha fazla duruyo. teyze kartı soktuğundaki tepkisi "yavrum senin kart gitti neyse" diyerek arkaya ilerlemeye başladı sonra tüm otobüs gülmeye başlayınca teyze utandı ve en arkaya oturdu

• küçükken bende otobüse para vermemek için son durağa kadar inmez, son durakta da uyuyo numarası yapardım
    adam uyanır birazdan deyip diğer yolcuların valizlerini indirirken aradan bi yer bulup kaçardım
    aslında boyum kısa olduğundan çoğu zaman beni görmezdi bile şoför, bende adam otobüsten iner inmez sıvışırdım bi kenardan
    çocukluk işte

• quote:

Orijinalden alıntı: murders

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

koptum gülmekten

Haykırdım lan gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: wexcalibur

bizim arkadaşın minibüsü var şehir içi hattında. öğlen yemiş olduğu yemeğin etkisi ile gaz sancısı başlamış. dikiz aynasından dolmuşun içine baktığında son yolcunun da indiğini düşünürek kapıyı kapatır ve yoluna devam eder. şöyle koltuğunda yukarı doğru vücudunu kaldırarak malum hareketi yapar. zorrrrrrr zorrrrr diye bir ses aman Allahım o ne diye düşünür. tam o anda hemen arka koltuktan ince bir bayan sesi yükselir : şoför bey müsait bir yerde inebilir miyim ?
    bu konu nezaman geçse aramızda yüzünün şekli ve rengini asla unutamam.

Ahahha öldum gece gece :D

• Toplum içinde utangacımdır sesim çok yavaş ve alçak çıkar.Bir gün dolmuşta bir adam görmüştüm Kurtlar vadisinden Memati ye acayip derecede benziyordu.Adamın yüzüne bakıp dedim Mematiye çok benziyorsunuz diye.Adam yüzüme baktı ama tepki vermedi geri kafasını çevirdi. Dolmuşta oturanlarda tip tip baktı inene kadar
  • dolmuş değil ama güzeldi. hocamızın başına gelmişti:

adam batıkentten kızılaya geliyor sabah sabah. iki elinde de çanta varmış. bakmış çıkıştaki yürüyen merdiven duruyor gitmiş iki basamak çıkmış. bir çantayı basamağa bir çantayı bacağının arasına koymuş, çıkarmış sigarayı yakmış. o arada bir kadın gelmiş:

- pardon beyefendi yürüyen merdiven öalışmıyor farkında mısınız? diye sormuş. adam çok severdi zaten dalga geçmeyi:

-vallaha mı? bana 9 da açılacak demişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: İGENÇ

kadının teki münübüsten inerken yanlışlıkla şöfşre 'müsait bi yerde inermisin ' demiş....

şöförde kadına::

hayırdır abla sen mi kullanıcan....

• up up
  • Up

• Buca heykelin oradaki tansaş durağından otobüse bindim istikamet narlıderedeki halı saha. Otobüs de eski kırmızı otobüslerden(sanırsam yugoslav malı olanlar). Kız sevgilisiyle konuşuyor da konuşuyor: kahvaltıda ben bunu yedim sen ne yedin, yok çorabım şu renk vs vs. Kendimden geçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talbot

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

koptum yemin edioooom

Koptummm kardeşim

• Otobüs vakası değil ama benimki de ona benzer biraz :=) geçenlerde batman kara şovalye yükseliyora gittim.5 dakika falan erken girdim salona.tabi benle beraber 15 16 kişi daha var.herkes sessiz sedasız filmin başlamasını bekliyor tam en can alıcı sessizlikte adamın birinin telefonu çaldı ve zil sesi nuri alço gazoza ilaç atma müziği =) salondakiler daha film başlamadan soluğu tuvalette aldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

Ahahhahjaha lülülülülü

• İlk durakta minibüse bindim ve en arkaya oturdum. Sadece şoför ve bir arka koltukta oturan kadın vardı. Sonraki durağa geldik , kapı açıldı , biri tam içeri girecekken ZARRRRTT diye bir ses geldi. Şoför dönüp ben ve kadına sinsi sinsi baktı , içeri girecek çocukta neyse sonra giderim diyerek uzaklaştı

• Lise yıllarındaydım. Sanırım Lise1. Okula otobüsle gidip geliyorum. Evin kapısından geçiyor diye 85T otobüsünü bekliyorum her zaman. Çok işlek bir hat değildi ve yarım saat beklerdim en az. İstanbul Unkapanı'nda Haşim İşcan geçidi durağından biniyordum otobüse. Haşim İşcan geçidinde otobüslerin girmesi için bir cep vardır. Bazen arka arkaya otobüsler gelince bazıları bu cebe girmez, yol üzerinde durur ve giderlerdi. Durağın önü otobüslerle kapanınca cebe girmeyen otobüsleri görmek zor olurdu. Birgün yine beklerken 85T otobüsü girmedi cebe. Otobüsü son anda görmemle hamle yaptım fakat otobüs harekete geçmişti. Yine beklemişim 30 dk.'dan fazla. Ben bu otobüsü yakalarım diye aldım çantamı koltuğumun altına başladım koşmaya peşinden. Otobüsü iki durak sonra Aksaray durağında yakaladım (Bİlenler vardır, yakın değildir Haşim İşcan ile Aksaray arası). O kadar koşmuşum ki ellerimin titremesinden bileti zor attım kutuya. Ama Aksaray'da da yakalayamasaydım sanırım Merter'e kadar koşarak gidecektim . O derece hırs yapmışım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.