Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esC46

buda benim dolmuş anım

Yaşlı bir amca Dolmuşa bindi ve şöföre Luna parka gidiyormu dedi tabi o zamanlar luna park kapalı ve yaşlı amcanın ne İşi var diye millet bakıyor. Sonra Şöför anladı ve Amca sen yoksa Mega park hastanesinemi gidecektin dedi

Hehe yaşlıların bu halleri çok komik oluyor ya

• İş çıkışı minibüse bindim minibüs zaten daha ilk duraktan dolu kalktı ... neyse zaten diğer duraklardan 2-3 yolcu ala ala köprüye kadar geldi ... köprüdende baya bi kişi binince minibüs tıklım tıkış doldu zaten en son minibüse binen 2 gencin zaten fırlama olduğu belliydi..tam kapının ağzında bekliyorlardı.. kapıda kalabalıktan dolayı açıktı. Minibüs şoförü ön taraftan kapıyı kapatıyorum dikkat edin deyince bizim fırlamalardan birisi ordan atladı '' dur abi yavaş yavaş acele etme boşalır birazdan '' deyince ben birden gülmeye başladım baktım minibüsteki herkes bana bakıyor ne diye bana bakıyorsunuz sanki ben bişi dedim diyincede bu sefer onlarda gülmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: DansGuardian

bi keresindede yozgattan geliyom, cep telefonlarının ilk yayılmaya başladığı sıralar, cep telefonun prestij olduğu sıralar diyeyim,
    otobüste vatandaşın birinin cep telefonu çaldı adam açtı konuşuyo, muavin hemen uyardı, beyefendi lütfen cep telefonunu kapatırmısın, arabanın bilgisayarını bozuyo tabi asıl bomba bundan sonra patladı,
    ön taraftan amcanın biri ayağa kalktı ve elindeki cep telefonunu havaya kaldırarak;
    -kardeşim bu zıkkımdan bizdede var ne hava atar gibi telefonla konuşuyon, aha bizdede var bundan ama biz açmıyoz işte, kapat diyolarsa kapat

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: DansGuardian

bi keresindede yozgattan geliyom, cep telefonlarının ilk yayılmaya başladığı sıralar, cep telefonun prestij olduğu sıralar diyeyim,
    otobüste vatandaşın birinin cep telefonu çaldı adam açtı konuşuyo, muavin hemen uyardı, beyefendi lütfen cep telefonunu kapatırmısın, arabanın bilgisayarını bozuyo tabi asıl bomba bundan sonra patladı,
    ön taraftan amcanın biri ayağa kalktı ve elindeki cep telefonunu havaya kaldırarak;
    -kardeşim bu zıkkımdan bizdede var ne hava atar gibi telefonla konuşuyon, aha bizdede var bundan ama biz açmıyoz işte, kapat diyolarsa kapat

• Beyazıt-Yenibosna hattında minübüse bindim. Yolda kafası güzel birisini aldı şoför. Sarhoş adam aradan fazla bir zaman geçmeden "Bu durakta inecek var mı?" diye seslendi, 1 - 2 sn bekleyip yine bağırarak "Ben" dedi ve indi.
  • O pe. lere kil oluyorum ben ya. Icip icip biniyorlar pis herifler. Bir de kendince egleniyor mu ne yaptigini saniyorsa gerizekali herif. Tehlikeli de olabiliyor bazen o salaklar. Alayini temizleyeceksin. Su ickiyi felan satmayacaksin aslinda ya millet gitsin kola felan icsin hatta o ne idugu belli olmayan seyi de s. et meyve suyu icsin guzel guzel nimetler vermis Allah, millet sukredecegine hala zehir zikkimla ugrasiyor Son 5 yildir kola bile icmiyorum hicbir eksigini hissetmedim bile. Gercekten gereksiz bir sey. Paralarini dokenleri biliyorum ben. Sadece soyle 40 yilda bir canim asiri cekecek olursa o zaman bir bardak iciyorum belki. Onu da bir tek ulker olursa. Ne koyduklari bile belli degil icine. Bocek kani mi koyuyorlar. Ne koyuyorlar. Binbir turlu rivayet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 17 Temmuz 2011; 15:43:44 >

• Kocaeli de oturanlar bilir otobüslerde kenkart sistemi var karttaki bakiye bittiği zaman kartın okutulduğu makineden bakiyeniz yetersiz diye yükses seste bir bayan sesi gelir otobüs e yaşlı bir adam binmişti kartı makineye tuttu bakiyeniz yetersiz diye uyarı sesi çıktı adam döndü arkasını şaşkın şaşkın baktı banamı diyorsun diyince bi gülme tuttu :)
  • Hort
  • gece gece bayağ güldüm görmeyenler için up
  • bizim arkadaşın minibüsü var şehir içi hattında. öğlen yemiş olduğu yemeğin etkisi ile gaz sancısı başlamış. dikiz aynasından dolmuşun içine baktığında son yolcunun da indiğini düşünürek kapıyı kapatır ve yoluna devam eder. şöyle koltuğunda yukarı doğru vücudunu kaldırarak malum hareketi yapar. zorrrrrrr zorrrrr diye bir ses aman Allahım o ne diye düşünür. tam o anda hemen arka koltuktan ince bir bayan sesi yükselir : şoför bey müsait bir yerde inebilir miyim ?
    bu konu nezaman geçse aramızda yüzünün şekli ve rengini asla unutamam.
  • oluommm
  • Minibüse binip uyuya kalıp son durakta gene başka minibüse binenlere çok gülüyorum
  • Birgün Kadıköyden bizim sahrayi-ceddit durağına gidiyorum bindim minibuse söför ve yanında oturan genç var şöför hızlı kullanıyordu minibusu zaten kadıköyde olanlar bilir teyzenin birtanesı dayanamadı kızarak evladım canımıza kastınmı var az yavaş git fln diyerekten saydırdı şöför de karşılık verdi Allah Allah nasıl kullanacağımı sanamı sorcam fln dedi teyze can taşıyosun fln konuşma sertleştı minibüs pur dikkat ben dahil şöförle teyzeye kilitlenmiş şöför sonra gazı bir kesti acayip yavaş gitmeye başladı sonra teyzede ayıo ama bu kadarda olur mu fln demişti en son 1.sonra kı durakta yanındakı arakdaşına verdi minibüsü pek komik değil ama trajikomik
  • güzel konu olmuş ellerinize sağlık
  • Mesajım bulunsun tüm kaldığım yerden devam etcem :D
  • bütün hepsi çok güzel yazılanların gerçekten çok güzel hikayeler dönüyor burada :D

ablamla bindik minübüse uzunçayıra gidicez . ablamda kulaklıkla müzik dinler ama müzik sesini yanındakiler de duyar o şekilde dinler. benimde uyuz olduğumu bilir. neyse en arkada oturuyoruz minübüsde baya kalabalık . yine müzik sesi geliyor . ablamı dürttüm sakince abla biras kıs müziği. kafa salladı tm dedi . baktım hala geliyor ama müzik sesi . yine dürttüm kıs biraz ya dedim . ablam kulaklığı çıkardı DAHA NE KADAR KISCAM GERİZEKALI demezmi bütün herkez aynı ritimde kafayı arkayı nasıl döndürüp baktılar görseniz varya yerin dibine girdik bi kere . bozuntuya vermedim ama harbi ağlicaktım sinirden ama abla sonuçta sonra anladımki ablam kısmış onun yanında oturan çocuğunki açıkmış o kadar sesi .

• quote:

Orijinalden alıntı: komikkomiktivi

otobüste gidiyorum camlar buğu yapmış durumda klasik.. dedim biraz sileyim de etrafı göreyim. tam camı sildim baktım karşımda süper bi kız var yan otobüste gözgöze geldik panikledim tekrar cama hohhoh yapıyorum buğolsun diye kız başladı gülmeye tabi ben de saldım gitti.. komple sildim otobüsün camını pırıl pırıl yaptım :)))
    aşağıda da benzer komik bi video var görünce kendimi hatırladım :) camdan camaaaa :)))

http://www.timsah.com/Camdan-cama-bir-ask-hikayesi/pTrrQ7j2z4S

Of karnım ağrıdı be .

• işte eski dh böyle bi yerdi. okumayanlar için bi uplatalım da hayır duası alalım
  • Zamanında bende çok otobüs yolculuğu yapmış biri olarak komik olaylardan biri...

Cep telefonunun yeni yeni yaygınlaştığı zamanlar-Yolcu otobüslerinin önünde de hala otobüsün telinin yazdığı zamanlar....
    Kdz ereğli-İstanbul otobüsü. Benim önümdeki koltukta iki genç oturuyor, yolun ortalarında bunlar almışlar otobüsün nosunu, otosbüsün nosunu çaldırıyorlar, şöför teli açıyor, şak bunlar kapatıyor açar açmaz....garibim şöför nerden bilsin hemen 2-3 sıra arkada duranların böyle yaptığını-en sonunda şöför-hangi a.ına k..um... bu yaw dedi...ben o anda koptum....
    çocuklar korkudan bida arayamadı....

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnız gül

birgü erkenden bir yere gitmem gerekıyordu mınibüse bındım ama acayıpte uykum var parayı şöföre uzattım ben minibüse goztepeden bındım ama gıdecegım yerı soyleyecegıme bındıgın yerı soyledım ve şöför bana bakarakta nereye gıdecegımı 2 veya 3 kez sordu ben ısrarla göztepe dedım sonra oturdum ama ben hala bırşeyın farkında degilim yanımda kı bayan bakıp bakıp güldü ve bana olayı anlattı .....rezıl olmustum yaaaa

kadıköy pendik minibüsüne mi biniyorsun ben de göztepe'de oturuyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.