Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minibüsteyim yılbaşına 1 veya 2 gün kalmış her yer çam ağaçları süsler falan arkamda iki hanzo oturuyor aralarında aynen şöyle bir konuşma geçiyor
    hanzo1:lan olm bu ağaçlar ne lan böyle?
    hanzo2:meri kırismısı kutluyorlar olm
    hanzo1:haaaaaaa

• Benim de arkadaşımın bir anısı var. 4-5 sene önce bizim eleman Beşiktaş-Gaziantepspor maçına gidiyomuş ve bize şu şekilde anlatıyor:

Abicim halk otobüsüne bindim adam ağır ağır gidiyo. Saate bakıyorum maça geç kalıcam , söyleniyorum içimden. Bir, iki derken en sonunda kaptana bağıracaktım ki arkadan bi ses geldi. HOOOOOP ŞOFFFÖÖRR. PİKNİĞE Mİ GİDİYOZZZZZ
  • sabah 7de otobuse bıncez 10-12 kısı okula gıdıcez gectık arka tarafa oturduk bazılarımızda ayakta neyse otobus baya gıttı sonra arka kapıdan bı kız bındı kızda kız yhane :D bnde kıbarlık yaptım kalktım bızım arkadasta kıza sen her kalkan yere oturuyormusun dedıgınde ınene kadar gulmekten olmustuk....

orta kapının oralarda otobus baya kalabalık arkadas az yanıma egıl bıse dıcem dedı bnde egıldım o sırada ceketım kızın yuzune geldı neyse kız ınmek ıcın kalktı sonra bızım arkadas bak bu kızın yuzune geldı ceketın dedı bnde o ankı refleks anı bok atsan suradına yapısmaz dedım kızda duydu ın bnle bırlıkte 5dk yanımda dur senı tıpten ıcerı alırlar degıdeın olece kalmıstım kı herkesde guluyordu ıyıkı ıncegım duraga yakın olmsutu bu olay
  • Evet arkadaşlar ben de otobüs anımı anlatayım.

Üniversite ilk senem. Pek fazla anlamadığım daha doğrusu hocanın anlatamadığı ( ) bir derse 1 aydır falan sürekli çalışıyorum. Tabi sınavlar başladı şans son şans. Sabah erken kalmıştım ama gene de otobüsü kaçırdım. Neyseki bir sonraki otobüs ile tam zamanında yetişiyordum. Ama kılı kılına neredeyse yani.

Paso mun da vakti geçmişti. Başvuruyu yaptım ama sağolsun okulmuz MARMARA!!!? üniversitesi askerlik tecilini bile iletmiyor ki pasoları adam akıllı halletsin. Bu yüzden paso alamamıştım ve 4-5 gün önce başvuruyu elden yapmıştım. Aynı zamanda paso eskiydi ama akbil bayi hiç sorun etmeden doldurmuştu.

Aceleden para da almayı unutmuşum. 1,5 milyon param ( Şimdiki 1,5TL belirtelim gene de. ) var. Tek sınav da o o yüzden takmamıştım.

Efendim bilgilendimeyi geçersek.

Otobüse bindim pasonun akbili ile bastım. Neyse devam ediyordum şöför seslendi buyrun dedim. Bakayım ona bir dedi paso yu kastederek. Uzattım, kırmaya çalıştı aldım elinden tabi. Dedim

- naaapıyorsun.

-- bunlar eski.

- Ne eskisi ya Daha dün 50 milyonluk doldurdum, o zaman doldurmayacaktı adam cebimde param da yok. Sınava gidicem geri nasıl dönücem? Hem ne hakla kırıyorsun dedim.

-- Beni ilgilendirmez, o zaman in otobüsten. Kırmaya da yetkim var bak arkasında iett görevlisi kırmaya yetkili yazıyor.

- İyi o zaman iett de ki temizlik işçisi gelsin kırsım pasomu. Ben iett den aldım onlara geri veririm. İnmiyorum sıkıysa indir dedim.

-- Karakola çekiyorum.

- Ne yaparsan yap.

Neyse bir kaç durak ilerideki jandarma karakoluna çekti. Er bindi. Dedim inmem. İşte gitti artık rütbesini bilmiyorum başka daha üst rütbeli biri geldi. Dedi in hadi.

Yandaki erin silahını tuttum göğsüme dayadım ve o cinnetle dedim.

Bak kardeşim 1 aydır bu sınava çalışıyorum. Şimdi ya bırakırsın bu 4 tekerle/otobüsle sınava yetişirim, ya da çekersin tetiği 4 kollu ile ikindiye yetişirim. Yani kim deliye bulaşmak ister hem de ne için ( Şöför keyfi için inmedim diye. ) Komutan işaret etti indi er. Komutanı da şöföre indiremem dedi. Şöför de morardı. Kimi göldü kimi alkışladı.

Asıl komedi ise şu. Komutan indikten sonra bir kız bindi onun da paso eskiymiş. İşte o zaman tüm otobüs koptu. ( Hadi geç kaldık diyenleri hikayeye katmıyorum. Bir aksiyon bir macera oluyor adamların derdi ne. )

• 3 arkadaş dolmuş bekliyoruz ben ve bi arkadaşım ince yapılıyız diğeride baya şişman, nihayet geldi dolmuş ama tıklık tıklım neyse şöför açtı kapıyı muavin indi ben bindim otobüse tam arkamdan şişman arkadaş geliyodu muavin engelledi onu diğer arkdaşı aldı bizim eleman binemedi dolmuşa çok gülmüştük o gün ama çocuğada yazık olmuştu
  • otobüste gidiyorum camlar buğu yapmış durumda klasik.. dedim biraz sileyim de etrafı göreyim. tam camı sildim baktım karşımda süper bi kız var yan otobüste gözgöze geldik panikledim tekrar cama hohhoh yapıyorum buğolsun diye kız başladı gülmeye tabi ben de saldım gitti.. komple sildim otobüsün camını pırıl pırıl yaptım :)))
    aşağıda da benzer komik bi video var görünce kendimi hatırladım :) camdan camaaaa :)))

http://www.timsah.com/Camdan-cama-bir-ask-hikayesi/pTrrQ7j2z4S
  • Okulda sınav haftası malum kopya çekmekten elim ayagım tutmaz olmuştu. Oh dedim eve gidicem atladım arkadaşlarla minibüse. Diorm bide sittinsene kalkmam ohh yayarım otururum. Bi teyze bindi parasını verdi laylaylom yanıma geldi. 10-20 sn durdu sonra bana döndü 'Sen kalk oraya ben oturiyim ayaklarımı uzatıcam ohhh' dedi. Güliyimmi ağlıyimmi bilemedim kalktım elim mahkum. Arkadaşlar gülmekten katılmış benimle maytap geçerlerken teyze bi oturdu cossssss hepsi yapıştı camlara. Etme bulma dünyası dedim başladım gülmeye Eve çıkana kadar gülmüştüm.
  • tam tempo devam millet süpersiniz ya

• Arkadaşın başından geçen bi olay..

Yer: Tabiki minibüs..

Saf ve temiz çocuk: Işıklarda inebilir miyim??

Alaycı ve kapakcı şöfer:Niye karanlıktan korkuyomusun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 11 Mart 2010; 23:58:47 >
  • 2008 yazı.Kuzenle beraber metrodayız.Genelde 3. veya 4. vagonlarda vagon bitimindeki oturma yerleri geniş olur.Orada bi lise tayfası.(Lise tayfası dediysek yazın okula gidecek halleri yok ya o tarz bi grup işte)kızları oturtmuşlar erkekler ayakta bekliyor herneyse ilerliyoruz.Bir anda metrodan ani bir fren kızlar erkeklerin üstüne düşmesin mi?Bir kızın suratı da elemanın malafata doğru çocuk bağırdı burda olmaaaaaaz sabret eve az kaldı.Tüm vagon yerlerde.
  • herzamanki gibi dolmuş tıklım tıklımdı.ben cam kenarında,babam yanımda oturuyordu.Ayaktada öğrenciler falan vardı.İşte ilerliyoruz dolmuş birden fren yapınca kız öğrencilerden biri babamın kucağına düştü. Tabi o anda arkadaşları falan kotpu.Ben de hem gülüyorum hemde şansımaa .........
  • bikeresinde durakta otobüs beklerken önümüze minibüs atladı yolcu kapcak.. arkadan gelen minibüs, yolcu kapana para fırlatmaya başladı koptuk
  • bir gün trenle eve gidiyorum haydarpaşadan bindim gebzeye neyse karşımda da bi adam oturuyor bende gazete okuyorum gazete okumam bitince karşımda ki abiye dedim ki al abi oku istersen o da yok ben okumam dedi bu sırada durağa yaklaştık tabi ben gazeteyi yanımda ki koltuga bırakıp indim ana bi baktım ki 1 durak önce inmişim hemen kapılar kapanmadan diğer kapıdan girdim içeri geçtim oturdum tabi az önce oku diye gazeteyi teklif ettiğim adam almış benim gazeteyi okuyo bende bakıyom adama adamla göz göze geldik adam şöle bi baktı sanki hafızası yoklar gibi ben gülecem zor tutuyorum kendimi

birde gene trendeyim 3,5 tane liseli, kız var önümde oturan birde 20 yaşlarda bi çocuk durağa geldik kapılar açıldı tekrar hareket etmek için tam kapılar kapandı ki çocuk harekete geçti ama kapılar kapanmıştı çocuk başladı aloooooooo kaptannnn inecek var önce ben peşimden kızlar bi kahkaha ki sormayın yav

• Hort
  • Allah Razı olsun sizden kopdum be
  • çoğu komik elinize sağlık olsunda bolbol yazın
  • d
    sanki düyayı kultaracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

Koptum ya süperdi
  • bir iş için cebeciye gitmem gerekiyodu.bahceliden bindim dolmuşa 5 tl uzattım şoföre 1 kişi alırmısınız dedim.para üstünü alırken yerde 20 tl gördüm uyanıklık yapıp üstüne basayım derken kızın biri gördü bende aldım parayı kaptan 20 tl var yerde dedim.doolmuş doluydu kaptan sordu kimseden ses çıkmadı.neyse cebeci ye gelince indim büfeden sigara alayım dedim elimi cebime bi attım benim 20 lira yokk of offf
  • he bir de gecen gün eve gidiyorum atladım dolmuşa neyse yolda kızla msjlaşıp duruyoruz.aşkım şöyle olmuş,aşkım böyle olmuş falan filan incegimiz yere geldigimizde müsait bi yerde aşkım deyince minubüstekiler koptu kıp ırmızı oldum indim.alışkanlık işte her zaman 'müsait bi yerde kaptan'' derken böleoldu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.