Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mınıbuse bırgun bındım sofer:beyler elden ele verelım sıze yol ve kopru olarak gerı donecek
  • konuyu başlatan ve katkıda bulunan herkesten Allah razı olsunnn uzun zamandır bu kadar gülmemiştim....
  • Ben Bir Zamanlar Askeriye de oturur ken Eski Uzun Otobüsler vardır yha Ona binmiştim.kapı açma düğmesi bozulduğu için asker bir kaç kere düğmeye basınca 4 kere die hatırlıorum ben 2 .cisinde kapıdan çıkarken kapı kapandı ama ne canım acmıştı 8 yaşındaydım:D
  • Yer AYDIN ŞEHİRİÇİ MİNUBUSLERİ

Minibus ful dolu

-KAdın 'Dile şürserek musait bir yerde diyeceğine muhteşem bir yerde inebilirmiym ' der
    -Minibus şöförü ' Size layık değil ama burada indireyim ' der

Vee.. Butun minubus sıralı dumur dalgası eşliğinde kopar
  • selam,benim de otobüs anım var.üniversitede okurken yaşadığım bir olay.şehirden kampüse çalşan 302 otobüslerinde yolculuk ediyorduk.her zaman ki gibi arkadaşlarla arka koltuğu dörtledik. ineceğimiz yere yaklaştığımız da ikaz lambasını yaktım.Şöför orta kapıyı açtı,arabada da epey bir yolcu vardı.çoğunluğu üniversite gençliği.kaptan arkada bizi görmedi diye düşünüp seslendim:"Kaptan arkayı açar mısın?"Tabii bu söylediğimi kalabalık içinde kaptan duymadı ,ama diğer yolcular tebessümle bana doğru baktılar.Sonra benim jeton düştü,millet çok fesat.yurda gelip olanları şöyle bir düşündüğüm de epey ilginç bir olay olmuştu.Yolcuların gülmesini hoş karşılamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!ROCK!!

quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

minibüsde yanıma kronun biri oturuyordu.sonra inerken bi geğirdi.ama iğrenç bir koku.minibüs şöförü aynen bunu söyledi: KARDEŞİM BOK MU YEDİN NE BİÇİM KOKU BU YAA

aynen!koptm

ramanzan rumelı hısarustu m.koy otobusundeyz,ıftara yetısme telası herkes de ,herkes ac,otbus tıklım tıklım!herkes orta kapıdan arka kapıdan otobuse bınme telasında araya fln sıkısıo mıllet..tabe herkes akbılını parasını fln yolluo malum.. amcam bı akbıl yolladı ust tarafı yok(kendınn olmadıgı bellı olmasn dıe malum ustu kesmıs atmıs:) )yanmdakı akbılı uzatan cocuk gulmeye basladı ''amca Allah kabul etsın,dayanamas adam'' dedı wee ben basta olmak uzere herhalde koptukkk

• bi gun dolmustayım orta yaslarda 2 kadın bindi birisi dolmusun arka ucuna gecti digeri ön tarafta ondeki kadın 2 kişilik parayı werdi we arkaya seslendi
    ''melahat ben önden werdim sen arkadan werme''
  • anılar bitti yaa snrm
    en sewdıgım topıc1 nazar mı degdırdk
  • ewt yaaa su topic e çeki düzen verin
  • bende geçen sene kuşadası -aydın minibüsüne binmiştim. aydında da resmi bir işim wardı. bu yüzden bende evraklar vardı. Neyse tam kuşadası çıkısındayız. bir baktım evrakları almayı unutmuşum. onu farkettiğim zamanda da. hstiiiiir die bayağı yüksek bir sesle tepki vermişimki bütün dolmuştakiler döndü bana baktı. bende mecburen inmek zorunda kaldım evrakları almak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

adamın biri otobüs e biniyor akbil i basacak yeni kullandığı içinde nereye basacağını bilmiyor akbil i şöför e doğru tutuyor şöför de lülülülü demezmi

koptum gülmekten

• Geçen sene sabah 508'e atladım Gaziemir'den Menderes'e okuluma gidiyorum . Otobüsde iğne atsan yere düşmez . Ortalara doğru ilerledim neyse bir kaç dakika geçtikten sonra yanlışlıkla ayakta duran yaşlı bir amcanın ayağına bastım . Adam ''Yavaş olsana beee bu ne ?'' diye baya bir sinirli çıkıştı . ''Özür dilerim amca görüyorsun otobüs çok kalabalık istemeyerek oldu'' dedim . Adam dinlemiyor ama ''Yeter beeee bu ne ayağım hala ağrıyor öldürecek misin sen beni ?'' falan demez mi :) ''Amca tamam sorun yapma !'' dedim . Adam , ''Sorun yaparım ben zibidi ! Sus !'' dedi ve sol ayağımın üstüne çıkarak zıplamaya başladı ...

çok komik yaa
  • İstanbulda yaşayanlar bilirler "cennet" diye bi durak vardır.
    bigün otobüsteyken yaşlı teyzenin biri otobüsü durdurup binmeden otobusun ön kapısından
    "oğlum cennet'e mi gider" şeklinde
    sorduğu soruya , önde oturan gencin "valla Allah bilir teyze" diye cevap vermesi otobüs sakinlerinin tebessümlerine sebep olmuştu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga-indirir

İstanbulda yaşayanlar bilirler "cennet" diye bi durak vardır.
    bigün otobüsteyken yaşlı teyzenin biri otobüsü durdurup binmeden otobusun ön kapısından
    "oğlum cennet'e mi gider" şeklinde
    sorduğu soruya , önde oturan gencin "valla Allah bilir teyze" diye cevap vermesi otobüs sakinlerinin tebessümlerine sebep olmuştu....

hehe

gecen munbste teyzenn bırı cocugun basında solenmeye basladı yer wermedıgı ıcın!cocuk bı anda yeteeeeeeeeeeeeeer dıe bı bagrdı!basladı saymaya yter be 2saatten berı basımda bıdı bıdı yeteeeer ya!delıyım ztn ııce delırtme benı dedı! snra ole yaslı baslı teyzem de bı bagrmaya basladı host ben senden daha delıym smdı sen de benı delırtme!cocuk demesmı ben senden daha delıym teyze dıo ben cocuk dıo ben!ben koptm ama gulemyrm smdı delılıklerını bnm uzemrde gosterrler dıe sofor dedıkı asagı ının dısarda sıdık yarıstırın!!!koopmustm o an

• istanbulda iett şöförlerinin akbilini para karşılığı bileti neyim olmayan yolculara kullandırmasının yasaklanmış olduğu zamanlar. ben kuleli durağından bi otobüse bindim öğr. akbilimi bastım, arkamdan binen bir kız (belli ki bileti veya akbili yok) bana şu teklifte bulundu " ben size versem bana da basarmısınız" !!!!!! ben kızı bozmadan
    " benimki aylık" dedim.
    yorum: ah be kızım kendini daha güzel bi türkçeyle ifade edebilirsin.
  • bir keresinde de mecidiyeköyden yine iett ye bindim (eski ikarus) adamın biri oturduğu yerde uyuyo. gayrettepe durağına geldik adam otomatik kapının açılmasıyla birden uyandı ve neredeyse gözünü açmadan hızla dışarı doğru şuursuzca koşmaya başladı sonra dışarıda gözden kayboldu. biz otobüs içinde dumur vaziyeti aldık.
  • otobüs değil ama bi tramvay anım var:

bir gün tramvayda gidiyoruz neyse tramvay durdu durakta en arkada ki kapı açılmadı.İnecek olan yolcu arkadan seslendi kapıyı açarmısınız diye duyan olmadı iki üç kere tekrarladı ben de atladım tabi ki açarız efendim ne demek diye gittim kapıya yapıştım zorladım biraz hemen açıldı adam aval aval baktı indi tramvayda bir kaç kişinin oha nasıl açtı la demesiyle tüm tramvay yerle bir oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 1 Temmuz 2007; 2:49:29 >
  • Bende birgün acıkmıştım. Karşıda dönerci vardı. Ama dolmuşta tam o sırada gelmişti. Elimde para, dönerciye bi döner diyecektim.. Vazgeçtim evde yerim diyerek dolmuşa doğru koştum. Dolmuşa girer girmez para verme huyum vardır, parayı uzattım ve bi öğrenci diyeceğime, bi tavuk döner dedim.. Dolmuştaki herkez bana bakıyor, çoğunluğu yaşlıydı. Dayanılmaz yakışıklılığıma dikkatle bakan arkadaki iki genç kız ise gülmekten yerlere yatıyordu.
  • bi boöba olay da ben anlatayım;

birgün kızılay/ gölbaşı istikametinde belediye otobüsüyle gidiyoruz fakülteye doğru gidiyoruz... yanımdaki arkadaşım sürekli olarak arkaya bakıp gülüyordu benimle konuşarak o günde şansımıza çok az kişi vardı otobüste. ben bi süre arkaya bakmadan sohbete devam ettim ama arkadaş gülmeye devam ediyordu.. ne oldu oğlum diye sorduğumda: ABİ ARKA TARAFTA İLGİNÇ BİR ÇİFT VAR NEFES ALMADAN 30 DK YAŞAYABİLİYORLAR demişt.. arkaya bi baktıgımda malum durumu bende gördüm.. gülmekten yarıldık orda.
  • jentin;

güzelmiş.

sadece otobüse binmeden dönerciye gidip, "bi öğrenci" demen eksik.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.