Şimdi Ara

!@@@ KOMİK OTOBÜS-MİNİBÜS ANILARI @@@! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
22
Favori
54.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acaip komik ya gülmekten ölüodum
  • izmirde, bornovadan bucaya gideceğim,okula, izmirliler bilir 515 no lu otobüs çoğunlukla tıklım tıklımdır o sıralar tam da sınav zamanı baya dolu geldi otobüs neyse bindik zar zor ortalarda bir yerdeyim bir elimde kitaplar bir elim de yukardaki demirde yüzüm pencereye dönük her neyse arkadan afedersiniz kıçıma bir şeyin değidiğini hissettim tam da ara bölgeye bir döndüm arkamı kısa boylu bir teyze arkası bana dönük sonra dedim altta ne yapıyor acaba bi bakayım aşağı eğildim teyzenin omzunda asılı olan çantanın kenarı tam benim popoya değip duruyor neyse dedim çeker herhalde döndüm tekrar önüme biraz zaman geçti ama otobüs sallandıkça çantanın sivri kısmı hala değiyor işin kötü kısmı tamda arayı tutturuyor teyze rahatsız oldum tabi döndüm teyzeye kibarca teyze çekermisiniz çantanızı rahatsız oluyorum, teyze demesin mi nereye koyum çok sıkışık otobüs diye, sanki ben otobüsün sıkışık olduğunu bilmiyorum! neyse ben tekrar döndüm önüme ama otobüs sallandıkça çanta hala değiyor benim popoya dayanamadım terar teyze çekermisiniz çantanızı ddedim teyze döndü daha sert bir tavırla nereye koyum görmüyormusun otobüsü dedi teyze dedim kıçıma koymada nereye koyarsan koy dedim tabi teyze biraz bozardı sonra diğer omzuna aldı çantayı tabi bende rahata kovustum hayır kısa bir yolculukta değil ki en az 35-40 dakka sürüyor alışkanlık yapar sonra allah göstermesin

• Yaf geçen sene okuldan çıktık servisle eve gitcez. Havada karanlık. Yola çıktık işte. Yoldayken arkadan kamyonun teki uzunları yakmış feliyo.Bisim servisçi de sinyal felan yakıyo herif farketsin diye ama umurunda deil herifin. Sora bisim servisçi sinirlendi tabe. Sora servisi biras yavaşlattı ve kamyonu zorla öne geçirdi. Bis bisim servisçi de uzunları yakıp sinir etcek diye düşünüyoz. Ama servisçi hızı arttırdı sollama şeklinde kamyonun yanına yaklaştı camı atçı kamyonun camına bi tükürdü kocaman balgam şak diye kamyonun camına yapıştı. Biz gülmekten yerlere yatıyoz. Sora servisçi yardırdı arabayı. Sora kamyoncu dier arkadaşlarına haber vermiş. + kamyon bisim servisi sıkıştırdı tabe. Sora işte indiler konuştular felan. Bis de girdik araya servisçi kamyoncudan özür diledi bitti olay.

• bi sabah okula gidiyoz minübüsle evin önünden geçiyo hat, 2 sokak ileride koşarak bi adam minübüsü durdurdu tıklım tıklım minübüs adam minübüse bindi yarısı dışarda kaptan kapıyı kapatıyo 2 de bir adam içeri tıkışsın diye adam tıkıştı sol ayağı dışarda kaldı az kaptan kapıyı kapatınca adamın ayak dışarda kaldı adam içeri çekmek istersen ayakkabı cıktı. adam kaptan bi dur ayakkabı gitti şöförde aynen şöyle dedi arkadaki minübüs şöförünü aradım son durakta alırız takma dedi tüm minübüs gülmekten öldük kan ter içinde kalmıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

@arif_icke

Herhangi bir tepki göstermedim o hareketten sonra , daha doğrusu gösteremedim

güzelmiş
  • En çok güldüğüm bilmiyorum nerde okudum bulamadım:

bi kızla annesi dolmuşa binio annesi parayı uzatıyo hemen kızı anne ben

verirdim diyo annesi benim ki bozuktu ben verdim dio kız da amaaann

anne nası olsa benim kide bozulacaktı boşver dio

(burda verildiyse pardon ama hala gülüorum)
  • offfffffffffffff
  • hortt...
  • Çok önceleri babam anlatıyordu çok komik değil ama yıyılın girişimcisi ödülünü alırı her halde babam Yılını hatırlamıyorum ama ben daha doğmamışım (19 yaşındayım) babamla annemin yeni evlediği zamanlar babam annem için eve bir elektrikli süpürge amış 6 lira ya ve minibüse binmiş İçerdeki bir yolcu ile dialogları şöyle ...

Yolcu : Ne kadara aldın kardeş onu bende alcamda ondan soruyorum kardeş

Babam : 10 liraya aldım amca çok ucuz satıyorlardı hemen aldım

Yolcu : Ya çok ucuzmuş bana satarmısın onu ?

Babam : Satarım saten bende pişman oldum aldığıma çok ağırrmış bi daha arabayla gelip alcam.

Yolcu : alo bakalım parasını hayrını gör.

Babam : Kaptan müsait Bi yerde İnebilirmiyim (Yenisini almak için. e tabi 4 lira kara geçti)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan2433

quote:

Orjinalden alıntı: pacman

Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"

Muahahahhaçok güzel yav

• bir gün otobüsteyim yolda bir amca bindi elinde de koca boşetler ağıra benziyodu amca ya sordum '' amca nerde inecen'' oda ''bi sonraki durak''bnd '' amca taşıyım istersen bitanesini yorma kendini yaş ilerlemiş'' oda çok ...bir cevap verdi'' sie lan ordan pzvnk anan gibi yaşlımıyım lan bn deyince şöfer dail herkes koptu yaşlı amcada çocuğum biraz gerginim kusura bakma deyince kopma2kat oldu
  • şehirler arsı bir yolculukta yanıma yaşlı bir teyze oturdu hava bayağı sıcaktıotobüsün tavanındaki eşya kuyma yerini klima zannedince eliyle işaret ederek'' şöför beyşu klimayı açarmısınz deyince herkes koptu
  • ozel halk otobuslerine bindim..para alan adama ucreti uzattim aksam 9 gibi adam yorgunluktan oluor ama neyse...ucretle beraber pasoyuda gosterdim adam parayi alacagina pasoyu aldi..birde para ustu 5ytl verdi..dedim abi napiosun paso bu adam guldu kusura bakma yaw iste fln fistan..sora parayi aldi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Yine bir sabah okula gidiyorum bu sefer dolmuşla dolmuşu bir adam panik bir halde durdurdu ve ağzından dökülenler :

Öndeki arabayı takip et !

KOPTUM GERÇEKTEN SÜPERDİ:}}

• up
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Topic çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık...
    Birde itiraf.com'da bir olay okumuştum toparlayabilirim inşallah..

Bir şehirde üniversiteden merkeze giden bir yol varmış. Orada öğrenciler otostop niyetiyle dururmuş isteyenlerde durup öğrencileri alıp şehre götürürmüş. İki arkadaşta şehre gitmek için beklerken bir araba durmuş iki arkadaş arka koltuğa oturmuş önede bir kız oturmuş. Araba bir kaç dakika gitmiş sonra şöför yanındaki kıza dönmüş "ARKADAKİ ARKADAŞLAR KİM" demiş, kızda "BİLMEM TANIMIYORUM BEN BİNERKEN ONLARDA BİNDİ" demiş.. Meğer adam orda kız arkadaşını almak için durmuş çocuklarda sazan gibi atlamışlar

Hepsini okudum ama en çok buna güldüm. Felaket bir olay ya.

süper yaa

böyle bi topic yok yav

• Geçenlerde Kadıköye gidiyorum.Trafik yoğun...dışarıdan birisi minibüse binmek için kapıya vurdu...yanımdaki adam da şöföre ;

''Kapıyı açarmısınız??'' dedi

Şöför de ;

-''inecek mi var''

Adam;

-Hayır binecek var

İnene kadar gülmüştüm

• süper yaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

Zamanında birinden duymuştum:

Birkaç liseli genç bindikleri otobüste buldukları en son boş yere otururlar. Bir süre sonra yaşlı bir adam bastonuna tutuna tutuna otobüse biner, tam da gençlerin oturduğu yerin yanında ayakta dikilir. Ayakta zor durmaktadır.

Otobüs trafikte durup kalktıkça yaşlı adam da öne arkaya sallanmakta, bu sırada elindeki tahta baston da kayıp durmaktadır. Oturan gençlerden biri ukalaca "amca elindeki bastona lastik taksan kaymaz böyle sen de daha rahat edersin" diye konuşur. Adam artık dayanamaz:

-"15-16 sene önce senin peder takmış olsaydı lastiği ben senin yerinde oturuyor olurdum bre eşşek sıpası..."

Gençler dumur, otobüs halkı gülmekten iptal

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.