Şimdi Ara

Komik ve sinir bi sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Simdi nasıl anlatsam

Hani normalde belgelerim de resimlerim müziklerim videolarım gibi klasörler vardır ya her 3 ü için farklı ayarları vardır bu klasörlerin mesela resimlerim klasörünü açtığımızda sag aşagıda müzik simgesi olarak nota gorulur weya resimlerim klasörünü açtıgımızda sag asagıda baska bi resim simgesi gorunur sol tarafındada resimle ilgili ayarlar wardır.

bu klasörler kendileri ayarlar resim klasörümü müzik klasörümü falan diye heralde. simdi bende c: ve f: diye 2 hardisk bolumu war. c de sorun yok ama f de garip bisey oldu . kendini birdenbire müzik klasörü yaptı ve hic icinde müzik yokken. 10 tane klasör war icinde video da war müzik de war resim de ama hardisk bolumlerini müzik weya resim klasörü olmamalı o nota simgesi beni sinir ediyo.klasor kotu gorunuyo bi garip oldu =)

nasıl normal bi klasör haline getirebilirim müzik klasörü olmasını istemiyorum we ayarınıda bulamadım siz biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz?

• Belki sorunu tam anlamadım ama,teni klasör oluşturup hepsini onun içine taşısan olmuyor mu?
  • iste o olmaz cunku bu yerel disk anladınmı yeni bi yerel disk yaratamam. bi c: war bide f:

c nin icinde windows f nin icinde diger dosyalar muzik video resim gibi ama f yi actıgında müzik klasörü oldugunu anlıyosun iste sag altta nota simgesi sol bolumde müzik görevleri falan war. normalde boyle degildi...
  • anaaaaaaa

bendede warmıs zuahhahaha yeni farkettim ama benimkinde muzik war.videoları winampta falan mı acıyorsun peki ???

yani muzikle ilgili bi dosya olması lazım.ki o resim cıksın.bende 6000 e yakın sarkı war ondan cıktı herhalde :D
  • O özellik Windows XP'ye has bir özelliktir.

Resim, müzik veya video olan bir klasörde (hangi partitionda olursa olsun farketmez) içindeki dosya türüne göre sağ alt köşede belirir. Bu durum mp3 dosyaları içeren bir CD içeriğinin görüntülendiği pencerede bile aynıdır.
  • yalnız sole bişi war 2 partition war bende.ve o nota simgesi cıkan partitionda muzik dosyaları klasor halinde yani dısarıda muzik dosyası yok.2. konu ise diger partitiona muzik dosyası atıyorum ama orda nota isareti cıkmıyor.

yani bunu bi arastırmak lazım bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

yalnız sole bişi war 2 partition war bende.ve o nota simgesi cıkan partitionda muzik dosyaları klasor halinde yani dısarıda muzik dosyası yok.2. konu ise diger partitiona muzik dosyası atıyorum ama orda nota isareti cıkmıyor.

yani bunu bi arastırmak lazım bence

Biraz bekle SS.ler yolda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makinamda bulunan partitionlar

Bu da DVD sürücüsü

• saolasın ustad ama simdi diger partitionda resim ve videolar war.onda sag alt kosede resim cıkmıo :)) olay biraz karısık yane.ama onda resim ve video karısık ondan herhalde.nota nın cıktıgı partitionda sadece muzik war.

neyse ya bosver bu xp yi anlamaya calısmayacagım artık yeter ya bune

tesekkur ederim ugrasmıssın emek harcamıssın.rep sistemi olsa rep vereyim dicem ama
  • İçeriğinde farklı türden medya dosyaları (resim+müzik veya resim+video ya da müzik+video) bulunan bir klasörde alttaki şeffaf resim görünmüyor. Galiba Windows hangisini göstereceğine karar veremiyor. İşin püf noktası burası.

Rep'e gerek yok, gönüller bir olsun yeter.
  • klasörü sağ tıklayıp özellikler ordan klasörü özelleştire ordanda ne tür bir klasör istiyorsunuz kısmına istediğin şeyi
    uygularsın.
  • arkadaşa katılıyorum sorunu çözebilirsin
  • ewt özelleştirden oluyor ama yerel disk lerde özelleştir bölümü yok onun icin kaldım ben. registry de ayar falan var mıdır bunun

bide açıkta dosya yok işte ayrı ayrı video klasörleri resim klasörleri müzik klasörleri var. artık nası bi anda müzik yaptıysa.. nasıl resim koyuluyo bende koyiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.