Şimdi Ara

Kompakt Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi 250-350 TL arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden fiyat/performans oranı yüksek, kolayca fotoğraf çekebileceğim, uzun ömürlü kompakt bir fotoğraf makinesi tavsiyesi istiyorum. Müzikle de uğraştığım için video kalitesi de bir unsur benim için.

Piyasaya göz attım genelde eski teknoloji 4x/5x optik zoomlu ve 12MP çözünürlükten başlayan aletler 200 TL sınırına yakın ama ben daha güncel ve biraz daha kaliteli birşeyler arıyorum.

Canon PowersShot SX220 HS, Nikon CoolPix S6150 ve Samsung ST200F gibi modeller dikkatimi çekti. Sizlerin değerli tavsiyelerini bekliyorum. Saygılar...

• Nikon S9050 araştırabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler. Ama sanırım benim fiyat limitimin üzerinde. Bahsettiğim modeller hakkında bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minero
    Piyasaya göz attım genelde eski teknoloji 4x/5x optik zoomlu ve 12MP çözünürlükten başlayan aletler 200 TL sınırına yakın ama ben daha güncel ve biraz daha kaliteli birşeyler arıyorum.

Netameli bir konu ,aslında tamda 4X üstü zoom ve 12MP üstü önerilmiyor compact makkinelerde.
    Canon -nikon farklarına gelince
    1-Zoom ; Nikon 7X zoom canon ise 14X yanlış hatırlamıyorsam
    2-Video ; Nikon 720P video çekiyor ,canon 1080p
    3-Ses ; her ikiside stereo ses kaydı yapıyor ve her iki kameradada video çekimi sırasında zoom yapabilme özelliği var görünüşe göre .Yalnız canondo zoom sırasında motorun gürültüsüde kaydediliyor görünüşe göre nikonu fazla araştırmadığım için bilmiyorum (bunu bulmakta size kaldı )
    SX220 manuel bir makine auto modda pek başarılı olmadığı söyleniyor , Nikon coolpix incelemelerine baktım point and shot tabir edilen bir kamera .Bende canon sx220 ile panasonic arasında kalmış ir yurttaş olarak verebileceğim teorik yardım bu kadar
    Bua rada sx220 düşünüyorsanız mecidiyeköy saturn mağazasında 300Tl den satılıyordu ,bir kontrol edin ona karar verirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 20 Mayıs 2013; 5:22:43 >

• quote:

Çok teşekkürler. Ama sanırım benim fiyat limitimin üzerinde. Bahsettiğim modeller hakkında bir bilginiz var mı?

200 lira civarı olsun ama 5x makinelerden güncel ve kaliteli olsun deyince haliyele fiyat artıyor. Bahsettiğiniz modellerden seçmek zorunda olsam sx220 seçerdim. Ancak o makine kullanıcı ayarlı bir makine ve otomatik çekimleri için vereceğiniz paraya yazık olur. S9050'ye pahalı dediniz ama sx220 ile fiyat olarak pek farkları yok. Yani siz biraz daha araştırın bence fiyatları.
  • Çok teşekkür ederim değerli bilgiler için. Müzikle ilgileniyorum ve video benim için önemli olabilir ama önceliğim yanımda taşımak ve hemen çekim yapmak. Benim yaptığım sadece web araştırması mağaza gezmek, özellikle Satur, Mediamarkt gibi stok bazlı çalışan mağaza gezmek şart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Çok teşekkürler. Ama sanırım benim fiyat limitimin üzerinde. Bahsettiğim modeller hakkında bir bilginiz var mı?

200 lira civarı olsun ama 5x makinelerden güncel ve kaliteli olsun deyince haliyele fiyat artıyor. Bahsettiğiniz modellerden seçmek zorunda olsam sx220 seçerdim. Ancak o makine kullanıcı ayarlı bir makine ve otomatik çekimleri için vereceğiniz paraya yazık olur. S9050'ye pahalı dediniz ama sx220 ile fiyat olarak pek farkları yok. Yani siz biraz daha araştırın bence fiyatları.

Kesinlikle haklısınız. Hala kararımı verebilmiş değilim, ama hedef küçültüp basit bir kompakt makine de alabilirim. Piyasayı gezmek şart...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.