Şimdi Ara

Kompakt makina yardım..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır foroğraf makinası almayı düşünüyorum,ama okadar çok ürün ve seçenek arasında hangi makinayı alacağımı kara veremedim. benim için önemli olan gece,gündüz ve az ışıklı ortamda fotoğrafın hakkını verebilcek bi makina olması özellikle gece çekiminde kumlanma olmasını istemem.
    Makinada aradığım özellikler:
    -10x üzeri optik zoom
    -720p video
    -Gece ve gündüz çekimleri güzel olmalı
    -usa fiyatı en fazla 350$ olmalı

panorama olursa iyi olur :) eger pcde yapılabiliyosa pek önemli değil :)

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

• aklımda fuji f80exr ve sony h55 var.
  • ikisi arasında f80 illa sony ısrarı varsa onun yerine Sony Cyber-shot DSC-WX1 inceleyin
  • o ikisi benim baktıklarımdan sadece aklımda kalanlar illa sony yada fuji f80 olsun istemiyorum olursa canon ,olympus ,nikon vs.. olabilir yeterki dedigim gibi aldıgıma pişman etmeyip fotoğrafın hakkını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiMu56

o ikisi benim baktıklarımdan sadece aklımda kalanlar illa sony yada fuji f80 olsun istemiyorum olursa canon ,olympus ,nikon vs.. olabilir yeterki dedigim gibi aldıgıma pişman etmeyip fotoğrafın hakkını versin

fotoğrafın hakkını versin diyorsanız fazla zoom ve hd vaz geçerseniz şuan üstüne olmayan yeni kompaklarda
    fuji f200, canon 11,s90 panasonic lx3 başkasına bakmayın. tabii bütçe uyarsa
  • Bu 3 makina arasında kaldım sizce hangisi?

Kompakt makina yardım..?
  • yardımcı olcak kimse yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hx5 in videoları güzel , fotoğraflra biraz renksiz gibi oluyor heralde , videolar için vimeo.com resimler için flickr.com a bak araştırmaya devam et
  • bende bu aralar senin kriterlerinde bir makine arıyorum.
    tz7 gerek video çekimi ve gündüz foto çekimlerinde bence gayet güzel ama gece fotoları için pek olumlu yorumlar göremedim.
    ek olarak şu sıralar teknosaya tz8 ve tz10 modelleri gelmiş bunlarıda inceleyebilirsiniz.
    sonynin gündüz çekimleri solgun gibi gözüküyor tz7 kadar canlı ve keskin değil.

fujiyi daha inceleme şansım olmadı onun için bi yorumda bulunamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 12 Mayıs 2010; 13:51:21 >
  • fuji yada sony daha mı iyidir bilmiyorum ama sanırım kararım panasonic tz8 yada tz 10 modelinden yana olcak..
  • tz-7 tz-8 arasında ne farklar var artıları eksileri neler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.