Şimdi Ara

Kompakt makine alacaklara tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende nikon coolpix 7900 var ama makineden memnun değilim. Alalı da 5 ay kadar oldu makinenin özelliklerini de çok iyi öğrendim ama kodak ın bile 5 mp lik makineleri bundan daha güzel fotolar çekiyo. Benim kuzende 5 mp lik kodakın kompakt makinesi var ve benim foto makineden çok daha güzel fotolar çekiyo ve aynı zamanda pürüzssüz ve daha canlı fotolar sağlıyo. Kodak lar gerçekten kompakt makine de başarılı olmuşlar bence nikondan. Özellik bakımından nikon üstün olabilir ama çekilen fotolara bakınca kodak çok çok üstün.Dslr makineler için birşey söyleyemiyecem çünkü orada işler değişiyo tabi benim söylemek istediğim kompakt makineler. Burada amacım nikonu kötülemek ve kodakı övmek değil.Ben kendi gördüğümü söylüyorum. Kompakt makine de nikonu tavsiye etmiyorum. Nikon kompakt makinede bence yapamamış arkadaş kim ne derse desin. Gidipte nikonun kompakt makinelerine o kadar para vereceğinize gidin bence kodak ya da diğerlerinden uzmanların tavsiye ettikleri bi marka alın. Ben pişman oldum nikonu aldığıma sizde pişman olmayın. Eğer çevrenizde nikon ve diğer önde gelen makinelerden kullananlar varsa fotolarını karşılaştırıp bi bakın derim.

Saygılar...

• galiba saçmalıyorsunuz
  • 6 defa kompak demisin yazım kurallarına aykırı

Edit : arkadas kompakt yazmamı istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 5 Temmuz 2006; 2:53:38 >
  • Ben saçmalamıyorum gerçekleri söylüyorum arkadaş. Fotoğraf makinesi alacaklara yardımcı olmak istiyorum.Onlarında benim düştüğüm bu duruma düşmesini istemiyorum.Eğer nikon ve kodak kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşünü çok merak ediyorum.
  • Kompak yazmadım Kompakt yazdım.Keşke yazdığım gibi yazsaydın
  • Bence çok haklısın

Bazı markalar çok kalitelidir,nikon da bunlardanbiri ama bu kalitesiüst sınıf pahalı ürünlerde,çünkü nikonu nikon yapan lensler,malzeme bu üst sınıf ürünlere konulabiliyor,ucuz giriş sınıfı ise markanın ismi sayesinde satmasını sağlıyor. BU bir çok üründe böyledir,bir çok sektörde... Çok kaliteli bir ürünleriyle marka olurlar ama ucuz ürünlerini diğer bir marka ile kıyaslayınca daha kötü olduğunuı görürsün...Mesela nikon l4 360 ytl ama başka marka olsaydı daha ucuz olacaktı özelliklerine göre.

Bende kodakdüşündüm çoğu kez ama bozulmasından korkuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Bence çok haklısın

Bazı markalar çok kalitelidir,nikon da bunlardanbiri ama bu kalitesiüst sınıf pahalı ürünlerde,çünkü nikonu nikon yapan lensler,malzeme bu üst sınıf ürünlere konulabiliyor,ucuz giriş sınıfı ise markanın ismi sayesinde satmasını sağlıyor. BU bir çok üründe böyledir,bir çok sektörde... Çok kaliteli bir ürünleriyle marka olurlar ama ucuz ürünlerini diğer bir marka ile kıyaslayınca daha kötü olduğunuı görürsün...Mesela nikon l4 360 ytl ama başka marka olsaydı daha ucuz olacaktı özelliklerine göre.

Bende kodakdüşündüm çoğu kez ama bozulmasından korkuyorum

Ben de katılıyorum. Kompakt alınacaksa Canon, Olympus, Sony, Kodak daha mantıklı seçim olur. SLR için Nikon kalitedir ama kompaktta aynı durum söz konusu değil. Üstelik manuel ayarlar kısıtlı Nikonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 4 Temmuz 2006; 16:52:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

6 defa kompak demisin yazım kurallarına aykırı

Edit : arkadas kompakt yazmamı istedi

arkadaşım bıkmadın bu tip küçük hatalara,zira ortada yapılmış bi hata olmamasına rağmen. böle küçük şeylere takılma artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.