Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: opxito

Merhaba hocam ertrl_krnfl arkadaş ,''kompakt makineler belirli bir zaman sonra yavaşlıyorlar (çekim esnasında)'' demiş.Dogru mu bu?Eger gerçekten böyleyse 2. el makina almak pek akıllıca olmaz diye düşündüm.

Yıllarca kullandığım kompakt makineler oldu, ben hissedilir bir yavaşlama ne yaşadım, ne yaşayan duydum. 2. el makinede riskler farklıdır; yere düşürülmüş olabilir, aşırı kullanılarak yıpranmış olabilir, arızaları yanları olabilir, lensinde çizik veya toz olabilir vs. uzar gider.
  • Hocam kolay gelsin fotoğraf makinası alıcaz ama kararsız kaldık ben kendim sizin tavsiyeniz üzerine 2 yıl önce canon powershot sx220 hs almıştım ve pişman olmadımda gayet işimi görüyor ve sağlam makinaymış arkadaşımda makina almak istiyor sanırım o sx 400 beğenmiş ama sizin 400 TL civarında fazlasıyla eksiğiyle önerebileceğiniz bir makina varmıdır kompakt istiyoruz biz prof adamlar değiliz arkadaşım manzara fotoğrafları çekmeyi seven birisi bunuda belirteyim
    BÜTÇE 400 TL Arkadaşımın istediği makine sx 400 biz foto makinasını doğa fotoğrafı çekmek için istiyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkuaz_TR

Hocam kolay gelsin fotoğraf makinası alıcaz ama kararsız kaldık ben kendim sizin tavsiyeniz üzerine 2 yıl önce canon powershot sx220 hs almıştım ve pişman olmadımda gayet işimi görüyor ve sağlam makinaymış arkadaşımda makina almak istiyor sanırım o sx 400 beğenmiş ama sizin 400 TL civarında fazlasıyla eksiğiyle önerebileceğiniz bir makina varmıdır kompakt istiyoruz biz prof adamlar değiliz arkadaşım manzara fotoğrafları çekmeyi seven birisi bunuda belirteyim
    BÜTÇE 400 TL Arkadaşımın istediği makine sx 400 biz foto makinasını doğa fotoğrafı çekmek için istiyoruz tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Merhaba. Şu aralar avrupatr sitesi 450 liraya Samsung Nx Mini satıyor, kesinlikle fiyatının üzerinde makine, kaçmaz. Canon SX400 önermiyorum, onun yerine Canon Sx610 daha iyi olacaktır. Ama Nx mini varken başka makine öneremem ne yazık ki.

• Hocam o fiyata alınabilecek 2. el önerebileceğiniz daha iyi makinalar varmıdır acaba? birşey daha sormak istiyorum
    sx220
    sx610
    nx mini sizce bu üçünü kıyasladıgımızda hangisi daha iyi performans olarak?
    (fiyat performans olarak sıralamayın performans olarak bakın ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkuaz_TR -- 6 Aralık 2015; 7:49:18 >
  • 18-55 lensi Sony Nex makineler (3 serisi) bakılabilir. Bu fiyata denk gelir mi, orasını tam bilmiyorum.
  • arkadaşlar selamlar,

750-800 liraya kadar makine arıyorum f/p olarak ne önerirsiniz ? gezide fotoğraf çekmek ve bazen makro foto çekimi için kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

18-55 lensi Sony Nex makineler (3 serisi) bakılabilir. Bu fiyata denk gelir mi, orasını tam bilmiyorum.

Hocam birşey daha sormak istiyorum samsung wb 1100 f bu makina nasıldır peki yoksa gene nx mini mi diyorsunuz aklıma takılan soruları çözmek istiyorumda ?
  • quote:

quote:

18-55 lensi Sony Nex makineler (3 serisi) bakılabilir. Bu fiyata denk gelir mi, orasını tam bilmiyorum.

Hocam birşey daha sormak istiyorum samsung wb 1100 f bu makina nasıldır peki yoksa gene nx mini mi diyorsunuz aklıma takılan soruları çözmek istiyorumda ?

Yok hocam, o makineyi hiç duymamış olayım. Elbette onunla kıyaslarsam Nx Mini.

@illest o paraya dslr olmuyor, kompakt alın demeye de gönlüm razı değil. Gene aynasız makineler düşünülmeli.
  • quote:

quote:

quote:

@illest o paraya dslr olmuyor, kompakt alın demeye de gönlüm razı değil. Gene aynasız makineler düşünülmeli.

hocam sağolun cevap için, compact dslr çok anlamıyorum sadece bu bütçeye alabileceğim iyi bir makine arıyorum çeşidi çok fark etmez. siz birkaç model tavsiye ederseniz onların üzerinden araştırmaya devam ederim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: illest

quote:

quote:

quote:

hocam sağolun cevap için, compact dslr çok anlamıyorum sadece bu bütçeye alabileceğim iyi bir makine arıyorum çeşidi çok fark etmez. siz birkaç model tavsiye ederseniz onların üzerinden araştırmaya devam ederim ben.

Samsung Nx1000, Samsung Nx Mini. Samsung muhtemelen bu sektörden çekileceği için makinelerini ucuza satıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illest

quote:

quote:

quote:

Samsung Nx1000, Samsung Nx Mini. Samsung muhtemelen bu sektörden çekileceği için makinelerini ucuza satıyor.

samsung nx1000. 549 lira diyor alınabilirmi.iyimidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eyefive

O fiyata bulabildiyseniz kaçmaz. İnternetten örnek fotoğraflarına bakın, bana hak verirsiniz.
  • quote:

quote:

O fiyata bulabildiyseniz kaçmaz. İnternetten örnek fotoğraflarına bakın, bana hak verirsiniz.

teşekkürler videosu fhd 1080i olsaymış tam olurmu ama genede indirim güzel galiba :)
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler videosu fhd 1080i olsaymış tam olurmu ama genede indirim güzel galiba :)

Nerede bu fiyata buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: opxito

quote:

quote:

quote:

Nerede bu fiyata buldunuz?

yerel bir mağazada.depoları boşaltıyoruz dedi ama teşhir ürünüymüş güvenmedim vazgeçtim almaktan

• Selamlar. Canon SX220Hs için kendi çekimim görüntüler. Zoom kalitesi oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 7 Ocak 2016; 13:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yüksek zoomlu bi makine istiyorum.fotoğraf kalitesi orta düzeyde olsa da işimi görür.ilk cihazım olucak.bütçem max.700-800 tl.dslr makine bu fiyatlara yok sanırım araştırdığım kadarıyla.üst düzey makine alamayacağım için verdiğim paranın karşılığını dayanıklılık ve yeterli derecede fotoğraf kalitesini arıyorum.f/p bi cihaz bakıyorum kısacası :)

ikinci el düşünmüyorum.siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 8 Ocak 2016; 12:03:28 >
  • @kental hocam güzel kareler fakat köprülü fotoğrafta odaklama hatası var.

@muammer816 Sony WX300, Canon SX270, SX610 gibi makineler sizi tatmin eder ama zoom miktarları eder mi acaba? Çünkü zoom daha fazla artarsa ya kalite düşmek zorunda ya da fiyat artmalı.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Onu ve alttındaki manzarayı, kamerayı ilk aldığım zaman çekmiştim. Auto mod pek güzel çekmemiş. Diğerleri diyafram öncelikli mod ile çekildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araştırmalarım sonucu ve gelecek için giriş seviyesi dslr bakmaya başladım.lensleri takıp çıkartabiliyomuş onlarda,bu güzel bir özellik :)
    sizden rica etsem bana giriş seviyesi dslr makine tavsiye edebilir misiniz?
    satın alacağım makinenin lens fiyatlarının çok pahalı olmaması ve 1000-1200 tl civarı olması,el titreşimlerine duyarlı ve net fotoğraflar çekmesi önemli benim için.video performansı iyi olmasa da olur.

gerçi burası kompakt makine tavsiye forumu ve ben de giriş seviyesi dslr makine tavsiyesi istediğimin farkındayım. yanlış yapıyorsam affınıza sığınıyorum.

geriye dönük üç-beş sayfa okudum ve karşılıksız zaman ayırıp cevap veriyorsunuz ben gibi acemilere ve/veya bilgi sahibi olmak isteyenlere,bu yüzden size ayrıca çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.