Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ixus 105 siparişi vermiştim ancak temin sorunu nedeniyle iptal oldu. bir arkadaşa ixus 105 yerine canon a 2200 önermişsiniz. a3000 göre kalite olarak nasıl. sizce a 3000 mü yoksa a 2200 mü alınabilir. ya da önerebileceğiniz başka marka ve modeller neler.örneğin samsung st 67 , samsung pl 20 gibi ürünler kalite olarak çok mu kötü. şimdididen çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krycc

@arandur 2 tane makine var begendigim canon sx230 ve ixus1100 hs ne dersiniz?

Fotoğraf kaliteleri aynı gibi, sanırım aynı algılayıcıyı kullanıyorlar. İçinize sineni alın.

quote:

Orijinalden alıntı: burakmert06

ixus 105 siparişi vermiştim ancak temin sorunu nedeniyle iptal oldu. bir arkadaşa ixus 105 yerine canon a 2200 önermişsiniz. a3000 göre kalite olarak nasıl. sizce a 3000 mü yoksa a 2200 mü alınabilir. ya da önerebileceğiniz başka marka ve modeller neler.örneğin samsung st 67 , samsung pl 20 gibi ürünler kalite olarak çok mu kötü. şimdididen çok teşekkürler.

A2200 geniş açı, hd video ve boyutlar konusunda üstün. Tek eksiği titreşim önleyici sistemi yok. Kritik bir pozisyon. Eliniz titrek midir bilmiyorum, eğer öyleyse A3000 daha iyi bir çözüm olabilir ama a2200 daha derli toplu bir cihaz. Gündüz fotoğraflarında da A2200 daha başarılı sonuçlar verecektir. Hem bascek incelemesinde de kullanıcılara a2200 tavsiye ediliyor.

Sonuç: gece fotoğrafı çekeceksiniz bolca veya eliniz titrekse A3000, onun dışında A2200 tavsiye ederim. Ama hem hd video hem titreşim önleyici isterim derseniz fotoğraf kalitesinden az feragat edip PL20 düşünebilirsiniz ama bence Canon alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: krycc

@arandur 2 tane makine var begendigim canon sx230 ve ixus1100 hs ne dersiniz?

Fotoğraf kaliteleri aynı gibi, sanırım aynı algılayıcıyı kullanıyorlar. İçinize sineni alın.

quote:

Orijinalden alıntı: burakmert06

ixus 105 siparişi vermiştim ancak temin sorunu nedeniyle iptal oldu. bir arkadaşa ixus 105 yerine canon a 2200 önermişsiniz. a3000 göre kalite olarak nasıl. sizce a 3000 mü yoksa a 2200 mü alınabilir. ya da önerebileceğiniz başka marka ve modeller neler.örneğin samsung st 67 , samsung pl 20 gibi ürünler kalite olarak çok mu kötü. şimdididen çok teşekkürler.

A2200 geniş açı, hd video ve boyutlar konusunda üstün. Tek eksiği titreşim önleyici sistemi yok. Kritik bir pozisyon. Eliniz titrek midir bilmiyorum, eğer öyleyse A3000 daha iyi bir çözüm olabilir ama a2200 daha derli toplu bir cihaz. Gündüz fotoğraflarında da A2200 daha başarılı sonuçlar verecektir. Hem bascek incelemesinde de kullanıcılara a2200 tavsiye ediliyor.

Sonuç: gece fotoğrafı çekeceksiniz bolca veya eliniz titrekse A3000, onun dışında A2200 tavsiye ederim. Ama hem hd video hem titreşim önleyici isterim derseniz fotoğraf kalitesinden az feragat edip PL20 düşünebilirsiniz ama bence Canon alın.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. samsung st 67 yi önermiyorsunuz bu durumda samsung pl ile arasında büyük fark var mı fiyat olarak st 67 biraz daha pahalaı . a 2200 titreşim önleyici sistemi olmaması bence kötü olmuş bir de bu özellik olmaması çok etkiler mi fotoğraf kalitesini.açıkçası kafam karıştı.canonun ürünleri daha kalitelidir diye düşünüyorum.
    hafıza kartlarında class 6 ile class 10 arasında çok fark var mı.

• Class 6 ile Class 10 arasındaki farkı hissetmezsiniz. Zaten genelde aynı karta farklı etiket vurup satıyorlar, sırf piyasa olsun diye. Ama satış fiyatları da yakındır. Fark etmez kısacası.

PL20 ST67 falan bunlar arasında fark yok. Madem titreşim önleyici lazım o zaman Canon A3000 alın derim ben.
  • quote:

Class 6 ile Class 10 arasındaki farkı hissetmezsiniz. Zaten genelde aynı karta farklı etiket vurup satıyorlar, sırf piyasa olsun diye. Ama satış fiyatları da yakındır. Fark etmez kısacası.

PL20 ST67 falan bunlar arasında fark yok. Madem titreşim önleyici lazım o zaman Canon A3000 alın derim ben.

canon a2200 almaya karar verdim hd özelliği de olduğu için ereyonda 225 tl sizce fiyat uygun mu.class 6 uyumlu kart yeterlimi. tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • Class 6 gayet yeterli. Fiyat çok uygun, ereyon hızlı ve güvenilir. Hayırlı olsun diyelim Kartta çok fazla fotoğraf tutacaksanız ve uzun videolar planlıyorsanız en az 8 GB almalısınız kartı. HD video çok yer tutuyor.
  • Merhabalar teknosa'nın sitesini gezerken gözüme çarptı.
    Ixus 115 hs modeli , ixus 220 hs modelinden daha pahalı.Neden böyle? Sizin görüşünüz nedir ixus'lar hakkında?
    linkler:
    http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175039/canon_ixus_115_hs_gumus_dijital_fotograf_makinesi

http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175044/canon_ixus_220_hs_gumus_dijital_fotograf_makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_g_bjk -- 20 Şubat 2012; 13:53:35 >

• İki model denk sayılırlar. Fiyatları teknosada farklı ama diğer sitelerde daha yakın. İkisi de CMOS algılayıcılı, ikisi de 12.1 MP. Lensleri biraz farklı, arkadaki lcd birisinde birazcık daha büyük. Aradaki farka değmez.
  • Sevgili dostlar, makine konusunda çok kararsız kaldım yahu. Tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum, en kaliteli fotoğrafı hangisi verir. Beğendiğim modelleri yazıyorum önerilerinizi bekliyorum. Bunların dışında da 500-700 TL bandında önerilere açığım. Lütfen yardım edinnn..

Birde CCD ve CMOS sensor farkından bahsediliyor. CCD daha kaliteli resimler veriyormuş. CCD sensörlü olarak ne önerirsiniz. Optik zoom 10x ve üzeri olmalı ama..

Düşündüğüm modeller;

* Nikon S9100
    * Fujifilm F500EXR
    * PANASONIC LUMIX DMC-ZS10
    * Sony DSC-HX9V
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

Sevgili dostlar, makine konusunda çok kararsız kaldım yahu. Tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum, en kaliteli fotoğrafı hangisi verir. Beğendiğim modelleri yazıyorum önerilerinizi bekliyorum. Bunların dışında da 500-700 TL bandında önerilere açığım. Lütfen yardım edinnn..

Birde CCD ve CMOS sensor farkından bahsediliyor. CCD daha kaliteli resimler veriyormuş. CCD sensörlü olarak ne önerirsiniz. Optik zoom 10x ve üzeri olmalı ama..

Düşündüğüm modeller;

* Nikon S9100
    * Fujifilm F500EXR
    * PANASONIC LUMIX DMC-ZS10
    * Sony DSC-HX9V

CCD daha kaliteli derken gündüz daha keskin fotoğraf verir ama gece hemen kumlanma yapar. CMOS artık kompakt makinelerde tercih sebebi oldu.

Ben size Sony HX5V öneririm. 10x optik zoom, full hd video, gps, pusula, sony'e özel titreşim ve gürültü önleme modları, panorama ve çok başarılı fotoğraflar ile uygun fiyatlı her şey içinde makine isteyenlere ilk önerimdir bu cihaz. 10 MP olduğundan fotoğraflarda piksel kalitesi yüksek. Tüm incelemelerden de yüksek puanlar alıyor. Bence kaçırmayın.

http://www.fotografium.com/Sony-HX5V-Full-HD-Video-Dijital-Fotograf-Makinesi_1391.html

Ama yok, en güncel modellerden isterim derseniz size Canon SX220 HS öneririm.

• Arkadaşlar en üst kalitede kompakt arayanlar gittigidiyor'daki Canon Ixus 300 HS kampanyasını kaçırmasın derim

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-ixus-300-hediyelidir-52874620
  • @arandur
    Dostum bu makinelere hafıza kartı olarak sadece sd kart mı takılıyor yoksa adaptörle beraber micro sd de takılabilir mi?
  • quote:

Arkadaşlar en üst kalitede kompakt arayanlar gittigidiyor'daki Canon Ixus 300 HS kampanyasını kaçırmasın derim

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-ixus-300-hediyelidir-52874620

Güzel makine ama optik zoom düşük ya. Napsam bilemedim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Bir arkadaşım fotoğraf makinesi almak istiyor. Max. 450tl bütçesi varmış. Öğrenci olarak çok profesyonel takılacağını zannetmiyorum Bu bütçeye önerebileceğiniz en iyi makine ne olur?

En az 12mp olması gerektiğini belirtti. Onun haricindeki kullanım amacı ne olur bilemiyorum.

En az 12 MP istemesin, mantıksız istekleri yok sayıyorum 2. el mi yoksa sıfır mı istiyor acaba?

0 istiyor kesinlikle. Vatan teknosa gibi bir yerden olması tercihi.

Bu mağazalardan önerebileceğiniz max. 450tl öğrenci kullanımı için hangi makineler var? Gerekirse vatan %25 indirimi beklenebilir sanırım

• @Bikes44 HX5V yüzünü kara çıkartmaz, Ixus 300 HS'yi aratmaz sana

@ucak62 adaptörle micro sd kart takıp yazık etmeyin cihaza, adam gibi performansı olan sd kartlar tavsiye ederim. sonra nereden çıktı bu kaplumbağa diyebilirsiniz

@PaRTy_TiMe Ixus 220 HS alabilir. Ama manuel ayarlar yok, ona göre:

http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175044/canon_ixus_220_hs_gumus_dijital_fotograf_makinesi

• @arandur ben de ilk öyle düşünüp sd kart baktım ama class 6 8 gb sd kart bulamadım hiçbir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak62

@arandur ben de ilk öyle düşünüp sd kart baktım ama class 6 8 gb sd kart bulamadım hiçbir yerde

O zaman Class 10 alın. Üç kuruş için hızdan taviz vermeyin bence.
  • quote:

@PaRTy_TiMe Ixus 220 HS alabilir. Ama manuel ayarlar yok, ona göre:

Saolun

Sanırım manuel ayarlaya pek ihtiyacı olmaz.

• quote:

Arkadaşlar en üst kalitede kompakt arayanlar gittigidiyor'daki Canon Ixus 300 HS kampanyasını kaçırmasın derim

hocam selamlar;
    an itibari ile SONY CYBERSHOT WX7 GÜMÜŞ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
    vatan ve teknosa da 499 tl.300 hs ve bunun arasın da seçim yapacak olursak??
    saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lochaberus

quote:

hocam selamlar;
    an itibari ile SONY CYBERSHOT WX7 GÜMÜŞ DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
    vatan ve teknosa da 499 tl.300 hs ve bunun arasın da seçim yapacak olursak??
    saygılar.

Dağlar kadar olmasa da bariz fark var arada. WX7 ben kullanıyorum ve vasat bir makine. 300 HS ise gayet başarılı. Kesinlikle o paraya Wx7 seçmeyin.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.