Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ugur851

Hızlıal'da indirim var şuan 163liraya iyi makinadır sanırım
    http://www.hizlial.com/foto-kamera/dijital-fotograf-makineleri/fujifilm-finepix-av250-16-mp-3x-optik-zoom-2-7-lcd-dijital-foto-makinesi_03.003.4255.0095.htm

bir de bu var aynı paraya
    http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-av200-140mp-27lcd-dijital-fotograf-makinesihd-video-cekimcanta-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=ft323113&categoryId=248

Bunlar basit ve giriş seviyesi makinelerdir, AV200 idareten işiniz görür bütçeniz yoksa.

quote:

Orijinalden alıntı: jinduw

Panasonic FZ150,
    Sony HX100V,
    Fuji S6500FD,
    Panasonic Lumix,
    Fujifilm Finepix Hs 20 Exr

makro, low light, HD, noise ve dslr'ye en yakın olarak ilk bakışta içlerinden hangisini seçersin?
    @arandur bir de bildiğin gibi her makinanın eksisi ve artısı da farklı ama şu an en az 1 yıl götürmesi gerektiği için makinanın, satın aldıktan sonra diğerlerinden birinde de çok fazla aklımın kalmasını istemiyorum. Bu bağlamda yardımcı olursan sevinirim. En fazla 1.300'e çıkabilirim.
    1.350 TL'ye Sony D31 - 1.250 Canon Eos 1100D ve 1.299'a Sony DSLR-A230L

Bütçem kısıtlıysa S6500FD, diğer her anlamda FZ150 seçerdim. Bu tür makineler insanı bir süre sonra kesmiyor zaten, dslr arıyorsunuz. O açıdan 2. el bir makineyle 1 sene takılıp hangi lenslere ve ne tip bir makineye ihtiyacınız olduğunu kendiniz anlayabilirsiniz. Biraz da size kalmış bu olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

İkinci el olayına girmedikten sonra nokta atışı bir seçim kalmıyor. 300 HS alabilirsiniz rahatça.

an itibari usa da bulunan bir arkadaşım hs300 ü bana almış bulunuyor:)pazar günü elim de olacak.hs300+ 4 gb kart+yedek li-ion pil+ kılıf 230$ gibi bir rakama mal oldu.normalde 209$ + vergi. best buy da kit olarak vardı.bakip görelim:)
    http://www.bestbuy.com/site/Canon+PowerShot+ELPH+300+HS+Black+12.1MP+Camera%2C+Bag%2C+Battery%2C+4GB+Memory+Card/9999175400050008.p?id=pcmprd174900050008&skuId=9999175400050008&st=Canon%20-%20PowerShot%20ELPH%20300%20HS&lp=3&cp=1
     ****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri*****

tekrar teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lochaberus -- 24 Şubat 2012; 9:30:24 >

• cevapların için çok teşekkürler @arandur epey makina, görsel, demo izledikten sonra Panasonic Lumix FZ150 almaya karar verdim. Hatta siparişi de verdim. Destek için tekrar teşekkürler.
  • quote:

cevapların için çok teşekkürler @arandur epey makina, görsel, demo izledikten sonra Panasonic Lumix FZ150 almaya karar verdim. Hatta siparişi de verdim. Destek için tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun, kaça aldınız?
  • hocam bu elph300 hs ve 300hs kasaları neden farklı,yine bir amerika için üretim olayı mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lochaberus

hocam bu elph300 hs ve 300hs kasaları neden farklı,yine bir amerika için üretim olayı mı??

Kusura bakma ama yanlış makineyi almışsınız Powershot 300 HS ile Ixus 300 HS farklı makineler. Ixus 300 HS kadar başarılı bir ürün değil ama gene de iyi makinedir. Hayırlı olsun
  • quote:

quote:

hocam bu elph300 hs ve 300hs kasaları neden farklı,yine bir amerika için üretim olayı mı??

Kusura bakma ama yanlış makineyi almışsınız Powershot 300 HS ile Ixus 300 HS farklı makineler. Ixus 300 HS kadar başarılı bir ürün değil ama gene de iyi makinedir. Hayırlı olsun

3 aşşağı 5 yukar specler aynı diye bunu aldım.ayrıca bh photo ve best buy
    kullanıcı yorumları iyiydi.bakalım görelim diye onu yazdım;)

• quote:

quote:

quote:

Birkaç tane örnek resim koyabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: a_g_bjk

quote:

quote:

quote:

Birkaç tane örnek resim koyabilir misiniz?

makina bir terslik olmazsa pazar günü elimde.
    gelir gelmez foto ve video çekip koyarım;)
    iki makina arasındaki karşılaştırma;
    http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_ixus220hs&products=canon_sd4000is

• Gençler, fuji AV200 ler hakkında bişiler söyleyebilecek birisi varmı içinizde.150 tl ye nasıldır bu makina.Bana biraz tiyo verebilecek varsa çok sevinirim.Amatör birisi için almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Gençler, fuji AV200 ler hakkında bişiler söyleyebilecek birisi varmı içinizde.150 tl ye nasıldır bu makina.Bana biraz tiyo verebilecek varsa çok sevinirim.Amatör birisi için almayı düşünüyorum.

Alın gitsin, 150 liraya bulabileceğiniz kaliteli makine yok zaten, kaldı ki hd video falan avutur onu Ama fotoğrafçılığı öğrensin istiyorsanız bu makine olmaz, manuel ayarları olan biraz daha pahalı makine şart.
  • quote:

quote:

cevapların için çok teşekkürler @arandur epey makina, görsel, demo izledikten sonra Panasonic Lumix FZ150 almaya karar verdim. Hatta siparişi de verdim. Destek için tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun, kaça aldınız?

1.129'a sipariş verdim. 3 gün içinde de elimde olacak sanırım. mikrofon girişi, raw ve harici flaş yuvası karar vermemde etkili oldu. Özellikle benim gibi video ağırlıklı da kullanacak makina arayan arkadaşlara öneririm.
  • quote:

quote:

Gençler, fuji AV200 ler hakkında bişiler söyleyebilecek birisi varmı içinizde.150 tl ye nasıldır bu makina.Bana biraz tiyo verebilecek varsa çok sevinirim.Amatör birisi için almayı düşünüyorum.

Alın gitsin, 150 liraya bulabileceğiniz kaliteli makine yok zaten, kaldı ki hd video falan avutur onu Ama fotoğrafçılığı öğrensin istiyorsanız bu makine olmaz, manuel ayarları olan biraz daha pahalı makine şart.

arandur teşekkürler.Birkaç yıl sıradan bir samsung kullanmıştı garibim, sonunda bozuldu.DSLR tipinde olanlardan istiyor ama onu işe girince kendisi alsın.Babalara bu kadar yüklenilmezki.O dandik samsungla da bir kaç güzel fotografına rastlamıştım çünkü. Belki bu av200 bir kaç yıl idare edermi onu diye düşündüm.video dan çok fotofrafla ilgili. Teşekkürler tekrar.

• merhaba daha önce yorumlarınızı tkip eden birisiyim ve kompakt bir makina almak istiyorum.bana fotoğraf kalitesi güzel canlı olsun yeter.
    İki makine arasında karasız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

Canon PowerShot SX210
    Canon Powershot A3350 bu makinada yeni çıkmış galiba hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-powershot-a3350-16mp-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft842121&categoryId=248

• quote:

quote:

quote:

arandur teşekkürler.Birkaç yıl sıradan bir samsung kullanmıştı garibim, sonunda bozuldu.DSLR tipinde olanlardan istiyor ama onu işe girince kendisi alsın.Babalara bu kadar yüklenilmezki.O dandik samsungla da bir kaç güzel fotografına rastlamıştım çünkü. Belki bu av200 bir kaç yıl idare edermi onu diye düşündüm.video dan çok fotofrafla ilgili. Teşekkürler tekrar.

Az biraz fotoğraf kalitesi istiyorsanız bütçeyi 2. el cihazda 300 TL yapmanız gerek en az. O seviye uzaksa size bunu alın derim. Veya biraz artırımla Canon A3000 IS alabilirsiniz (video önemsiz olduğundan)

• quote:

Orijinalden alıntı: metinn2

merhaba daha önce yorumlarınızı tkip eden birisiyim ve kompakt bir makina almak istiyorum.bana fotoğraf kalitesi güzel canlı olsun yeter.
    İki makine arasında karasız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

Canon PowerShot SX210
    Canon Powershot A3350 bu makinada yeni çıkmış galiba hangisini tavsiye edersiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-powershot-a3350-16mp-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft842121&categoryId=248

İki makineyi de önermem. Bütçe ve beklentiler neler? Ona göre yardımcı olayım. Çünkü bu istediğiniz iki model birbirinden farklı olduğundan beklentinizi algılayamadım.

• beklentilerim çektiğim fotoğraf kalitesinin iyi olması beni memnun etmesi dışarıda ve evde kalıtelı görüntüler elde etmek.bütçem de 400 tl -- 750 tl arası bir makine düşünüyorum yorumları okuduğumda s95 modelini önerilmiş tabiki iyiyse bu modelide alabilirim. tşk .
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinn2

beklentilerim çektiğim fotoğraf kalitesinin iyi olması beni memnun etmesi dışarıda ve evde kalıtelı görüntüler elde etmek.bütçem de 400 tl -- 750 tl arası bir makine düşünüyorum yorumları okuduğumda s95 modelini önerilmiş tabiki iyiyse bu modelide alabilirim. tşk .

750 TL'ye çıkan bütçeyle Canon S95 en iyi seçim olur. Ama spot veya 2. el bulabilirsiniz ancak.
  • bu cihazın sıfırını bulamazmıyım?ikici el bir cihaz almak istemiyorum o yuzden bulamazsan bana s95 ayarında sıfır bir cihaz önerirmisin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.