Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jinduw

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

cevapların için çok teşekkürler @arandur epey makina, görsel, demo izledikten sonra Panasonic Lumix FZ150 almaya karar verdim. Hatta siparişi de verdim. Destek için tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun, kaça aldınız?

1.129'a sipariş verdim. 3 gün içinde de elimde olacak sanırım. mikrofon girişi, raw ve harici flaş yuvası karar vermemde etkili oldu. Özellikle benim gibi video ağırlıklı da kullanacak makina arayan arkadaşlara öneririm.

arandur bende bundan almayı düşünüyorum ama bu fıyata sence nasıl bu fıyat civarına senin önereceğin varmı

Not:Aldığn fiyat çok güzel hayırlı olsun arkadaş

• @fearless06 eyvallah. 200-300 TL daha ucuza geldi. Bu tarz düşünüyorsan benden tavsiye 1.000 TL psikolojik sınırın olsun. Kompakt makina için yeterli fiyat. Üzeri fiyat artık farklı bir sınıfa yöneliyor.
  • S;A; beyler şu 3 makina arasından yardımcı olur musunuz?

Canon sx220
    Panasonic tz20
    Sony hx7v
  • Öncelikle meraba,forumu uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum.İlk msjımı da buraya atmak kısmetmiş.
    Konuya girecek olursam,dijital fotoğraf makinesi arayışındayım ben de.500 tl'ye kadar bütçem var.
    Beklentilerime gelince,çektiğim fotoğraflardan baskı almayı düşünüyorum.Profesyonel makinelere geçmek gibi bir düşüncem yok.Aslında auto modda iyi çekim yapan bir fotoğraf makinesi istiyordum.Çünkü manuel modda anı yakalamak zor oluyor.Bir de manuel modda çekim yapmayı öğrenebilir miyim bilemiyorum.Çünkü ilk fotoğraf makinem olacak.Forumu takip ettiğim için kafam da karıştı biraz.Manuel moddan korkmama rağmen canon sx130 aklıma takıldı.Bir de bazı yerlerde canon ixus 117 hs ya da 115 hs önerildiğini de okudum.O yüzden bir bilene danışmak için sizlerden tavsiye almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada belirtmeyi unuttum video kaydının çok iyi olmasına gerek yok,neticede fotoğraf makinesi almak istiyorum.Video için daha sonradan kamera almayı düşünüyorum.Genellikle ev ortamı gibi loş ortamlarda,müzelerde,manzara çekimlerinde anı ölümsüzleştirmeyi düşünüyorum.Bir de titreşimi engelleme özelliği önemli benim için,elim genelde fotoğraf çekerken olduğundan fazla titrer.Bunun için tripod almanın önemini de biliyorum ama her zaman tripodu yanımızda taşımak mümkün olmuyor malesef.Çok şey istediğimin farkındayım ama huyum kurusun bir şey almadan önce ince eleyip sık dokumadan duramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubur -- 25 Şubat 2012; 1:17:50 >

• @fearless06 o sınıfın kralıdır o cihaz. O paraya daha iyisi 2. el dslr veya üst sınıf kompaktlar (G12 Lx5 gibi) olur ancak.

@youngferrari tz20'yi eleyiniz. HX5V - SX220 - S9100 arasında kalmanız daha güzel olur. Parasına göre 100'er TL artıyor sağa gittikçe bu modeller.

@kubur manuel mod düşünmüyorsanız SX serisine girmeyin derim. Ixus 115 doğru seçeneklerden birisidir. Diğer olabilecekler Canon Ixus 300 HS - Sony TX1 - Fuji S6500FD (2. el dslr benzeri isterseniz)
  • biraz zuma ihtiyacım var da hx9v önerir misin? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngferrari -- 25 Şubat 2012; 1:35:53 >
  • @arandur teşekkür ederim yardımınız için.Peki canon ıxus 115 hs ile canon ıxus 117 hs arasında ekran inc değerinin farklı olmasından başka herhangi bir farklılık var mıdır acaba?Biraz araştırayım dedim ama pek bir bilgiye ulaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngferrari

biraz zuma ihtiyacım var da hx9v önerir misin? teşekkürler.

HX9V önermiyorum çünkü performansı rakiplerine göre kötü. Sadece yüksek ISO'da başarılı, gündüz çekimleri falan zayıf.

quote:

Orijinalden alıntı: kubur

@arandur teşekkür ederim yardımınız için.Peki canon ıxus 115 hs ile canon ıxus 117 hs arasında ekran inc değerinin farklı olmasından başka herhangi bir farklılık var mıdır acaba?Biraz araştırayım dedim ama pek bir bilgiye ulaşamadım.

Tamamen aynı makineler, ikisi de 3" ekrana sahip. Ucuz bulduğunuzu alın.
  • arandur valla bilader sen kralsın hiç bir fikrim yoktu bu fotoğraf makinası hakkında sayende heseyi öğrendim ve netleşti aklımda fz 150 veya fz 48 alacağım
    sağolasın
  • HERKESE MERHABA,

300TL BÜTCEM VAR , KOMPAKT FOTOGRAF MAKİNESİ ALMAK İSTYİORUM (2.EL OLMAYAN)

BU VATAN,GOLD,DARTY GİBİ YERLERDE 500TL ÜZERİ ÇİZİP 300 TL DİYE SATTIKLARI BİRSÜRÜ ÜRÜNLER VAR, ÖYLE BİR FIRSATTA YAKALAYABİLECEĞİM TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR MIDIR?

AUTO ÇEKİM MODU ÖNEMLİ MANUEL İLE AYARLAMAK ZOR OLABİLİR...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • @arandur S9100 beyendim fakat youtube de zoomlarda titreme yapmış gibi. nikon S8200 buldum bir de SX220 var. Ya da zumu biraz daha düşük olup ta görüntü kalitesi sx220 den daha üstün bir cihaz var mı? Tavsiyeleni bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngferrari -- 26 Şubat 2012; 4:33:06 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-a3350-canon-a3350-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58961#allImages

A3300 almaya karar verdim gibi. Yalnız vatan'da A3350 diye bir ürün var ki aynısı gibi duruyor. Farklarının ne olduğunu bilen var mı?
  • Panasonic Lumix DMC-FZ150 için Heavy Duty L-bracket aparatı ya da alternatifi var mı? @arandur
  • Arkadaşlar bugün fujifilm jv250 aldım nedir yorumlarınız.İyi alet midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak62

Arkadaşlar bugün fujifilm jv250 aldım nedir yorumlarınız.İyi alet midir?

Bence giriş seviyesi amatör bir alet ama amatörsen seni tatmin eder.

quote:

Panasonic Lumix DMC-FZ150 için Heavy Duty L-bracket aparatı ya da alternatifi var mı? @arandur

Artık onu araştırmak size düşüyor

quote:

Orijinalden alıntı: semih_kelleci

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-a3350-canon-a3350-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58961#allImages

A3300 almaya karar verdim gibi. Yalnız vatan'da A3350 diye bir ürün var ki aynısı gibi duruyor. Farklarının ne olduğunu bilen var mı?

Arada fark yok, nedenini bilemediğimiz bir farklı modelle belirtme olayı.

quote:

@arandur S9100 beyendim fakat youtube de zoomlarda titreme yapmış gibi. nikon S8200 buldum bir de SX220 var. Ya da zumu biraz daha düşük olup ta görüntü kalitesi sx220 den daha üstün bir cihaz var mı? Tavsiyeleni bekliyorum.

S8200 modelini eleyelim önce. Hem Nikonların düşük ISO'da iyi olduklarını ama yüksek ISO'da görüntüyü bozduklarını da belirteyim. SX220'den düşük zoom artık normal kompakt makine olur. Bence o kısma yönelme hiç.

quote:

Orijinalden alıntı: wigioou

HERKESE MERHABA,

BU VATAN,GOLD,DARTY GİBİ YERLERDE 500TL ÜZERİ ÇİZİP 300 TL DİYE SATTIKLARI BİRSÜRÜ ÜRÜNLER VAR, ÖYLE BİR FIRSATTA YAKALAYABİLECEĞİM TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR MIDIR?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

O fiyatlandırmalara aldanma derim. Bence sen Carl Zeiss lensli Sony kompakt makine al:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=616846

Veya bir üst model olan W550 alabilirsin:

http://www.fotografium.com/Sony-W550-Dijital-Fotograf-Makinesi_3616.html

İkisi aynı makine sayılır, içine sineni al.

• @arandur
    Aslından niyetim a2200 almaktı ama orda fujiyi önerdiler biraz da fiyat farkı vardı ama fujiyi aldım.Amatör olarak kullanacağım.
    Bir de şu kart nasıldır?Bana oldukça ucuz geldi muadillerine göre.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/verbatim-8gb-class-10-sdhc-hafiza-kart-043961/productDetails.aspx?productId=bd131937&categoryId=60000192
  • quote:

@arandur
    Aslından niyetim a2200 almaktı ama orda fujiyi önerdiler biraz da fiyat farkı vardı ama fujiyi aldım.Amatör olarak kullanacağım.
    Bir de şu kart nasıldır?Bana oldukça ucuz geldi muadillerine göre.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/verbatim-8gb-class-10-sdhc-hafiza-kart-043961/productDetails.aspx?productId=bd131937&categoryId=60000192

Rahatlıkla alabilirsin o kartı. Verbatim piyasaya yeni girdi ve acayip ucuz veriyor şu an ürünlerini. Kaçırma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Arkadaşlar bugün fujifilm jv250 aldım nedir yorumlarınız.İyi alet midir?

Bence giriş seviyesi amatör bir alet ama amatörsen seni tatmin eder.

quote:

Panasonic Lumix DMC-FZ150 için Heavy Duty L-bracket aparatı ya da alternatifi var mı? @arandur

Artık onu araştırmak size düşüyor

quote:

Orijinalden alıntı: semih_kelleci

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-a3350-canon-a3350-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58961#allImages

Arada fark yok, nedenini bilemediğimiz bir farklı modelle belirtme olayı.

quote:

@arandur S9100 beyendim fakat youtube de zoomlarda titreme yapmış gibi. nikon S8200 buldum bir de SX220 var. Ya da zumu biraz daha düşük olup ta görüntü kalitesi sx220 den daha üstün bir cihaz var mı? Tavsiyeleni bekliyorum.

S8200 modelini eleyelim önce. Hem Nikonların düşük ISO'da iyi olduklarını ama yüksek ISO'da görüntüyü bozduklarını da belirteyim. SX220'den düşük zoom artık normal kompakt makine olur. Bence o kısma yönelme hiç.

quote:

HERKESE MERHABA,

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

O fiyatlandırmalara aldanma derim. Bence sen Carl Zeiss lensli Sony kompakt makine al:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=616846

Veya bir üst model olan W550 alabilirsin:

http://www.fotografium.com/Sony-W550-Dijital-Fotograf-Makinesi_3616.html

İkisi aynı makine sayılır, içine sineni al.

Tesekkur ederim

Eger canon marka onerebilicegin baska modl varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tesekkur ederim

Eger canon marka onerebilicegin baska modl varsa sevinirim

A3000 IS, Ixus 105
  • Fotoğraf makinesinden hiç anlamam. Maksimum 500 Tl bütçe ile F/P ürünü önerir misiniz?
    Fotoğraf makinesinden hiç anlayaman biri olarak kriterlerim; olabildiğince hızlı fotograf çekimi (ard arda) bir de olabildiğince kaliteli video çekimi. :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.