Şimdi Ara

KOMPLE MODİFİYELİ ARABA ALIRSAM NE OLUR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iGroN

Fiyatı düşük değil, zaten aracın r13 kasa olduğunu düşünürsek piyasası 10-15 aralığında.
    Bunun üzerine bu kasayı ve döşemeleri yaptırmak çok da fiyat farkı katmıyacaktır.

Modifiye olunca fiyatı şu şekilde oluyor ; 200sx S13 LS1 V8 Drift Spec 115.000 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-200sx-s13-ls1-v8-drift-spec-132286087/detay

Bu arada adanadaki aracın iç resimlerin birinde yan direkler görünüyor.. Hiç de iç açıcı değil..

• Araç en fazla kaç km yapabilir bilmiyorum ama motoru süresini doldurmuş olabilir, üstelik yaşı çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 20 Ağustos 2013; 1:17:47 >
  • Alın ve neler olacağını bizimle paylaşın.
  • 26.000 tl ye diri ve temiz durumda 200sx bulmak mümkün. Beğendiyseniz hiçbirşey diyemem ancak ben el değmemiş tatlı bir 200sx alıp belki kendi zevkime göre ufak dokunuşlarla birşeyler yapsam çok daha keyifle binerdim o araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

Sanırım arabayı alana hediye edecek.

Gerçekten o yazıyı okudunuz mu? Helal olsun. Ben üşendim valla.
  • Hocam siz burdayken sorayım bu tip bir araca ne dersin alınır mı çok sorun çıkarır mı kronik sorunları var mı.?

Örnek İlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 20 Ağustos 2013; 2:46:27 >
  • quote:

Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hocam siz burdayken sorayım bu tip bir araca ne dersin alınır mı çok sorun çıkarır mı kronik sorunları var mı.?

Örnek İlan

Hicbir sikintisi yok. Motoru duzgunse sorun cikartmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Hocam siz burdayken sorayım bu tip bir araca ne dersin alınır mı çok sorun çıkarır mı kronik sorunları var mı.?

Örnek İlan

Teşekkürler hocam hep aklımda bu araç ama korkuyorum işte

Link

Bu aracın sahibiyle görüşmeyi düşünüyorum gerçi ilandan birşey söylenmez ama yinede bakarsanız çok memnun olurum

• quote:

quote:

quote:

Örnek İlan

Teşekkürler hocam hep aklımda bu araç ama korkuyorum işte

Link

Bu aracın sahibiyle görüşmeyi düşünüyorum gerçi ilandan birşey söylenmez ama yinede bakarsanız çok memnun olurum

Xenon lar sökülecek, taban halısı komple değişecek. Kaput altı düzgün görünüyor, açık filitre ile birlikte orjinal filitre kutusu varsa isteyin, motorda headers ve crx kısa dişli olması güzel, motoru iyice sorun D16A9 iyidir ama bakımlı olması lazım, başka bir sıkıntısı yoksa pazarlık edilebilir fotoğraflara göre.

• Fazladan Paranız Varsa , Son Alıcı Olarak Alabilirsiniz.
  • quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Alt yapı zaten s13 bilinen bir araç.

Dış tasarımı kendine özgü olsa daha güzel olurmuş bence. Farlar ve sisler peugeot 307. Dış tasarımı beğendiyseniz aracı yakından görün derim. Zira fiber'in tesfiyesi çok önemli. Fiyatı ona göre konuşursunuz.

Farlar ve sisler Fiesta bence hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Dış tasarımı kendine özgü olsa daha güzel olurmuş bence. Farlar ve sisler peugeot 307. Dış tasarımı beğendiyseniz aracı yakından görün derim. Zira fiber'in tesfiyesi çok önemli. Fiyatı ona göre konuşursunuz.

Olabilir evet ona da benziyor. Sanki farlar peugeout sisler fiesta da olabilir.
  • Yazık olmuş koskoca 200SX"e.
  • quote:

Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

• ilan kaldırılmış yoksa aldınmı arabayı :D. merak ettim valla nasıl bişeymiş foto varsa bi paylaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

ilan kaldırılmış yoksa aldınmı arabayı :D. merak ettim valla nasıl bişeymiş foto varsa bi paylaşın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-nisan-sx-200-desigen-maserati-lutfen-aciklamayi-okuyun-135002014/detay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Olabilir evet ona da benziyor. Sanki farlar peugeout sisler fiesta da olabilir.

On farlarini bilmem ama arka stoplar bizim minibuslerdeki stoplar. Otokar 4 ever

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

ilan kaldırılmış yoksa aldınmı arabayı :D. merak ettim valla nasıl bişeymiş foto varsa bi paylaşın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-nisan-sx-200-desigen-maserati-lutfen-aciklamayi-okuyun-135002014/detay

eyvallah hocam benim anlamadıgım araç tamamen şekil değiştirmiş yarın birgün bunu alıp kaza yapsa nasıl olacak gercekten anlamıyorum nasıl olacak sonucta arac tamamen değişmiş . nereye götürüp kime yaptıracan ki bunu

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-son-15-gun-119200643/detay

Selam

Bu araba hakkında fikri olan var mı? Alınır mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.