Şimdi Ara

KOMPLE MODİFİYELİ ARABA ALIRSAM NE OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. bir satıcı güzel bir araba satıyor. fakat fiyatı nedense düşük gibi. Motor Nissan Sx 200 kasayı komple modifiye edip maserati arabalara benzetmişler ilanı da bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-nisan-sx-200-desigen-maserati-lutfen-aciklamayi-okuyun-134262345/detay/

şimdi adama mesaj attım bu sekılde muayeneden gecırdım 1 yıldır kllanıyorum problem cıkmaz dedi.

sizin önerileriniz ?

alsam ileride ne sorun yaşarım

• aklı olan almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

aklı olan almaz
    neden ki ne problemler çıkabilir
  • Yapan arkadaşın zevkini beğeniyorsan, aldiktan sonra satmayi düşünmüyorsan al.
    Not:böyle bi araci ASLA almazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

Yapan arkadaşın zevkini beğeniyorsan, aldiktan sonra satmayi düşünmüyorsan al.
    Not:böyle bi araci ASLA almazdim
    birde 50 kuruşa sünger alıp, ıslatıp şu ön jantları temizleseymiş daha iyiydi
    herşeyden önce zevk meselesi de böle de zevk olmaz olsun. güzelim nissan 200 SX i ne hale getirmiş. illede nissan 200sx olsun istiyorsan git şunu al, emin ol çok daha fazla dikkat çeker ve TAKDİR toplarsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orjinal-bakimli-nissan-200sx-126113018/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgn61 -- 19 Ağustos 2013; 3:38:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

birde 50 kuruşa sünger alıp, ıslatıp şu ön jantları temizleseymiş daha iyiydi
    herşeyden önce zevk meselesi de böle de zevk olmaz olsun. güzelim nissan 200 SX i ne hale getirmiş. illede nissan 200sx olsun istiyorsan git şunu al, emin ol çok daha fazla dikkat çeker ve TAKDİR toplarsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orjinal-bakimli-nissan-200sx-126113018/detay

Alıntıları Göster
    son sahibi olmak istiyorsan neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

son sahibi olmak istiyorsan neden olmasın

Alıntıları Göster
    kötüde görünmüyo bilakis bence güzel görünüyo
    sen alıyorsan satarkende alıcı çıkar
    yalnız fiyat biraz fazla gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu araç pert olur mu?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlanyaLee

kötüde görünmüyo bilakis bence güzel görünüyo
    sen alıyorsan satarkende alıcı çıkar
    yalnız fiyat biraz fazla gibi

Alıntıları Göster
    Ne bunu ne de hiç bir motoru ve alt takımı ile oynanmış ve abartı ses sistemi takılmış modifiyeli bir araç almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Ne bunu ne de hiç bir motoru ve alt takımı ile oynanmış ve abartı ses sistemi takılmış modifiyeli bir araç almam.

Alıntıları Göster
    Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

Sanırım arabayı alana hediye edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

Alıntıları Göster
    Modifiyeli aracın satması zor olur, aynı zevke sahip alıcı bulmanız gerekir, ufak bir hasarda standart fiyatlara onarılmaz. Bunları göze alıyorsanız, araçta hoşunuza gittiyse alınır.
  • quote:

Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

• quote:

Orijinalden alıntı: birol14

Arkadaşlar öncelikle merhaba. bir satıcı güzel bir araba satıyor. fakat fiyatı nedense düşük gibi. Motor Nissan Sx 200 kasayı komple modifiye edip maserati arabalara benzetmişler ilanı da bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-nisan-sx-200-desigen-maserati-lutfen-aciklamayi-okuyun-134262345/detay/

şimdi adama mesaj attım bu sekılde muayeneden gecırdım 1 yıldır kllanıyorum problem cıkmaz dedi.

sizin önerileriniz ?

"lütfen açıklamayı okuyun" diye başlık atıp

açıklamada ilk cümleye "fazla söze gerek yok" yazıyorsa....

o adamdan toplu iğne dahi alınmamalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

quote:

Orijinalden alıntı: birol14

Arkadaşlar öncelikle merhaba. bir satıcı güzel bir araba satıyor. fakat fiyatı nedense düşük gibi. Motor Nissan Sx 200 kasayı komple modifiye edip maserati arabalara benzetmişler ilanı da bu

sizin önerileriniz ?

"lütfen açıklamayı okuyun" diye başlık atıp

açıklamada ilk cümleye "fazla söze gerek yok" yazıyorsa....

o adamdan toplu iğne dahi alınmamalı...
    200.000 km'de 93 model bir araç için fiyat gerçekten fazla eğer satmam diyorsanız alınabilir fakat araç 93 model olduğu için LPG sorun çıkarabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

200.000 km'de 93 model bir araç için fiyat gerçekten fazla eğer satmam diyorsanız alınabilir fakat araç 93 model olduğu için LPG sorun çıkarabilir..

Alıntıları Göster
    Valla kardeş araba adanada. ki arabayı ben çok beğendim belki boyası değişse full sıyah olsa cok daha güzel duracak. Kasaya bayıldım zaten maserati kasalara bitiyorum. istanbuldan adanaya gidip teslim alıp geri gelicem onu bile göze aldım. Dış gorunuş konusunda bişey yok da teknik ve iç bakım konusunda kaygılarım var. birde muayene de ne olur buna markası yok neyin nesi bu araba demiceklermi maseratimi nissanmı.

• birol14 B kullanıcısına yanıt
    düşün aracı aldın daha sonra ufak caplı kaza yaptın ön bölüm komple gitti eski tampon ve kaputu taksan uymaz tekrara modifiyeciye gideceksin 6 ayda yapacak 5 6 bin tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

düşün aracı aldın daha sonra ufak caplı kaza yaptın ön bölüm komple gitti eski tampon ve kaputu taksan uymaz tekrara modifiyeciye gideceksin 6 ayda yapacak 5 6 bin tl ye
    90 küsür model arabaya 26bin tl vermek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Fiyatı düşük değil, zaten aracın r13 kasa olduğunu düşünürsek piyasası 10-15 aralığında.
    Bunun üzerine bu kasayı ve döşemeleri yaptırmak çok da fiyat farkı katmıyacaktır.

Modifiye olunca fiyatı şu şekilde oluyor ; 200sx S13 LS1 V8 Drift Spec 115.000 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-200sx-s13-ls1-v8-drift-spec-132286087/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Fiyatı düşük değil, zaten aracın r13 kasa olduğunu düşünürsek piyasası 10-15 aralığında.
    Bunun üzerine bu kasayı ve döşemeleri yaptırmak çok da fiyat farkı katmıyacaktır.

Modifiye olunca fiyatı şu şekilde oluyor ; 200sx S13 LS1 V8 Drift Spec 115.000 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-200sx-s13-ls1-v8-drift-spec-132286087/detay

Alıntıları Göster
    Zevkler ve renkler tartışılmaz. Alt yapı zaten s13 bilinen bir araç.

Dış tasarımı kendine özgü olsa daha güzel olurmuş bence. Farlar ve sisler peugeot 307. Dış tasarımı beğendiyseniz aracı yakından görün derim. Zira fiber'in tesfiyesi çok önemli. Fiyatı ona göre konuşursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

quote:

Yalnız ilk ilana dikkat:

"TASAK FİYATIM DEĞİŞİR"

Haykırdım resmen

• Param çok olsa alırdım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.