Merhaba arkadaşlar aracıma 1 takım Komponent hoparlör almayı düşünüyorum. Bütçe 200-250 civarı. 3 seçenek arasında kaldım ayrıca sizinde önerebileceğiniz marka model varsa yazarsanız sevinirim ve bunları besleyecek orta dereceli bi anfi önerisi istiyorum..
1) Hertz DSK 130 13 Cm veya Hertz DSK 165 16 cm 2) İnfinity Ref-6500CX 16 cm
quote:
Orijinalden alıntı: hakan426
Merhaba arkadaşlar aracıma 1 takım Komponent hoparlör almayı düşünüyorum. Bütçe 200-250 civarı. 3 seçenek arasında kaldım ayrıca sizinde önerebileceğiniz marka model varsa yazarsanız sevinirim ve bunları besleyecek orta dereceli bi anfi önerisi istiyorum..
1. seçenekteki alpinleri al birde pioneer gm 6500 f oto amfisi alısan rahat edersin iyi ses verir
quote:
Orijinalden alıntı: hakan426
slm gollatr arkadaşın dediği gibi infinty referance serisi al sıfırını da alırsın bu paraya 210 250 arası ,yada ikinci el temiz hertz esk 165 öneririm ,senin bahsettiklerin fazla yumuşak çalar ve basit kaçar ama başka öneri istemem dersen sıralama alpine ,kenwood ,nakamıchı
Sağolun arkadaşlar infinity ref-6500 aldım . Jbl'in gt5-604 anfisi ve infinity reverance 1260w pro bası ile sistemi tamamladım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme