Oturduğum ev kendime ait dükkan üstü yani 2.kat yan daire bitişik yan dairenin terası benim evimin dış duvarı ile bitişik. Baktım bu kış duvarlarım hep ıslandı gittim yan komşu ile konuştum.İlk önce kabullenmek istemedi, mütehitte mok attı filan sonra benim benim duvara yapıştırdığı mermerin benim duvarıma girdiğini görüp bunu buradan sökün dedim. Şimdi sökmüşler mermeri altımna bi baktık benim duvarın izalasyonunu kesmişler. Orayı tamir ediyorlar bendende komşuyuz birazını sen karşıla diyorlar. Benim ne suçum var siz benim evimin duvarlarının tamir masrafını karşılayacakmısınız diyorum ses yok bu durumda siz olsanız ne yapardınız bu insanlarla nasıl konuşmalıyım?
Hocam bence hiç para filan vermeyin. Onun sıkıntıları yüzünden siz mağdur olmuşsunuz. Lakin komşuluk ilişkileri sizin için önemli ise Yardım edin. Ne de olsa komşu komşunun külüne muhtaçtır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam benim evimin duvarlarının boyaları hep döküldü banyo fayanlarının aralarından bile suç çıktı şimdi bunlar bu sorumsuzluğu yaparken komşuluk hakkın gözetmemişlerki ben gözeteyim. Yanlışmıyım?