Şimdi Ara

KOMŞU TEYZENİN KÖPEĞİNİ ZEHİRLEDİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AYRICA BU DEDİĞİN DOGRUYSA Kİ SANMIYORUM TAM BİR GERİZEKALISIN

NEYMİŞ ÇOK MASRAFLIYMIŞ

SANAMI KALDIN LAN ONUN MESRAFI KİŞİLİKSİZ

O ZAMAN ÇOCUKLARIDA OLDÜR ONLARDA ÇOK MASRAFLI

BUMU SENİN MANTIGIN KUŞBEYİNLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

"Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hatta biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürdük." [Buhârî, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakât 45, (1570); Muvatta, İsti'zân 14, (2, 969); Tirmizî, Sayd 4, (1488); Nesâî, Sayd 9, (7, 184.]

Allah beni sınıryor heralde tovbe estafurullah ya yemin diyorum inancımı hergün kaybediyorum

Kuranda yazıyormı yazmıyor.Ben Kuran a bakarım.Maalesef çoğu hadis değişmiş yukarda arkadaş çok güzel head shot atmış ama yobaz ateistler görmeden saydırıyor.
  • adam agır troll ,ama boyle bi dusunce bile insanın midesini bulandırıyor
  • sende ailene göre masrafsın git fare zehri iç

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Hayvanlar benim sessiz kullarımdır, dünyada konusmazlar ama ahiret günü haklarını arayacaklardir şeklinde bi ayet vardı.

Haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklAndı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

Orijinalden alıntı: Sodalayn

"Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hatta biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürdük." [Buhârî, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakât 45, (1570); Muvatta, İsti'zân 14, (2, 969); Tirmizî, Sayd 4, (1488); Nesâî, Sayd 9, (7, 184.]

Allah beni sınıryor heralde tovbe estafurullah ya yemin diyorum inancımı hergün kaybediyorum

Ayetin aciklamasini oku. Hem uydurmada olabilir kendin acip bak. Bende gayet sallayabilirim bu tarz seyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürülmesi gereken 3 hayvan biliyordum akrep,yılan diğerni unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

citizenin feyki bu kimse bilmiyor
    üyelik tarihi nisan 2011 di çok iyi hatırlıyorum
    ama şimdi 2004 bunu citizenden başkası yapmayacağına göre yollar citizen e çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Körü körüne olmaz bu işler.. Sağdan soldan duyduğun şeyleri körü körüne yapmaklada olmaz.Okuyacaksın, kendini geliştireceksin.. Ne zamandır canlı öldürmek sünnet oldu.Düşünebiliyor musun böyle bir saçmalığı.

"Beş tane hayvan "fasık"dır ki, Mekke'nin harem bölgesinde de öldürülebilir. Bunlar; fare, akrep, karga, çaylak ve yırtıcı köpektir." (bir rivayette: kişi ihramda da olsa bunları öldürebilir.) (Buhârî, Bedu'l-halk, 16; Müslim, Hac, 9: 66-72).

İmam Malik de şöyle der: İhram'da olan bir kimse, kendisine eziyet veren hayvanları/haşereleri öldürmesi caizdir. Eziyet etmeyenleri öldürmesi ise caiz değildir. (el-Mektebetu'ş-Şamile, IV/252). İmam Malik'e göre, hadiste söz konusu edilen "yırtıcı köpek"ten maksat; aslan, kaplan, sırtlan kurt gibi insanlara saldıran, parçalayan her türlü yırtıcı hayvanlardır. (İbn Kudame, el-şerhu'l-Kebir, el-Mektebetu'ş-Şamile, III/302).
    Hz. Peygamber (a.s.m)'in Ebu Leheb'in oğlu Utbe için ettiği beddua meşhurdur.

"Allah'ım! Ona köpeklerinden bir köpeği musallat et!"

diye beddua etmiş ve bir gece bir aslan gelip kervanın arasında bulunan Utbe'yi alıp parçalamıştı. (bk. İbn Battal, Şerhu'l-Buharî-el-Mektebetu'ş-Şamile, VIII/80).

“Bir adam yolda yürürken çok susadı. Derken bir kuyuya rastladı. İçine girip su içti. Dışarı çıktığında susuzluktan soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü. Adam kendi kendine: ‘Bu köpek de benim gibi susamış’ deyip tekrar kuyuya indi, mestini su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeğe su verdi. Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve kendisini affetti." Hz. Peygamber (asm)‘in yanında bulunanlardan bazıları:

‘Ey Allah’ın resûlü! Yani hayvanlar(a yaptığımız iyilikler)için de bize bir ücret var mı?’ dediler. Allah’ın Resûlü:

‘Evet! Her yaş ciğer (sahibi olan canlılara yapılan iyilikler) için bir ücret vardır.’ buyurdu."( Buhârî,Şirb, 9, Vudu, 33; Müslim, selam, 153; Ebu Dâvud, cihad, 47).

Bilgi İçin Teşekkürler

• Ağır troll

• aynısını arkadaşım yapmıştı 3 gece sonra karabasan basmış
  • cool story olduğu kesin de

bazı arkadaşlar ciddi sanmış bide hadis örneği falan koymuşsun ergenlik çağında kendini sorgulayan gençler dinden soğuyacaklar

hiç bir hadise %100 peygaber efendimiz tarafından söylenmiş diye inanmayın çok güzel uydurup koyuyolar.

bi kere hayvanlara eziyet etmek,onları öldürmek en büyük günahlardan...
  • millette gerçek sanmış ne kadar safsınız arkadaş
  • Arkadaş kinaye yapmışta şunu da belirteyim hadisler en erken 2 nesil sonra yazıya geçirilmiş, toplanmıştır. Yani çoğu bir efsane niteliğindedir.
  • YAV HE HE
  • quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

quote:

Orijinalden alıntı: Orochimaru37

quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

yav şimdi senin gibi bir mal çıkıyor sonra ben dine kitaba sövüyorum sonra ben suçlu oluyorum

Ne Yazdığına Dikkat Et Müslüman Olmayabilirsin Buda Sana Başka Dinlere Küfür Etme Hakkı Tanımaz !!!

ya yok herkesin dini kendine orası beni ilgilendirmez. yok köpek öldürülmeliymiş çünkü kitapta yazıyor diyince dellendiriyorlar adamı. yani sadece bu forumda değil çevremdede örnekleri çok.

Aç kitaba bak o zaman. sağdan soldan duyduklarınla dine kitaba söveceksen işin iş.. adam burda cahillik etmiş adama sövsek ne olur sövmesek ne olur.. zaten günahı almış boynuna . bırakın vicdanıyla başbaşa kalsın...

• sıyrık defol burdan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.