Şimdi Ara

KOMŞU TEYZENİN KÖPEĞİNİ ZEHİRLEDİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıtkı Sıyrılmış

ARKADAŞLAR Bİ KOMŞU TEYZEMİZ VAR ÇOK GÜLEÇ ÇOK İYİ Bİ İNSANDIR ÇOK SEVİYORUM ONU.

AMA ÇOK YALNIZ HİÇ EVLENMEMİŞ 55-60 YAŞLARINDA AMA TATLILAR TATLISI Bİ İNSAN

NEYSE BUNUN KÖPEĞİYLE HEP OYNARIZ YALNIZLIĞIMI KÖPEKLE GİDERİYORUM DİYOR. KİMSEM YOK DİYOR

HER AY EMEKLİ MAAŞINI ALIR GİDER 25 KİLO MAMA ALIR KÖPEĞİNE. BERABER TAŞIYORUZ BAZEN

KÖPEK DE ÇOK OYUNCU, ÖYLE Bİ HAREKETLİ Kİ GÖRMENİZ LAZIM. BENİ DE ÇOK SEVER. BAZEN OKULDAN GEÇ GELİYORUM HEMEN HAVLAMAYA BAŞLIYORMUŞ. BENİM YOLUMU GÖZLÜYOR

GELİNCE HEMEN ÜZERİME ATLAR EN AZ Bİ YARIM SAAT OYNARIZ EDERİZ FİLAN. NEYSE İŞTE GEÇEN ARKADAŞ DEDİ Kİ KÖPEK BESLEYEN EVİN BEREKETİ KAÇAR FİLAN

BENİ DE GEÇEN KÖPEK YALAMIŞTI YİNE YIKAYINCA DA GEÇMİYORMUŞ. 7 KERE YIKAMAK GEREKİYORMUŞ. TEYZE DE Bİ SÜRÜ PARA HARCIYOR MAAŞININ YARISINI KÖPEĞE HARCIYOR

BURDAN ANLADIM Kİ HARBİDEN BEREKETİ KAÇIRIYOR. HATTA HADİS BİLE VAR KÖPEKLERİ ÖLDÜRDÜK DOST KÖPEKLERİ BİLE ÖLDÜRÜLEBİLİRMİŞ.

"Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hatta biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürdük." [Buhârî, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakât 45, (1570); Muvatta, İsti'zân 14, (2, 969); Tirmizî, Sayd 4, (1488); Nesâî, Sayd 9, (7, 184.]

ARKADAŞ DA BENİ İYİCE GAZA GETİRDİ DEDİ ZEHİRLEYELİM BU KÖPEĞİ. KADIN DA KURTULUR HEM. DEDİM TAMAM SONUÇTA İYİ NİYETLE İŞ YAPTIK.

ZEHİRLİ ET KOYDU ARKADAŞ BUNUN ÖNÜNE BEN DE ETRAFI GÖZLEDİM KİMSE VAR MI DİYE. NEYSE Bİ 20 DAKİKA OLDU HAYVAN KIVRANMAYA BAŞLADI. TEYZE DE PAZARDAYMIŞ GELMEDİ O ARA. SONRA BAKTIM KÖPEK KOŞARAK KAÇIYOR ANLADI HERALDE ÖLECEĞİNİ. BENİ DE SEVER BEN ÜZÜLMİYİM DİYE GÖZ ÖNÜNDE ÖLMİYİM DEDİ HERALDE. (KÖPEK SEVEN ARKADAŞA ANLATTIM BÖYLE DİYO)

ŞİMDİ AMA TEYZE PAZARDAN GELİNCE ÇOK ÜZÜLDÜ BEYLER. KÖPEK İÇİN ACIMADIM SONUÇTA SÜNNETTİR AMA TEYZEYE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. KEDİ FİLAN BESLESE NEYSE KEDİDE SORUN YOK.

KADININ DÜNYASI DAĞILDI BEYLER KAÇ GÜNDÜR HİÇ DIŞARDA GÖRMEDİM. ŞİMDİ KADINA SÖYLESEM DE OLMAZ ÜZÜLÜR BENİ DE ÇOK SEVİYO. ARKADAŞA UYDUK O DA NE BİÇİM ARKADAŞ AMA NEYSE

lan adammmısın sen y.....k bide burda anlatıyorsun ne istediğin kimseye zararı olmayan köpekten ananımı ısırdı bacını mı böyleri toplum içinde aramızda yaşıyor işte daha ne ler söylemek istiorumda burda terbiye sınırları var sen bu yazdıklarımı nasıl algılarsan algıla

• senaryo güzel hadi çekelim beyler

•  KOMŞU TEYZENİN KÖPEĞİNİ ZEHİRLEDİM
  •  KOMŞU TEYZENİN KÖPEĞİNİ ZEHİRLEDİM

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde yaşayan Yalçın Sarıkaya, akşam saatlerinde kaldırım üzerinde zehirlenmiş bir sokak köpeği buldu. Sarıkaya, belediye ekipleri tarafından zehirlendiğini iddia ettiği sokak köpeğini sırtına alıp, tepki amacıyla AK Partili Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in evinin önüne bıraktı.

http://www.haberler.com/samsun-da-ilginc-protesto-3440032-haberi/

• COOL STORY BRO
  • Bundaki beyini kuşa taksan kuş ters uçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

işsiz

o işsiz dediğin adam asgari ücretin 10 katı maaş alabilecek seviyede bir adam kardeş neyin kafasını yaşıyosun sen?
  • Lan olum ustune vazife olmayan ise ne karisiyorsun sanami kaldi . Kadinin kendi parasi seni ne ilgilendiriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: muelincolt

işsiz

o işsiz dediğin adam asgari ücretin 10 katı maaş alabilecek seviyede bir adam kardeş neyin kafasını yaşıyosun sen?

Ne hortlatiyon la konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junbergov -- 26 Haziran 2012; 10:36:33 >
  • köpekler dinimize göre temiz varlık değildir ama öldürmek günahtır yav.o da canlı sonuçta.ilk defa senden duydum bu sözü.arkadaşın kandırmış seni
  • Gerçekten evde köpek beslemek haram, günah gibi saçma şeyler var dinimiz de niye şaşırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

"Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hatta biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürdük." [Buhârî, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakât 45, (1570); Muvatta, İsti'zân 14, (2, 969); Tirmizî, Sayd 4, (1488); Nesâî, Sayd 9, (7, 184.]

Allah beni sınıryor heralde tovbe estafurullah ya yemin diyorum inancımı hergün kaybediyorum

hocam şu kaynak yazdığı şeyleri okudunuz mu ki ya
    İnanmayın hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide belki kadın öyle mutlu ( ydu ) ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.