Şimdi Ara

KOMŞU TEYZENİN KÖPEĞİNİ ZEHİRLEDİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamin actigi konulara falan bakin beyler harbi sıyırmıs yani :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Körü körüne olmaz bu işler.. Sağdan soldan duyduğun şeyleri körü körüne yapmaklada olmaz.Okuyacaksın, kendini geliştireceksin.. Ne zamandır canlı öldürmek sünnet oldu.Düşünebiliyor musun böyle bir saçmalığı.

"Beş tane hayvan "fasık"dır ki, Mekke'nin harem bölgesinde de öldürülebilir. Bunlar; fare, akrep, karga, çaylak ve yırtıcı köpektir." (bir rivayette: kişi ihramda da olsa bunları öldürebilir.) (Buhârî, Bedu'l-halk, 16; Müslim, Hac, 9: 66-72).

İmam Malik de şöyle der: İhram'da olan bir kimse, kendisine eziyet veren hayvanları/haşereleri öldürmesi caizdir. Eziyet etmeyenleri öldürmesi ise caiz değildir. (el-Mektebetu'ş-Şamile, IV/252). İmam Malik'e göre, hadiste söz konusu edilen "yırtıcı köpek"ten maksat; aslan, kaplan, sırtlan kurt gibi insanlara saldıran, parçalayan her türlü yırtıcı hayvanlardır. (İbn Kudame, el-şerhu'l-Kebir, el-Mektebetu'ş-Şamile, III/302).
    Hz. Peygamber (a.s.m)'in Ebu Leheb'in oğlu Utbe için ettiği beddua meşhurdur.

"Allah'ım! Ona köpeklerinden bir köpeği musallat et!"

diye beddua etmiş ve bir gece bir aslan gelip kervanın arasında bulunan Utbe'yi alıp parçalamıştı. (bk. İbn Battal, Şerhu'l-Buharî-el-Mektebetu'ş-Şamile, VIII/80).

“Bir adam yolda yürürken çok susadı. Derken bir kuyuya rastladı. İçine girip su içti. Dışarı çıktığında susuzluktan soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü. Adam kendi kendine: ‘Bu köpek de benim gibi susamış’ deyip tekrar kuyuya indi, mestini su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeğe su verdi. Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve kendisini affetti." Hz. Peygamber (asm)‘in yanında bulunanlardan bazıları:

‘Ey Allah’ın resûlü! Yani hayvanlar(a yaptığımız iyilikler)için de bize bir ücret var mı?’ dediler. Allah’ın Resûlü:

‘Evet! Her yaş ciğer (sahibi olan canlılara yapılan iyilikler) için bir ücret vardır.’ buyurdu."( Buhârî,Şirb, 9, Vudu, 33; Müslim, selam, 153; Ebu Dâvud, cihad, 47).

baştan sona okudum bir bilgi daha öğrendim, teşekkür ederim

• Konu doğruysa inşallah tez zamanda gıda zehirlenmesinden geberip gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıtkı Sıyrılmış

ARKADAŞLAR Bİ KOMŞU TEYZEMİZ VAR ÇOK GÜLEÇ ÇOK İYİ Bİ İNSANDIR ÇOK SEVİYORUM ONU.

AMA ÇOK YALNIZ HİÇ EVLENMEMİŞ 55-60 YAŞLARINDA AMA TATLILAR TATLISI Bİ İNSAN

NEYSE BUNUN KÖPEĞİYLE HEP OYNARIZ YALNIZLIĞIMI KÖPEKLE GİDERİYORUM DİYOR. KİMSEM YOK DİYOR

HER AY EMEKLİ MAAŞINI ALIR GİDER 25 KİLO MAMA ALIR KÖPEĞİNE. BERABER TAŞIYORUZ BAZEN

KÖPEK DE ÇOK OYUNCU, ÖYLE Bİ HAREKETLİ Kİ GÖRMENİZ LAZIM. BENİ DE ÇOK SEVER. BAZEN OKULDAN GEÇ GELİYORUM HEMEN HAVLAMAYA BAŞLIYORMUŞ. BENİM YOLUMU GÖZLÜYOR

GELİNCE HEMEN ÜZERİME ATLAR EN AZ Bİ YARIM SAAT OYNARIZ EDERİZ FİLAN. NEYSE İŞTE GEÇEN ARKADAŞ DEDİ Kİ KÖPEK BESLEYEN EVİN BEREKETİ KAÇAR FİLAN

BENİ DE GEÇEN KÖPEK YALAMIŞTI YİNE YIKAYINCA DA GEÇMİYORMUŞ. 7 KERE YIKAMAK GEREKİYORMUŞ. TEYZE DE Bİ SÜRÜ PARA HARCIYOR MAAŞININ YARISINI KÖPEĞE HARCIYOR

BURDAN ANLADIM Kİ HARBİDEN BEREKETİ KAÇIRIYOR. HATTA HADİS BİLE VAR KÖPEKLERİ ÖLDÜRDÜK DOST KÖPEKLERİ BİLE ÖLDÜRÜLEBİLİRMİŞ.

"Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hatta biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürdük." [Buhârî, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakât 45, (1570); Muvatta, İsti'zân 14, (2, 969); Tirmizî, Sayd 4, (1488); Nesâî, Sayd 9, (7, 184.]

ARKADAŞ DA BENİ İYİCE GAZA GETİRDİ DEDİ ZEHİRLEYELİM BU KÖPEĞİ. KADIN DA KURTULUR HEM. DEDİM TAMAM SONUÇTA İYİ NİYETLE İŞ YAPTIK.

ZEHİRLİ ET KOYDU ARKADAŞ BUNUN ÖNÜNE BEN DE ETRAFI GÖZLEDİM KİMSE VAR MI DİYE. NEYSE Bİ 20 DAKİKA OLDU HAYVAN KIVRANMAYA BAŞLADI. TEYZE DE PAZARDAYMIŞ GELMEDİ O ARA. SONRA BAKTIM KÖPEK KOŞARAK KAÇIYOR ANLADI HERALDE ÖLECEĞİNİ. BENİ DE SEVER BEN ÜZÜLMİYİM DİYE GÖZ ÖNÜNDE ÖLMİYİM DEDİ HERALDE. (KÖPEK SEVEN ARKADAŞA ANLATTIM BÖYLE DİYO)

ŞİMDİ AMA TEYZE PAZARDAN GELİNCE ÇOK ÜZÜLDÜ BEYLER. KÖPEK İÇİN ACIMADIM SONUÇTA SÜNNETTİR AMA TEYZEYE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. KEDİ FİLAN BESLESE NEYSE KEDİDE SORUN YOK.

KADININ DÜNYASI DAĞILDI BEYLER KAÇ GÜNDÜR HİÇ DIŞARDA GÖRMEDİM. ŞİMDİ KADINA SÖYLESEM DE OLMAZ ÜZÜLÜR BENİ DE ÇOK SEVİYO. ARKADAŞA UYDUK O DA NE BİÇİM ARKADAŞ AMA NEYSE

şu hadısten sonrasını falan okumadım elhemdurillah muslumanım fakat AKIL SIR ERDİREMIYORUM DİNİMİZDEKİ KÖPEK DÜŞMANLIĞINA !!

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Nefret ediyorum lan sizin gibilerden

aynen, bu yaptığınız ne acınası ne boş bişey. böyle bir hikaye uyduracağına inan 20 kez soyunup tekrar giyinsen senin için daha faydalı olurdu hayır birçok insanın zamanını da alıyorsunuz komik olsa yine bi nebze de bu nedir böyle arkadaş yav

bu yorumu baska konularada yazıyomusun yoksa dejavu mu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Konu doğruysa inşallah tez zamanda gıda zehirlenmesinden geberip gidersin.

+9999

Aynen
    Oyle eger bu konu gercekse yuce Rabb'im o kopegin cektigi acinin aynisini sana yasatsin

• Bir an olayı gerçek sandım da nicki görünce boşverdim. Yöneticiler de şu herifi banlamadı bir türlü.
  • Citi iş başında..
  • Senin bi deli doktoruna gozukmen lazim cocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Ulan Salak Köpek Her Mezhebe Haram Değil Eğer Gerçekse Ne Aptal Adamlarsınız Ya

• Bu herif internet aleminin en ağır troll'ü değilmiydi? Niye ciddiye alıyosunuz ki ?
  • Birazdan yeni konu gelir birisi köpeğimi zehirledi diye
  • yaptığın çok yanlış o kadın kimsesiz tek tutunacağı dal o HE MADEM KÖPERĞİ ÖLDÜRDÜN BU KADAR DÜŞÜNCELİSİN E ARTIK KADINLA NİKAH KIYARSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

yaptığın çok yanlış o kadın kimsesiz tek tutunacağı dal o HE MADEM KÖPERĞİ ÖLDÜRDÜN BU KADAR DÜŞÜNCELİSİN E ARTIK KADINLA NİKAH KIYARSIN

+1

• Gelsin blok. Bir troll'den daha kurtulduk.
  • İyi bok yemişsin
  • sen varya katıksız ..... anladın
  • "Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hatta biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürdük." [Buhârî, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakât 45, (1570); Muvatta, İsti'zân 14, (2, 969); Tirmizî, Sayd 4, (1488); Nesâî, Sayd 9, (7, 184.]

Allah beni sınıryor heralde tovbe estafurullah ya yemin diyorum inancımı hergün kaybediyorum

• Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklAndı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.