Şimdi Ara

Komşuları nasıl rahatsız edebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır bana çektirmedikleri kalmadı alt ve üst komşum acayip derecede yüksek gürültü çıkarıyorlardı. Bir süreliğine nedense gürültüleri gelmemeye başladı şimdi yine çocuk koşma sesleri ve ağlama sesleri gelmeye başladı eskisine nazaran hiç bir şey ama sessizliğe alıştığım için bana aşırı derecede batıyor. Hemde önceden bana yaşattıklarını şimdide onların yaşamasını istiyorum uykusuz geceler yaşadım ben. Son ses dinledikleri müzikler yüzünden.

Nasıl rahatsız edebilirim?

• Bence suçsuzken suçlu duruma düşmeyin. Şuan yasal olarak haklısınız. Yasalarla işi çözmeyi deneyin. O da olmazsa gece vileda sopasıyla yatak odalarına vurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardan ya da ses sisteminizden son ses thrash metal çalın.
  • Bu isi bana soracaksin. Alacaksin adam gibi ses sistemi gece 12 ye kadar vereceksin coskuyu bak 2 gun sonra birdaha sesleri cikiyormu (test edildi onaylandi)

• neden çocuk ise daha anlayışlı olmalısın ama müzük falansa ara dominosu mc danılsı sipariş ver sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

neden çocuk ise daha anlayışlı olmalısın ama müzük falansa ara dominosu mc danılsı sipariş ver sürekli

Kadın arsız bela benzeri şeyler dinliyordu önceden Artık ses açmıyor fazla sonunda insanlaştı. Ama abi bu çocuklar laftan sözden anlamıyor.

Yazın çocuğu dışarı salıyor çocuk bahçede havlayarak kedi kovalıyor gece yarısına kadar gece yarısıda balkonda oturuyorlar çocuk sürekli havluyor uluyor abuk subuk sesler çıkarıyor. Üsttekinin kızıda sırf annesini sinir etmek için zıplıyor ve bütün koridoru ayağını yere vura vura koşarak bağırarak dolanıyor.

Üsttekinin süpürgeside bi acayip yere sürtüyor sert sert sürekli bir şeyler yapıyor yukarıda pat pat sesler gelip duruyor. Alttakide abuk subuk müzikler açıyor saatin kaç olduğunu umursamaksızın.

Sonra bunlar akıllandı biraz sesleri azaldı bu sefer yana yeni taşınan süreklü gürültü yapmaya başladı engelli oğlu var onun yaptığı gürültü beni hiç rahatsız etmiyor asla bir şey dememde ona.

Ama bi ablası var 12 yaşlarında galiba eski şarkıları açıyor müzik sisteminden bağırta bağırta türkü bar yapıyordu odamı aylarca çektim bir gece acayip gülme sesleri geliyordu geceleri misafir geliyor bunlara çocuklu çocuklar gürültü yaptıkça yapıyor bende duvara vurdum bunlar geri vurdu dellendim ben falan çıktım dışarı babam gördü bana kızdı sonra yandan da ses kesildi bir süredir.

Geçen günlerde yukarıdakinden pat pat diye sesler gelip duruyordu sonra yandaki duvara vurdu sinirlendim baya.

• Hocam ev mukavvadanmı yapılma hiçmi yalıtım yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısını sen de yap.
    Yüksek ses müzik ya da yüksek ses xxx video
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Hocam ev mukavvadanmı yapılma hiçmi yalıtım yok?

Bilmiyorum. Hemen duvarın arkasında ki odada televizyon ne kadar açıkta olsa benim odada o kadar ses olmuyor ama arada koskoca asansör falan var yan daireden aşırı yüksek seste müzik geliyor. Yani odamda rahatlıkla dinleniyordu. Bir de kızın sesi acayip çirkin. Güzel bir şey de değil hani şarkıyı söyleyip bana işkence veriyor
  • Duvarları ve tavanı alçıpan ile kaplat. Arasına da taş yünü , köpük vb koydurursun gürültü falan kalmaz.

Doğalgaz faturan da ciddi ölçüde düşer

Kötülüğe kötülükle karşılık verilmez.
  • Ben mi yazdım sandım bir an nickleri kontrol ettim. Ben ses sistemi ile buldum çözümü 2+1 logitech bile yetiyor. Gece 3 te az dinlemedim. Hatta inadına kulağıma pamuk tıkayıp arsız bela dinlettirdim. 1 2 ay sürdü bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 5+1 ses sistemi edin benim gibi, düğün salonuna döndür odanı. Test edildi, onaylandı

• Hem sesden rahatsız olup , ses yaparak rahatsız etmeye çalışmak nasıl bir mantık acaba .
    Bence abartıyorsunuz çocuk sesi rahatsız etmez ,biraz idare edin bence alışın insanlara, yada dağ başında biryer bulun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hem sesden rahatsız olup , ses yaparak rahatsız etmeye çalışmak nasıl bir mantık acaba .
    Bence abartıyorsunuz çocuk sesi rahatsız etmez ,biraz idare edin bence alışın insanlara, yada dağ başında biryer bulun.

Yorumlarda belirttiklerimide oku dostum yalnız çocuk sesi değil. Edit'lersem konu çok uzar kimse okumaz diye editlemedim. Çocuk yazları bütün gün havlayarak kedi kovalıyor gece 2 3'de balkonda oturuyorlar çocuk sürekli bağırıyor avazı çıktığı kadar. Ayrıca adamların yıllardır soylarında ilk defa kız bebek doğdu diye kızı acayip çok seviyorlar. Gece 2'de çocuk seviyor adam "baleeeyyy baleeeey" tarzı bir şeyler söyleyip bağırıyor geceleri çocuğu severken.

Bir defasında ders çalışıyordum son ses saçma sapan müzikler dinliyordu gittim rica ettim dedim biraz kısarmısınız ? Ders çalışamıyorum. Sizde gürültü yapıyorsunuz çocuğu uyutamadım dedi. Bir gram ses çıkartmadık tek çıkardığımız ses yiğenimin yere düşmesiydi. Saat 2'de daha uyanık olan bebeğin uyku düzeni mi olur? Bunun olduğu saatlerde hani ikindi civarı.

Yani yüzsüzlüğü görebiliyor musunuz? Kadın ilk taşındığında perde aralarından geçenleri falan gözetliyordu insan *erkek falan genelde* gördüğünde saklanıyordu okuma yazma bilmiyor cahilin teki. Bir defasında tuz ruhuyla deterjanı karıştırdı annem kurtarmasa ölecekti .

• Bizimki 1.5 aydır canı sıkıldıkça matkap çalıştırıyo denemelesin kafayı yiyoruz

• internet kablolarını kes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

internet kablolarını kes

öyle bir şey yapmam ve evlerinde net yok bildiğim kadarıyla.
  • Bizdede ses vardı.Biri ara ara duvara vuruyordu sincice.Tam yüzde yüz tespit edilmediği için hem alt hem üstteki komşuya gittim.Durumu anlattım.Tam kesilmedi.Bir gün salonda odada tam ses müzik açtım.Şu an ise çok rahatım eskisine göre.Sesi üstten geldiğini netleştirince oklava ile üst kattakinin duvarınada vurdum her ses çıkardıgında en etkiliside bu oldu zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

Bizdede ses vardı.Biri ara ara duvara vuruyordu sincice.Tam yüzde yüz tespit edilmediği için hem alt hem üstteki komşuya gittim.Durumu anlattım.Tam kesilmedi.Bir gün salonda odada tam ses müzik açtım.Şu an ise çok rahatım eskisine göre.Sesi üstten geldiğini netleştirince oklava ile üst kattakinin duvarınada vurdum her ses çıkardıgında en etkiliside bu oldu zaten

bizdede oluyordu çözemedim geldiği yeri. Gece 11 - 01 arası ritimli bir şekilde duvara vuruluyor bir de gitar sesi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.