Şimdi Ara

Komşum bana ilgi duyuyor olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yan komşumuz ismet abi diye bir adam var, 50-55 yaşlarında, karısı ve çocuklarıyla yaşıyor, ama kavga seslerinden de duyduğumuz kadarıyla evlerinde pek huzurlu bir ortam yok, her akşam borçlar, kredi kartı vb. derken birbirlerine giriyolar, adam da evden çıkıp ''deccal karı deccal karı'' diye bağıra bağıra merdivenden çıkıp sabaha kadar eve gelmiyor, sabah da ders için çıkarken mecbur karşılaşıyoruz, beni görünce ''güzel çocuk güzel çocuk'' diyip cevap bekliyor, ben de bişey demeden çıkıp gidiyorum, her gün aynı şey tekrarlanıyor, geçen akşam vakti eve dönüyodum, baktım adam yine karısıyla kavga etmiş söylene söylene evden çıkıyor, beni görünce ''güzel çocuk zebani çocuk'' diyip üstüme atladı, ben de can havliyle kendimi savunucam derken adamı itip vurdum, sonra kalkınca bana tuhaf tuhaf bakmaya başladı, koşa koşa eve çıkıp kapıyı kapattım, o günden beri ne zaman karşılaşsak kafamı eğip hiç bakmadan geçiyorum da korkmaya başladım, sizce bana ilgisi mi var?

• büyük bir ilgiyle okuyup komşunun kız çıkmasını bekledim derken babayı almışsın olum şaka maka ve ne alaka sen yine de çok yüz verme Türkiye’de yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowne -- 11 Kasım 2024; 9:52:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • özledim böyle konuları  

• Özlemişim böyle konuları be

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    Özledim böyle konular açmayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Paslanmissin başarılı bir csb degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl+f "zebani"

found, OK.

güzel çocuk tallı zilla deseydi daha başarılı olabilirdi.

yine de zebani iyi gizlenmiş.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben geçen içinde öpüşme ve malum iş kelimesi geçen mercan dede hikayesi yazdım, admin konuyu kapatt...

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Öyle desem csb olduğunu anlamayanlar olabilirdi hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.