Şimdi Ara

Komşum Samsung çok iyi dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün muhabbet açıldı. Buzdolabı alma arefesindeyim. Samsung 3200 s mi ne dedi markasına. İnternette bulamadım ama öncesinde Bosch kullanan birisi olarak Samsung onun yanında kral dedi. Şaşırdım bende. Aynı fiyata baldizina aldıkları Bosch marka buzdolabından katkat iyi diyor. Önceden de kendi Bosch kullanan birisiydi. Samsung çok iyi diyor. Bende 3000-3500 civarı bir buzdolabı düşünen birisi olarak aklımda Bosch vardı ama çok kafamı karıştırdı.

Buradaki Samsung yorumlarını okudum. Bir kaç konuda Samsung kesinlikle almayın. Aldım çok pişman oldum konuları var. Sizce hangisi tercih edilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 15 Ekim 2019; 1:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    Hocam buraya ne kadar bakarsanız kafanız o kadar karışır :))

Maalesef bizde bir kişi bir marka'da problem yaşadığında elinden gelen her yere bunu yazıyor.
    Fakat memnun olanlar da bu durum bu kadar itinalı değil, adam alıyor ürünü memnunsa taki bir daha ihtiyacı olana kadar uğramıyor forumlara çoğu kez.

Yani o bir iki sorun yaşayan ya da AMAN XX DEN UZAK DURUN, EVİME SOKMAM, KAPININ ÖNÜNDE YAKARIM'lar konularını; memnun olanlar yorum yazsaydı arada göremezdiniz zaten.

Ben bir Siemens satıcısıyım; ve evet Samsung buzdolapları ( Bir arkadaşıma üstten donduruculu inox model aldık)bence de güzel. Alınabilir.

Fakat şu kötü aman uzak durun diyen o markanın hangi modelini almış ve tam olarak nesinden memnun değiline bakmak gerek; bazen inanın insanlar da ne istediğini bilemeyebiliyor =)

Saygılar.
  • Merhabalar,
    Hocam buraya ne kadar bakarsanız kafanız o kadar karışır :))

Maalesef bizde bir kişi bir marka'da problem yaşadığında elinden gelen her yere bunu yazıyor.
    Fakat memnun olanlar da bu durum bu kadar itinalı değil, adam alıyor ürünü memnunsa taki bir daha ihtiyacı olana kadar uğramıyor forumlara çoğu kez.

Yani o bir iki sorun yaşayan ya da AMAN XX DEN UZAK DURUN, EVİME SOKMAM, KAPININ ÖNÜNDE YAKARIM'lar konularını; memnun olanlar yorum yazsaydı arada göremezdiniz zaten.

Ben bir Siemens satıcısıyım; ve evet Samsung buzdolapları ( Bir arkadaşıma üstten donduruculu inox model aldık)bence de güzel. Alınabilir.

Fakat şu kötü aman uzak durun diyen o markanın hangi modelini almış ve tam olarak nesinden memnun değiline bakmak gerek; bazen inanın insanlar da ne istediğini bilemeyebiliyor =)

Saygılar.
  • Samsung buzdolabı ve mikrodalga fırında başarılı bir firmadır. Bana göre tek sorunu alttan donduruculu ürün çeşitinin yetersiz olması. Ben bu yüzden öneremiyorum, çünkü üstten donduruculu dolapları ergonomik bulmuyorum.

Aksini düşünüyorsanız Samsung'u buzdolabında tercih edebilirsiniz.
  • Ben de Samsung buzdolabı vardı.Bir buzdolabı her zaman mı bozulur.Bu öyle bir buzdolabıydı.Servisi dersen berbat ötesiydi.Servis çağırırsın gelmez.Gelir yapar gider aynı sorun bir süre sonra tekrar ortaya çıkar.İş bilmez servisler yüzünden yiyeceklerin kötülenir.Paraların gider.Samsung buzdolabı mı benim için asla.Buzdolabımı şu an hurdaya vereceğim.Yeni bir buzdolabı aldım.
    Dipnot:Zamanında Samsung bir monitör bozulmuştu.Servis 400-500 İstemişti ben kendim 10 liraya malederek yapmıştım.9 senedir de hala da çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat1453 -- 16 Ekim 2019; 11:10:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Ben de Samsung buzdolabı vardı.Bir buzdolabı her zaman mı bozulur.Bu öyle bir buzdolabıydı.Servisi dersen berbat ötesiydi.Servis çağırırsın gelmez.Gelir yapar gider aynı sorun bir süre sonra tekrar ortaya çıkar.İş bilmez servisler yüzünden yiyeceklerin kötülenir.Paraların gider.Samsung buzdolabı mı benim için asla.Buzdolabımı şu an hurdaya vereceğim.Yeni bir buzdolabı aldım.
    Dipnot:Zamanında Samsung bir monitör bozulmuştu.Servis 400-500 İstemişti ben kendim 10 liraya malederek yapmıştım.9 senedir de hala da çalışıyor.
    2016 Eylül'de sene önce Samsung buzdolabı aldık, sorunlu çıktı. Soğutucu bölümünde buzlanma yaptı. Arkadaki kart değişti, filtre değişti. Ardından tekrar yaptı. Servis aluminyum folyo yapmış ve düzeldi şimdilik. Servis iyi mal kötü bence.

• 3 yıldır samsung buzdolabı kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.daha önce profilo vardı 8 senede çöpe gitti.Samsung lg buzdolabı alıpta şikayet edeni duymadım.
  • Bosch'dan vazgeçmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bosch ve Arçelik marka buzdolabı kullandım. Evimizdeki Bosch buzdolabını 7 yıl kullandıktan sonra yazlığa götürdük. Bazen yiyecekleri bozduğu olmuştur ama derecelerle oynayınca düzelmişti. Yeni aldığımız buzdolabı Arçelik 283720 MB 720 litre. Yan kısımalrı ısınıyor ancak bu buzdolabında bu normal çünkü arkada değil yanlarda konumlandırılmış. Mutfağı biraz ısıtsa da çok sorun etmedik. Geceleri bazen sesli çalışıyor. Nedenini bilmiyorum ancak yattığımız oda uzak olduğu için rahatsız etmiyor. Yakın zamanda evleneceğim ve acaba aynı model arçelik mi yoksa Samsung mu alsam karar veremedim.

Ankastre set ve buzdolabını aynı marka alacağım için hala araştırıyorum. İki markada da modelleri belirleyip en son karar vereceğim. Samsungda model olarak 720 litreye yakın bir seçenek yoktur. Bu yüzden biraz çekimserim. Samsung buzdolabı hiç kullanmadım. Ama çamaşır makinesi olarak kesinlikle Samsung düşünüyorum.Eco buuble teknolojisi için bu çamaşr makinesini istiyorum ama hangi modeli olacağına daha karar vermedim.

• Samsung beyaz eşyalarda pek iyi değil. Diğer markalara yönelmelisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.