Şimdi Ara

Komşumuz Olacak İnsanın Terbiyesizliği (Fotoğraf Ekli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
28.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çingenlik çıkartıp tutanak tutmalıydın hala yapabilirsin 15 gün süresi var galiba kazadan sonra.
  • Şerefsizin çocuğuna bak sen.
    Böylelerine sinir oluyorum. "Seninki kaç para benimki kaç para"ymış.
    UIan seninkinden bana ne? İsterse seninki ferrari olsun, başlarım senin kıymetli arabana. Sürten sensin, suçlu sensin, mağdur benim, bir de abuk subuk konuşuyorsun.

İnşallah çok kıymetli arabası pert olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bünyeye, ahlak, edep, adamlık gibi vasıflar girmeden önce 3-5 kuruş para girerse bu gibi yan etkiler oluşur....
  • Benim araba garajda haritaya döndü 2015 model araç hep kapı izi doldu. Kim yaptı diye sorsan kimsede ses yok. Eğitim şart, boşa demiyorlar.

• Tutanak tutuldu hocam ancak daha dosya açtırmadım. Karısını bize yollamış sigortadan yaptırmayın biz yaptıralım diyormuş. Anladılar poliçenin artacağını. Bu kadarda kalitesiz insanlar bunlar.
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    hocam dosya açtırın onun sigortasından yaptırın uğraştırın burnu sürtsün belki akıllanır.
  • Hiç polemiğe girmeye gerek yok. Tutanağını tutmuşsun git yaptır kendi başının çaresine baksın görgüsüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle görgüsüz,saygısız ayıların hepsini kısır yapmak lazım.
  • Komşunuz bahsettiğiniz gibi bir tavır almasa bile hasarı ödemek zorunda zaten. Kimseye gereksiz kibarlık veya iyi niyet göstermeyin. İkisi de hak edenlere gösterilir çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlara zengin olduktan sonra bir havalar geliyor ya işte ona hastayım.Adamdaki yüzsüzlüğe bak.Bir el areketi çekip gitseydiniz keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Tutanak tutuldu hocam ancak daha dosya açtırmadım. Karısını bize yollamış sigortadan yaptırmayın biz yaptıralım diyormuş. Anladılar poliçenin artacağını. Bu kadarda kalitesiz insanlar bunlar.

Dediklerini asla yapmayın tutanak tutmuşsunuz zaten.Basta insan gibi davransa eyvallah ama öküzce bi tavır sergileyen insana insanca yaklaşmanın lüzumu yok.Varsın artsın poliçeleri boşverin

• Görgüsüz, ortadoğulu, ortalama bir müslüman davranışı işte ne bekliyorsun ki hocam.
  • İslem yaptir aracin hasar kaydi islenir onun degeri duser hemde sigortasi delinir dogal olarak gecirecek yer arayan sigorta sirketi bir 3 yil ona gecirir. Birde karakola git taksirle adam öldurmeden sikayetci ol. Adli olarak mahkemeye ver. Cunku onun kusurlu arac surmesinden dolayi uzuv kaybi ve olum riski olustu. Tabi birde rapor al hemen. Bir yerlerini yarala gitmeden karakola rapor aldirilar. O rapora gorede taksirle adam oldurme islemi sikayetcisi ol. Bunu ogrendiginde bile sana bol keseden para teklif edebilir. Eger ederse fiyati yukselt sikayeti geri alacagim de. Parayi al . sikayeti geri alma. Devam surunsun.

• Böyle insanlar çokça mevcut çevremizde. Uzak durun yeter. Bir de yüz vermeyin. Arabadan inip sövecektiniz ki adam olsun.
  • Araba, telefon, saat gibi aksesuarlar ülkemizde insanı ne yazık ki başka konuma koyuyor.

• Takma kardeşim. Böyle insanlar adam olur biz onların yanında hayvan oluruz. Çok var böyle tanıdığım insan müsveddeleri kendilerini bişey sanarlar. Geçmiş olsun cidden üzüldüm Allah'tan büyük bir hasar değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune ya okurken sınırlendım, ben kavga ederdım ıyı sabırlıymışsın. Dedıklerı gıbı tutanak tut yada arabasını çiz.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Nick-Mesaj uyumu

Cidden bende sinirlendim , cahillik işte nabarsın.
  • Ah orda benim babam olacak var ya nasıl mevzu çıkarır, aracımız çok pahalı bir şey değil 2006 model reno ama benim gözümde tüm arabalardan değerli dokunanı yakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 2 Ekim 2017; 1:20:25 >
  • Geçmiş olsun.

O kadar iyiliğiniz geçmiş bu insanlık fakirine.İyilik yap denize at sözü tam da böyle densizler için geçerli.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.