Şimdi Ara

Komutan çıldırdı!!! Bedelli Askerlik 18 bin lira! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
8
Favori
7.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askere gitmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya insanlar gelmiş, aowww ben 30 verdim niye bunlar 18...

sgk'dan çalışmayana fatura çıkıyor ödüyorlar sonra borç affı deniyor birileri çıkıyor, niye bize 10'da bunlara 5...

kimse sistemi eleştirmiyor, insanların amacı üzümü yemek değil bağcıyı dövmek.... O o zamandı bu da şimdiki zaman arkadaş....

Ben askerliğimi yaptım, kardeşim bedelli yapacak, parası hazır. Ha bunun da versiyonları var, yok askerlik tek tip olsun, yok bunlar poşet....

düz lise mezunu, imam hatip mezunu elinde tespih, okul boyunca en arka sırada oturan tembel gavatlar ile bu adamlar aynı askerliği mi yapacak?

adamlar odtü, itü, yıldız teknik, marmara, boğaziçi'nden mezun olacak bir de bu ipsiz sapsız cengizci ferdici müslümci dingiller ile muhatap olacak he??

Bunlar gibi bir kısım insanlar ak partiye oy veriyor, ak parti bu kerizlerin parasıyla ak saray dikiyor para kalmayınca da zenginler bedelli yapıyor işte...

• Sen zengin oğlusun incitme yazıktır ananı.
    Ver 18 bin tl fakir bekler vatani..!
  •  Komutan çıldırdı!!! Bedelli Askerlik 18 bin lira!
  • quote:

Orijinalden alıntı: andyfocirto

18 Bin TL nin karşılığı olarak Arap övünç madalyası ve Pembe Nüfus Cüzdanı versinler bedelli yapanlara Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM OSMAN PAMUKOĞLU PAŞA'NIN ASKERİYİM gider yaparım gerekirse bacağımı gerekirse kolumu veririm ama atalarıma olan borcumu bir nebze ödemiş olurum

TÜRK CESURDUR,

TÜRK VEFALIDIR,

TÜRK TÜRKLÜĞÜ YÜCCELTMEK İÇİN YAŞAR,

TÜRK VATANINI KORUMAYI GEREKİRSE UĞRUNDA ÖLMEYİ ŞEREF SAYAR,

FAKAT ARAPLAR ÜLKELERİNİ KORUMAKTAN ACİZ KORKAKLARDIR VE ONLARDAN İÇİMİZDE ÇOK VAR

Bizde arap hayrani recep tayyipe asker olmamak icin bedelli istiyorduk ancak kacti bir yilla

Artik doktoraya da baslariz erdogan gitmezse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu Sıcak Fırsatlar bölümüne taşınsın bence
  • Bir de askerliği vatan millet görevi sanıp bedelli yapanı "VATAN HAİNİ!!!" diye dışlayan sığ beyinler var. Söyleyeyim de içimde kalmasın.

İştima yapıp çelik çomak toplamakla vatan kurtulmuyor malesef. Benim zamanım değerliyse ve hedeflerim varsa kısa dönem de olsa 1 gün de olsa devlet bana parasıyla tamamlayabileceğimi söylüyorsa bedelini veririm, hiç olmazsa çalışır sigortamı öderim "hiç olmazsa".
  • lan hem sözlükte hem forumda şu başlığı görünce hunharca anırırcasına gülüyorum ya la

biri fotoşokla genelkurmak başkanının fotosunun arka planına usadan alma bir hard yılbaşı partisi backgroundu koysun, komutanın ağzına şu üflenince açılan zımbırtılardan kafayada bir noel şapkası, altada sloganı bas "noelde komutandan erlere büyük kıyak"
  • quote:

18 Bin TL nin karşılığı olarak Arap övünç madalyası ve Pembe Nüfus Cüzdanı versinler bedelli yapanlara Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM OSMAN PAMUKOĞLU PAŞA'NIN ASKERİYİM gider yaparım gerekirse bacağımı gerekirse kolumu veririm ama atalarıma olan borcumu bir nebze ödemiş olurum

TÜRK CESURDUR,

TÜRK VEFALIDIR,

FAKAT ARAPLAR ÜLKELERİNİ KORUMAKTAN ACİZ KORKAKLARDIR VE ONLARDAN İÇİMİZDE ÇOK VAR

bırak bu işleri hemşerim.onlar eskiden milleti savaşa gazlamak için söylenen safsatalar.Kodamanlar daha çok kazansın diye sen canını ver diye uğduruyorlar onları

• Ne güzel hayat ya.
    Doktor olan, çoluk çocuk sahibi olan, çok parası olan, vakti önemli olan.
    Tek sizsiniz doğru. Biz zaten imkanımız olduğu halde keyfimize gidip 15 ay askerlik yaptık. Bırakın bu işleri. Ne bahanen olursa olsun gidip aslanlar gibi yapacaksın.
    Ne kadar asker kaçağı varmış forumda.
  • Eee biz 30 Bin vermiştik!!! KA-DE-VE si??? İçindeee içindeee
  • Sonra nasıl karısının böyle giyinmesine izin veriyor, namus ahlak kalmamış vs vs. Peki sen nasıl vatanını satabiliyorsun ? ( bu yasadan yararlananlara değil çıkaranlara lafım)
  • Bana msg geldi :) 18.000 az olmus acikcasi.

Orta seviye calisan lise mezunun 1000 tl den 12000 eder orta ustu 2000 alan zaten direk bedelli yapsin.

3000 tl alan uni mezunu havada kapsin :p
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Canını verenler? Onlara kim ne iadesi yapacak?

• Ücretsiz olarak yaptığımız askerliğin bedelini alabiliyor muyuz?

• Güzel olmuş ama bu ülkeye askerde lazım.Keşke 18 bin değil de, 30 bin tl kalsaydı.
  • ak saraya kaynak için... niye sandınız!...

• quote:

TÜRK CESURDUR,

TÜRK VEFALIDIR,

Çok gördük senin gibileri ,

Bi hortum bi çek-pas verirler eline her yere su basar çekersin.

Bu ülkede %90 düzgünce askerlik yapmıyor. İlk 3 ay kendinin ve üst devrelerin pisliğini temizler sonraki 9 ay camış gibi yatarlar.

Askerlik her şey dahil otel gibi yemek bedava , herşey bedava.Ego tatmini sınırsız vb.

Sokakta görsen yüzüne tükürmeyeceğin adam orada eşit muamele görüyor.

Kısacası bedelliye üzülmedim , oraya gidip devlete yük olacaklarına parasını verip devlete zarar vermesinler.Çifte kavrulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Ücretsiz olarak yaptığımız askerliğin bedelini alabiliyor muyuz?

Aldık ya, 36 lira maaş veriyor devletimiz. Güzeşteyle beraber 106 lira para aldığımı bilirim ben.1.16 günlük verdiler sağ olsunlar =)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.