Bildirim
Konami
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
japonya da basketbol yaygın değil ki ,bence kesin yapmaz -
quote:
Konami Pesle Fifayi gecti
Nerden Biliyosun -
pesi japonya da mı satıyo sanki??! zaten parayı avrupa ve amerikadan kırıyor. ama yine de basketbol oyunu yapacağını sanmıyorum... -
bence yapar yaparsa da sağlam olur. -
Konami ye bence basketbol oyunu yakışmaz, adamlar daha çok futbol üzerinde yoğunlaşıyorlar.
quote:
Söyle bisi düsündüm Konami Pesle Fifayi gecti
Zaten Pesi KONAMİ yapmıyormu? -
pestekı grafıklerle basketbol oyunu dusunemıyorum. ayrıca fıfa bence cok guzel konamının gectıgı felan yok ıkısıde esıt gıbı... ama fıfa bır adım onde -
Pesin grafiklerine o kadar kötü diyorsunuz ama bana kalırsa daha gerçekçi goruntuleri var pes'in fifaya oran ile.Fİfa serisi çizgi film gibi duruyor pastel renkler falan agırlıkta sanki çizgi film izliyorum o kadar abartmışlar ki durumu artık.Pes de ise durum daha orjinal ve dogal.her oyunu goren gercek maç sanıyor.fifayı gören ise hemen anlıyor çizgi film oldugunu -
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
Pesin grafiklerine o kadar kötü diyorsunuz ama bana kalırsa daha gerçekçi goruntuleri var pes'in fifaya oran ile.Fİfa serisi çizgi film gibi duruyor pastel renkler falan agırlıkta sanki çizgi film izliyorum o kadar abartmışlar ki durumu artık.Pes de ise durum daha orjinal ve dogal.her oyunu goren gercek maç sanıyor.fifayı gören ise hemen anlıyor çizgi film oldugunu
kesinlikle katılıyorum -
Ya bana bu fifanın grafikleri özellikle yakın çekimler çamur gibi geliyor. Neredeyse tüm futbolcular birbirine benziyor. Böyle saçları falan bir acaip, Bende 7600 sonic var. Acaba benim ekran kartım tüm özellikleri ile grafiklerini gösteremiyor mu??? Nedense pes te falan adamların saçları, suratları falan hep birbirinden farklı ve daha güzel geliyor, adamların suratında mimik falan oluyor. Ben mi yanılıyorum acaba ? -
ben futbolda sekle semale dayali (grafik ((beckham))) dan cok oyun kalitesine dayali (ronaldinho,zidane) tercih ediyorum mantalite olarak.
E futbol oyunuda oynayinca dogal olarak fifanin grafiklerinden makyajindan cok----pesin futbol kalitesini tercih ediyorum
not:bunlar tabiki benim dusuncelerim kirici olmadan herkes kendi goruslerini dile getirebilir
edit: yok ya baskete bencede girmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 21 Mayıs 2007; 16:21:48 > -
Konami Basket işine girişmez.. Ölümüne PES ! -
pes geldiğinde pes değildi iss di Sadece grafik getirmedi oynanışı da değiştirdi Fifa döneminde kimse ara pası ,koşu yoluna pas atamazdıki
iss = winning eleven ile geldi bunlar . -
konami cogunlukla spor oyunları yapıyo basket oyunlarıda yapsa olur yanı -
sanmıyorum baskete el atcaklarını ama yaparlarsa piyasanın en iyisini yaparlar bundan şüphem yok. -
2000 lerin başında Konami NBA in the Zone vardı bütün platformlarda vardı ama tipik sırf pc de yoktu, pes gibi hareketleri doğallığı ea live dan iyiydi,şimdi de 2k series bu kaliteyi gösteriyo
-
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
japonya da basketbol yaygın değil ki ,bence kesin yapmaz
o zaman sumo güreşi oyunu yapsınlar -
yapsa alırdım -
quote:
Orjinalden alıntı: POLATAGA
2000 lerin başında Konami NBA in the Zone vardı bütün platformlarda vardı ama tipik sırf pc de yoktu, pes gibi hareketleri doğallığı ea live dan iyiydi,şimdi de 2k series bu kaliteyi gösteriyo
o oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynadım beğenmemiştim ama şimdi yapsalar iyi yapacaklarını düşünüorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
pes geldiğinde pes değildi iss di Sadece grafik getirmedi oynanışı da değiştirdi Fifa döneminde kimse ara pası ,koşu yoluna pas atamazdıki
iss = winning eleven ile geldi bunlar .
evet ilk winning serisiyle başladı konaminin pes sevdası ama konami basketbola girerse fifadan farkı kalmaz fifa şu anda birçok spor dalında oyun yaptığı için pes e yetişemiyor yani yetişemiyor derken eşit gibi şimdi pes te basketbol işine girerse bu sefer onlarda eskiden futbol için verdiği emeği veremezler buda oyunun kalitesini düşürür bırakalımda konami sadece futbol yapsın
Benzer içerikler
- pes klavye tuşları
- fc 24 transfer yaması
- ufc pc
- pes 2013 sistem gereksinimleri
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X