Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.103
Cevap
222
Favori
928.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ilk msn den gelen suarez essege dondu kayboluyor oyunda , yirtici atilgan suarez gitti osuruğundan korkan sümsük suarez geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozguzel kullanıcısına yanıt
    Her oyuncu geldiği hafta canavar gibi, sağdan soldan her yerden atıyor. 1-2 hafta sonra cacık oluyor. Koller ilk geldiği hafta utanmasa orta sahadan kafayla gol atacaktı. Şimdi kaleci olmasa bile kalede, dışarı atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 24 Nisan 2025; 16:17:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Bu saydıklarınızdan bi tek beceri silme geldi galiba

• MSN bombacı messi ile R1 + kare ile çok fazla bomba şut golü atıyordum

son güncellemeden sonra bariz şekilde azaltmışlar etkisini

@mcgoktug hocam sende de vardı bu oyun fark ettin mi sende de böyle mi ?

• Arkadaşlar mobil e football için YouTube da rehber videosu var mı ? Güzel video bulamadım.

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Biz bomba şut ile gol atmaya devam ediyoruz, fark göremedim ama bomba şut her zaman tetiklenmiyor. Normal plase vuruş yapıyor. Sanırım bir bug olabilir.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Adam 1 numara

• arkadaşlar rakipleri kaleciden kaleme seri çok güzel paslaşıyor ben ise maksimum 2 pas yapıyorum top çalamıyorum bazen bir adama 3 adam aynı anda pres yapıyorum sonuç nafile bunun takdigi nedir ps4 de

• 15 maçtır ilk 100’den birileri geliyor. Adamı eziyorum ama pislik yapa yapa 3:2 yeniyor beni bir bakıyorum en yüksek 7. sıra yapmış. Bu kadar kötü oynayıp nasıl bu dereceleri yapıyorlar anlamıyorum.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

evet bende bu çok sık oluyor işte. bomba şut 5 defa da 1 kere bile denk gelmiyor

güncellemeden önce neredeyse her maç atıyordum

• porsuk773 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence ps4’te oynaman etkin olabilir. Şahsi görüşüm bu oyun ps4 e fazla geliyor. En az ps4 pro veya ps5 olmalı. Ben ps5’te oynuyorum ama kisa bir sure once ps4’e hesabi kurup bir süre aynı kadro ile oynadim. Yazdiklarinin aynisini yasadim ve oynamayi biraktim. Baglanti iyi olmasina ragmen rakipler cok daha once hareket edebiliyor gibiydi.

• Anten çizgisi stabil 3 ken gayet iyi oynadığım oyun 2 gündür 4 diş çekmeye basladığından beri mahvolmuş durumda. Heleki bazen pingli rakip geldiğinde oyun dura dura ilerliyor. Bütün hevesim kaçtı oyundan
    Kesinlikle birşeyleri değiştirmişler ve içine etmisler bu oyun böyle değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 25 Nisan 2025; 11:16:36 >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt

Pes sevenler birliği kanalı var. Bir bakın.

• Takılmalar bende son güncellemeden 3-4 gün önce başlamıştı, devam ediyor.

Dalgalı bir internetim yok yine de ani ping yükselmeleri oluyor.

Genelde kazanıyorum klasman,etkinlik 15 maç 12 g aldım ama şu haliyle klasmana girmiyorum.

• Arkadaşlar oyun lag kesinlikle pinle alakalı değil. Eskiden bağlandığınız servere ping atamıyorduk. Şimdi oyunda bağlantıyı görebilmemiz için ping atabiliyoruz. Ve de o oyundaki ping barı doğru.( İp adresini alıp kendim ping atıyorum) Oyunda bence bağlantıları eşitlemek için bi şeyler yapıyorlar. İşte onu düzgün yapamıyorlar. Önceki güncelleme de p2p yoktu. Şuan ligde sunucu üzerinden p2p de var.

• Herkes şikayet etmiş. Bende birkaç gündür akşam saat 10 gibi 2 3 etkinlik maçi yaptim. Hepsi takila takila oynadim bu kadar kötü bir bağlantım olduğunu düşünmüyorum. Sıkıntı var sanırım belki bir ayar çekilebilir. Uzun zamandir bu kadar kötü deneyim olmamıştı.

• metal_my666 kullanıcısına yanıt

Yalnızca Türkiye'de değil, diğer ülkelerde oynayanlar da benzer şeyleri söylüyor. Genel bir sorun olduğu belli.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Benim baglantim 3 4 diş arası gidip geliyor rakibin genelde 4 sabit. 3 maç böyle berbat bir oyun oldu. 1 mac daha yaptim benim yine 3 dişti ama gayet akıcıydı oyun. Dediğiniz gibi genel sorun. Teşekkürler

• ata_han kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam simdi sen yazinca düşündüm oyunu actigimda cok agir yukledigi menulerde donmalar olduğu aklima geldi

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

Oyun aklınca 3200 üzeri kadrolularla kötü kadroları eleştirince senin momentumu kaldırıyor. Oyunun akıyor ama adamların yakaladığı 3 pozisyon 3 şut gol olurken sen 6-7 pozisyondan 2 gol anca buluyorsun. Öbür türlü sistem bizi tamamen kaybeder. Bazı kadrolar hakikaten aşırı iyi sahibi de beceriksiz ama 1 ara pasına bakıyor gol atması🤣

• 
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.