Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22.103
Cevap
222
Favori
928.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maç yapalım mı hocam alırım gerginliğini 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Maç yapalım mı hocam alırım gerginliğini 

yapalım Hocam, gergin falan değilim geçti :) steam dayım ben nasıl bulacağız birbirimizi yaz vakit geçsin akşam akşam salak salak mevzulara gerilmeye gerek yok

• neo23 kullanıcısına yanıt

Pro soccer online benziyor sanki, topu yakalaması falan zor oluyordu. Rocket legue tadında bir yapım herhalde buda.

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Double touch yapıp bomba şut atınca %90 gol oluyor. Çok isabetli gidiyor. Az önce antrenmanda denemeler yaptım. Siz de bir deneyin.

• cro@oan kullanıcısına yanıt

Maç - arkadaş maçı- maç odası ara

Oda no 1094 8849

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

gelıyorum hocam

• cro@oan kullanıcısına yanıt

Oda no 11138533

• Bağlantı kötü, Günün tek maçına girdim Premier league etkinliğine tecrübeyle 3-0 kazandım Schmeichellı rakibe.

Mavi kondisyon Torres bu şutu çatala atması gerekemez miydi dostlar? Dinamikler çok farklı yeni güncellemede. (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribery1905 -- 26 Nisan 2025; 21:39:21 >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Double touch + pasın da daha isabetli gittiğine dair bir teorim var ama ispatlayamam.

• Arkadaşlar arkadaş maçında online oynarken rakip güncellemeden sonra Bayern münih i alıyor. Takım çok saçma güçlü. Yıllardır yendiğim rakibim Bayern i alınca ne yapsam yenemiyorum. Güncelleme sonrası Bayern gibi olan başka bir takım var mı onu alayım bari

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar günleri oyun hiç çekilmiyor 1-2 gol yiyen hemen kaçıyor

• valla crossplay açılması teknik olarak iyi oldu ama maçlar iyice zorlaştı ve tatsız bi hal aldı benim için. Umarım değişir kısa zamanda.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Az at hocam kırma gönülleri(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Olum nasıl manyak bir kafa yoruyor bu klasman ya. Ben 2 deyim ama bana 2 den rakip gelmiyor ilk 5.000 seviyesi hep. 158. Geldi 350. Geldi arada bi tane 55 bile geldi. Ulan 1 de olan yayıncıları izliyorum hiç onlarda bile gelmiyor çok ilginç. 3. Klasman falan daha hiç denk gelmedi ben 2. Klasmandayken. 6-7 maç yapayım diyorum ama kolay maç yok hep çatara patara insanın başı ağrıyor. 

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

Bu haftaki Engilsh etkinligini yapayim dedim. Hep ilk 500 adam atiyor. 50 coin almak bile kolay degil (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]  3 maçı da kaybettim. Bağlantı son haftalarda acayip kötü 3 dış ama aşırı takilarak oynuyorum. Yenilsemde yensemde gram keyif alamiyorum.

• Yapay zekaya karşı klasman oynayan var mı?
    Div 2 de 1700 puandayım ama açıkcası zorluyor bayağı rakip çok sık gelemiyor geldimide affrtmiyor yazıyor golü

• 
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.