Maç yapalım mı hocam alırım gerginliğini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1105. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28Maç yapalım mı hocam alırım gerginliğini
yapalım Hocam, gergin falan değilim geçti :) steam dayım ben nasıl bulacağız birbirimizi yaz vakit geçsin akşam akşam salak salak mevzulara gerilmeye gerek yok
-
Pro soccer online benziyor sanki, topu yakalaması falan zor oluyordu. Rocket legue tadında bir yapım herhalde buda.
-
Double touch yapıp bomba şut atınca %90 gol oluyor. Çok isabetli gidiyor. Az önce antrenmanda denemeler yaptım. Siz de bir deneyin.
-
Maç - arkadaş maçı- maç odası ara
Oda no 1094 8849
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelıyorum hocam
-
Oda no 11138533
Bağlantı kötü, Günün tek maçına girdim Premier league etkinliğine tecrübeyle 3-0 kazandım Schmeichellı rakibe.
Mavi kondisyon Torres bu şutu çatala atması gerekemez miydi dostlar? Dinamikler çok farklı yeni güncellemede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribery1905 -- 26 Nisan 2025; 21:39:21 >
-
Double touch + pasın da daha isabetli gittiğine dair bir teorim var ama ispatlayamam.
Arkadaşlar arkadaş maçında online oynarken rakip güncellemeden sonra Bayern münih i alıyor. Takım çok saçma güçlü. Yıllardır yendiğim rakibim Bayern i alınca ne yapsam yenemiyorum. Güncelleme sonrası Bayern gibi olan başka bir takım var mı onu alayım bari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazar günleri oyun hiç çekilmiyor 1-2 gol yiyen hemen kaçıyor
valla crossplay açılması teknik olarak iyi oldu ama maçlar iyice zorlaştı ve tatsız bi hal aldı benim için. Umarım değişir kısa zamanda.
-
Az at hocam kırma gönülleri
Olum nasıl manyak bir kafa yoruyor bu klasman ya. Ben 2 deyim ama bana 2 den rakip gelmiyor ilk 5.000 seviyesi hep. 158. Geldi 350. Geldi arada bi tane 55 bile geldi. Ulan 1 de olan yayıncıları izliyorum hiç onlarda bile gelmiyor çok ilginç. 3. Klasman falan daha hiç denk gelmedi ben 2. Klasmandayken. 6-7 maç yapayım diyorum ama kolay maç yok hep çatara patara insanın başı ağrıyor.
Bu haftaki Engilsh etkinligini yapayim dedim. Hep ilk 500 adam atiyor. 50 coin almak bile kolay degil
3 maçı da kaybettim. Bağlantı son haftalarda acayip kötü 3 dış ama aşırı takilarak oynuyorum. Yenilsemde yensemde gram keyif alamiyorum.
Yapay zekaya karşı klasman oynayan var mı?
Div 2 de 1700 puandayım ama açıkcası zorluyor bayağı rakip çok sık gelemiyor geldimide affrtmiyor yazıyor golü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X