Bende genelde tam tersi oluyo kadro gücüm 3223 eğer rakip 3000-3100 gücünde gelmişse momentumu direk alıyor. Maçın genelinde rakip kaleyi abluka altına alsamda akıl almaz goller kaçıyo, rakip 2 kez gelip 2 gol atabiliyo. Güçlü kadrolar epiclerin gücüyle oynuyo ama zayıf kadrolar momentumu arkasına alarak oynuyo bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1104. sayfa)

-
-
Al benden de o kadar hele bir de geri düşersen eyvahlar olsun uğraş dur çözmek için..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuanki tecrübem olsaydı bu oyuna kuruş yatırmazdım hocam. Konaminin mantığı bence şu; zayıf kadrolu elemana arada maç kazandırıp iyi oynuyomuş gibi hissettirip “ben bu kadroyla bunu yapıyosam epiclerle neler yaparım” dedirtmek. Gel gelelim öyle olmuyo işte, eleman paket açmaya başlıyo ve sonrasında gelen pişmanlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 25 Nisan 2025; 20:38:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çok saçmasapan paralar harcadım hocam söylediğin gibi gereği yokmuş hiç oyun baya bedava epic verdi biraz da coin biriktirip viera gibi banko adamları almak yeterli olurmuş.
-
Hiç alakası yok hocam. Daha bu sabah adamın 3239 lik takımı ile tek kale maç oynar gibi oynadım. Sonuç 3-2 yenildim. Ben atağı geliştirmek için emek sarf ediyorum öyle gol buluyorum ama her golden sonra rakip elini kolunu sallayarak gol atıyor. Orta sahadan ileri geçirmediğim rakip gölü yedikten sonra momentumun dibini sıyırıp kaleci ile karşı karşıya kalıyor. İlla düşük puanlı oyuncu momentumu arkasına alıyor diye bir durum kesinlikle yok. 15+ kez şut çekip direkte patlayan toplarla çok fazla kaybetmişliğim var 3200+ rakiplere. Şuan sabrım yok ama şutum direkte patlasa, kurtarılmayacak şutu kaleci kurtarsa peşine de bedavadan gol yersem direk çıkıyorum. Sonucu belli olan senaryoyu oynamak gibi hissettiriyor çünkü. Bunun dozunu bir tık kısmaları lazım.
Az önceki maç turkish hektor denilen oyuncu event maçında 3158 kadro kurmuş (millet 3100 e yaklaşamıyor) tek kale mahalle maçı yaptık adamla uzatmalarda kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yine gol yedik. Ya 90 dakika kolu kıracak şekilde defans yapıyoruz adam kalemi görmüyor sonra al arkana momentumu takımı atağa bile çıkarsam defans bu kadar boş kalmayacağı şekilde gol yiyoruz. Momentum keskinlikle takım gücü ile alakalı değil. Hatta güçlü olana daha fazla yardım ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilsultan -- 26 Nisan 2025; 11:24:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Momentum veya daha doğrusu bence maçına göre adam kayırma:
1.Senin David Villa kaleciyle karşı karşıya kalacakken top süremez ama mesela adamda Koller bile cayır cayır top sürer ve aynı şekilde sendeki Beckham dibindeki adama pas atamazken Koller bildiğin oyun kurucu gibidir attığı her pas ayağa gider.
2.Bir türlü topu uzaklaştıramazsın, uzaklaştırsan da topun kalene geri gelmesi saniyeler almaz çünkü sistem sana o golü yedirecektir. Hatta sistem kafaya koyar da rakibin çok mal çıkarsa bu defa senin topun senin adamına çarpar ya kendi kalene atarsın ya adamın önünde tek vuruşluk pozisyon oluşur.
3.Sen karşı karşıya plase de dahil her şut kombinasyonunu tek dener bir dahakine gol atacağım diye umutlu umutlu oynarken adamın forveti kaleye neredeyse arkası dönükken garip bir şutla gol atar. Yani insanın kaleye yüzü dönük değilse en fazla plase yapar hadi onu da anlarım. Ama neredeyse sırtı dönük Eto şuta bastığı an top tıngır mıngır gol olur.
4.Orta sahasındaki Beckham'ı Dos oynatır senin kırk yıllık Dos'una göre bildiğin top keser aldığı topu verimli kullanır. Eğer gol yiyeceksen senin Dos'lar profesyoöelce arazi olur etliye sütlüye karışmaz.
5.Sağ kanadın sol kanadın boştur hızlı çıkacağını sanırsın ama attığın pas bir şekilde adamın göbek Dos Davids'e gider.
Kısaca istediğine pas ve şut tuşu maç kazandırır istemediğine de her türlü taktik mücadele boşunadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Faruk2kMomentum veya daha doğrusu bence maçına göre adam kayırma:
1.Senin David Villa kaleciyle karşı karşıya kalacakken top süremez ama mesela adamda Koller bile cayır cayır top sürer ve aynı şekilde sendeki Beckham dibindeki adama pas atamazken Koller bildiğin oyun kurucu gibidir attığı her pas ayağa gider.
2.Bir türlü topu uzaklaştıramazsın, uzaklaştırsan da topun kalene geri gelmesi saniyeler almaz çünkü sistem sana o golü yedirecektir. Hatta sistem kafaya koyar da rakibin çok mal çıkarsa bu defa senin topun senin adamına çarpar ya kendi kalene atarsın ya adamın önünde tek vuruşluk pozisyon oluşur.
3.Sen karşı karşıya plase de dahil her şut kombinasyonunu tek dener bir dahakine gol atacağım diye umutlu umutlu oynarken adamın forveti kaleye neredeyse arkası dönükken garip bir şutla gol atar. Yani insanın kaleye yüzü dönük değilse en fazla plase yapar hadi onu da anlarım. Ama neredeyse sırtı dönük Eto şuta bastığı an top tıngır mıngır gol olur.
4.Orta sahasındaki Beckham'ı Dos oynatır senin kırk yıllık Dos'una göre bildiğin top keser aldığı topu verimli kullanır. Eğer gol yiyeceksen senin Dos'lar profesyoöelce arazi olur etliye sütlüye karışmaz.
5.Sağ kanadın sol kanadın boştur hızlı çıkacağını sanırsın ama attığın pas bir şekilde adamın göbek Dos Davids'e gider.
Kısaca istediğine pas ve şut tuşu maç kazandırır istemediğine de her türlü taktik mücadele boşunadır.
Güzel tespitler hocam, altı pasın içinde kalenin tam karşısında hatta kaleci de diğer köşede boylu boyunca yere yatmışken 100+ forvet ile topu auta atmayı da es geçmeyelim. Ama rakip neredeyse sıfır dereceden şutunu gole çevirip bir de üstüne gol sevinci izletiyor:D Oyun bugün benim için öyleydi. Bu seviyede yaşanmadığı zaman oyun çok keyifli ama bu şekilde dualsense kırdırtır adama.
-
Ben kendi tecrübemi yazdım, düşük kadro güçlü rakip geldimi daha zorluyo momentum. Denk kadro güçlü rakip geldimi daha kolay kazanıyorum
Şu son güncelleme beni çok bozdu.
Tek kale oynuyorum adam bi ara pası ile karşı karşıya kalıyo çözüm bulamıyorum ara pasları bi şekilde geçiyo çünkü şuan söylediğin tipte rakiplerde.
Uzun topla kontra oynarsam çözülüyo biraz ama bu seferde hücum çok kısırlaşıyo uzun topla kontra da.
Benim gözümde yenmesi en zor adam uzun topla kontra da iyi hücum edebilen adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 26 Nisan 2025; 15:47:31 >
Uzun süredir hızlı kontra oynuyorum en son Fonseca aldım ama son güncellemeden sonra paslar daha isabetli deniyo özellikle xabi pirlo tarzı oyuncuları olanlar avantajlı gibisinden. Açıkçası bende oyun top çevirme metaya döndümü diye merak ediyorum hazır 89 çift boost Cruyf gelmişken alsakmı bilemedim, top çevirmenin diğer avantajıda hızlı kontra kadar geride açık vermemesi
Hocam şu tek kale oynayıp akabinde gol yeme muhabetine aldanmamak lazım oyunun momentumunda öyle bir kodlama var.
Defalarca kez şahit oldum, kadro gücüm 3220 lerde nispeten orta iyi derecede oynuyorum oyunu. Çok iyi seviyelerde değilim ancak bana karşı tek kale oynaması mümkün olmayan adamlar ne yaparsam yapayım savunmadan hücüma çıkartmıyor beni bütün dönen topları rakip topluyor filan gol yemez iyi savunursam belli bir aşamadan sonra o mementum kırılıyor çat üç pasla rakip kaleye gidip golü atıyorum. Rakipte oyuna kızıp oyundan çıkıyor. Halbuseki bilmiyor ki oyun o kadar engellemese tek kale oynayamayacaktı bana karşı. Bu momentumu erkenden kıran oyuncular muhtemelen çok iyi seviyedeki arkadaşlar japonic çift vuruş makas çalım vs birşekilde topla ileri çıkıyorlar momentum yeseler bile.
Keza aynı şekilde bazen ben momentumu arkama alıyorum rakip ileri çıkamıyor hiç, sonra bir aşamadan sonra momentum rakibe geçiyor çat golü yiyorum.
-
İlk resim çıkması karşı tarafdan bi hamle olmadığını gösteriyor sanırım. Normalde direkt maça girme ekranına dönmesi lazım, genel bir sorun olabilir.
-
oyunu durdurdu, bağlantı gitti.telefon bağlı laptop bağlı. windowsa döndüm internet var. ben anlamadım oyun içi çekim gücü 4 dişten aşağı düşmedi. akıcı oyun
geçmişte oluyordu böyle şeyler ordan aklıma düştü ne biliyim ...saçma bir durum
neyse.. ne diyim bilemedim....
-
E football’ın darboğazlı ,sıkıcı ,bayık oynanışından sıkılanlara alternatif online bir futbol oyunu.
IGNyoutube
Take control of one player on your team and compete in fast-paced 5v5 matches from an immersive third-person perspective. Team up with friends and dive into the action! Rematch will be available on Xbox Series X|S, PlayStation 5, and Steam on June 19th. Pre-order now for early access.https://www.youtube.com/watch?si=P7xLHkFGWeFeylrT&v=Wf4PdB6a6jk&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X