Bildirim
Konami, Pes 2014 ile bitmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sen hiç futbol oynadınmı gercek hayatta?Git fifa oyna kumdan kale oyna -
Bazı buglar var.Ayrıca artık bam güm gitme yok topu r2 ile kontrol edecen önce bide r analog ile oynamaya alıştım bu seride önceki serilerde pek gerek yoktu ama bunda r analog kullanmadan top bile süremiyosuın. -
quote:
Orijinalden alıntı: celocan3458
sen hiç futbol oynadınmı gercek hayatta?Git fifa oyna kumdan kale oyna
ok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes serisinde oynadıgım en güzel oyun olmuş..Aslına bakarsan ilk oynadıgımda bu ne ya demiştim bu kadar sacma bır oyun gormedım dedım cunkı nedeni pes 2013 tarıhımın fazla olması..Fakat Defalarca oynadıkdan sonra oyuna alıştım şu an dusuncelerım tamamen degıstı ilk izlenimim de bir önyargı vardı..Ama şuan pes serisinin kendini aştıgını görüyorum..Oyun cok fazla gercekci haliyle buyuk keyıf verıyor..Artık pes 2013 actıgımda cok basit buluyorum o kadar degıstı yanı dusuncelerım..Pes serisi 2014 ile beraber gercekciliğe güzel bir adım atmış...Cok degısık ozellıkler ve oyunu analogla oynayanların avantajı olacak bazı şeyler var..En beyendıgım ozellıklerdne birisi L1 basınca oyuncuların yardıma gelmesi...Ara pası olayınıda L2 de tamamen yone vermişler..Yanı artık herkes aynı ara pasını atamıyor...Buda oyunda farklılık yaratıyor arapaslarını gecırmenız ıcın bır caba harcıyorsunuz ayrıca her pasda gecmıyor savunma oyuncuları da gercege yakın bır sekılde müdahale yapıyor...Artık 12 ye 0 15 e 3 gibi skorlar pes2013 de kaldı..Pes 2014 gerçekciliği ile beni memnun etti...Memnun olmayan arkadaşlara tavsıyem oyunun üzerine biraz daha gıdın zamanla degısımı hıssedeceksınız Birde kamera acısında kendi özel ayarlarınızı yapın sahayı tepeden gormek yerıne bıraz daha aşagılara cekın gerçek bir mactan farksız oluyor..Çalım ve adam gecme olayına gelırsek öle tatar ramazan gibi alayına gidemiyosunuz Bir oyuncuyu gecmek ıcın bıle baya caba gerekıyor..Genellıkle R1 ısınıze yarar baslı tuttugunuz anda messinin meşhur çekme calımlarını atıyorsunuz..Sağ analogdanda cesitli hareketlerle adam gecıyorsunuz..Havadan paslara gelince cok gercekci ve guzel olmus bilmeyen varsa R2 tusuna basılı bır bıcımde pasları atsın..Ayrıca taktık ayarlarında da farklılık var..İstediginiz herhangi bir bölgede istediginiz taktıgı oynatıyorsunuz..Sahanın farklı bolegelerıne farklı taktıkler uygulatıyorsunuz..Sözün kısası PES2014 önyargıdan uzak durup oynamaya devam edersenız sizin icin oynayabılecegınız en iyi oyun olmuş..Dediğim gibi pes tarihinizde buyuk bır degısım oldugu icin size farklı geldigi icin beyenmıyorsunuz..Bende ilk izlenımımde cok kızgındım ama suan 360 derece degıstı goruslerım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cevaba123
Pes serisinde oynadıgım en güzel oyun olmuş..Aslına bakarsan ilk oynadıgımda bu ne ya demiştim bu kadar sacma bır oyun gormedım dedım cunkı nedeni pes 2013 tarıhımın fazla olması..Fakat Defalarca oynadıkdan sonra oyuna alıştım şu an dusuncelerım tamamen degıstı ilk izlenimim de bir önyargı vardı..Ama şuan pes serisinin kendini aştıgını görüyorum..Oyun cok fazla gercekci haliyle buyuk keyıf verıyor..Artık pes 2013 actıgımda cok basit buluyorum o kadar degıstı yanı dusuncelerım..Pes serisi 2014 ile beraber gercekciliğe güzel bir adım atmış...Cok degısık ozellıkler ve oyunu analogla oynayanların avantajı olacak bazı şeyler var..En beyendıgım ozellıklerdne birisi L1 basınca oyuncuların yardıma gelmesi...Ara pası olayınıda L2 de tamamen yone vermişler..Yanı artık herkes aynı ara pasını atamıyor...Buda oyunda farklılık yaratıyor arapaslarını gecırmenız ıcın bır caba harcıyorsunuz ayrıca her pasda gecmıyor savunma oyuncuları da gercege yakın bır sekılde müdahale yapıyor...Artık 12 ye 0 15 e 3 gibi skorlar pes2013 de kaldı..Pes 2014 gerçekciliği ile beni memnun etti...Memnun olmayan arkadaşlara tavsıyem oyunun üzerine biraz daha gıdın zamanla degısımı hıssedeceksınız Birde kamera acısında kendi özel ayarlarınızı yapın sahayı tepeden gormek yerıne bıraz daha aşagılara cekın gerçek bir mactan farksız oluyor..Çalım ve adam gecme olayına gelırsek öle tatar ramazan gibi alayına gidemiyosunuz Bir oyuncuyu gecmek ıcın bıle baya caba gerekıyor..Genellıkle R1 ısınıze yarar baslı tuttugunuz anda messinin meşhur çekme calımlarını atıyorsunuz..Sağ analogdanda cesitli hareketlerle adam gecıyorsunuz..Havadan paslara gelince cok gercekci ve guzel olmus bilmeyen varsa R2 tusuna basılı bır bıcımde pasları atsın..Ayrıca taktık ayarlarında da farklılık var..İstediginiz herhangi bir bölgede istediginiz taktıgı oynatıyorsunuz..Sahanın farklı bolegelerıne farklı taktıkler uygulatıyorsunuz..Sözün kısası PES2014 önyargıdan uzak durup oynamaya devam edersenız sizin icin oynayabılecegınız en iyi oyun olmuş..Dediğim gibi pes tarihinizde buyuk bır degısım oldugu icin size farklı geldigi icin beyenmıyorsunuz..Bende ilk izlenımımde cok kızgındım ama suan 360 derece degıstı goruslerım...
adamsın çok güzel özetlemişsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: cevaba123
Düşüncelerimi yazmışsın
-
Gerçekçilik bakımından (gol atmanın zorlaşması, oyuncu vücut hareketleri vs.) çok iyi olmasına karşın, bir şirketin yaklaşık 1 yıl çalışıp sistem bakımından önceki oyundan bile geri gitmesine anlam veremiyorum. Alt yapıyı nasıl öncekinden bile beter hale getirdiler acaba. -
Suan online ml oynuyordum dk 60da tüm oyuncular durdi tuslar islemiyor mal mal bakıyoruz ekrana 2-0 onde oldugum icin mac bitince kazanmıs olurum heralde boyle olması sinir bozucu ilk defa geldi başıma sizinde başınıza boyle birsey geldimi acaba mesajı yazarken mactan atdı hukumsuz saydı gelde sinir olma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS1 den beri pes oynarım. Bütün pes serilerini oynadım. Yani sıkı bir pes fanı idim. Tabi ki bu oyunu görene kadar. Oyun demeye bin şahit ister. O grafik nedir öyle lan?! Yazık ya... Almayacağım bu sene. -
Doğrusu pek futbol oyunlarından anlamam ama pes 2013 bence 2014 den daha iyiydi. Sarmadı bu oyun nedense hiç. Sanki biraz fifa özentisi gibi geldi bana bu oyun. -
çıktımı oyun! -
Benim gözüme batan yegane sorun ceza sahasında yaşanan karambollerde oyunun yavaşlaması. Guncellemeyle düzelemez herhalde. -
Beyler her şeyi geçtim görüntü kalitesi bu kadar berbat yapılabilirdi ancak PCde en sonda bile berbat görüntü... -
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
PS1 den beri pes oynarım. Bütün pes serilerini oynadım. Yani sıkı bir pes fanı idim. Tabi ki bu oyunu görene kadar. Oyun demeye bin şahit ister. O grafik nedir öyle lan?! Yazık ya... Almayacağım bu sene.
Ben de pes 2 ile başlamıştım pes serüvenine ve hepsini oynadım ama bu kadar kötü olanını görmedim.Renkler grafikler her şeyde bi sıkıntı var gibime geldi,bu sene pek futbol oyunu oynayamayız sanırım
-
ilk düşüncem gırafikten yana oldu eskiden sorunlar yokmuydu vardı ama bu sene gırafik resmen ağlıyor... bir şeyler yapacaz diye gırafikleri mahvetmişler oyuncular kağıt gibi, saha doğallıktan çok uzak internetten online oyun oynarsınya basit küçük oyunlar onlar gibi olmuş bu da kafadan bitiriyor oyunu tabi bu benim düşüncem -
pes yeni serilerden şikayetçi olan arkadaşlar, pes6 yı shollym pach yaması ekleyerek neden oynamayı denemiyorsunuz ? . kadro da pes2013 te kimler varsa ekli zaten. kalanları da siz takımlardan alıp ekleyebilirsiniz. geriye ne kalıyor mutlak onuda siz bu sayfaya eklersiniz.
bu yama ile bir sürü stad, top, forma vss ekran grafikleri de gayet geliştirilmiş. sadece oyundan atma gibi bir problemle karşılaşılma meselesi çıkabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X