Şimdi Ara

Kondisyon bisikleti programi lazim ayrica kullanirken dilim uyusuyor ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok arastirarak kondisyon bisikleti aldim.1 59 boy ve kilom 60 cikmsti 58 m su an 52 ye kadar dumek istiyorum 32 yasindayim . Kondisyon bisikletini kullanmaya basladim bir gun ara ile 26 dakika kullaniyorum yaklasik 8 km 400 kusur kalori nabizda 135 ler de oluyor on dakikadan sonra dilimde bir uyusma oluyor anlam veremedim . Ve ufak aflar cikti ama bununla ilgilimi bilmiyorum . Neyse
    Bu sekilde kilo verebilirmiyim ve bacaklarimin ust kismi hep iriydi bana gore ince olmasi hayalim .
    Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir35 -- 10 Haziran 2012; 1:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8kmde 400 kalori bana fazla geldi.bisiklet ile kilo verebilirsiniz bacaklariniz sekillenir beliniz incelir en sonda gobek erir. kondisyon bisikletleti nasildir denemedim mtb kullaniyorum ama performansinizi arttirirsaniz daha faydali olucaktir.1 saatte 20-25 km gitmek gibi
  • Tesekkurler bir saate dayanma imkanim sifir su anda 26 dakika bittigim sure. Belki ilk gunler diye sonra alisirim ins.tesekkurler tekrar.

• Buarada dilimin uyusmasi meraklandiriyor beni .netten arastiriyorum hic cevap bulamadim net olarak .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir35

Tesekkurler bir saate dayanma imkanim sifir su anda 26 dakika bittigim sure. Belki ilk gunler diye sonra alisirim ins.tesekkurler tekrar.

Kondisyon bisikletinin pedal hassasligi varmi? Genelde bisikletciler yuksek kadans uygular.aciklamasi dusuk viteste dakikada 80-110 arasi pedal cevirmek oluyor.sizede bunu oneririm daha az yorularak daha fazla yag yakmis hemde daha uzun antreman yapmis olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler suan aleti tam tanimiyorum ama sanirim yok km sini gosteriyor nabiz kalori falan o kadar sanirim .

• Buradanda cevap yok :(

• Hocam ilk önce nabzın 120nin üstüne çıkmaması gerekiyor.Sakın 120 üstüne çıkmasın uyuşma bunla ilgili olabilir.İdeal denge 10 dk 100 kalori yakmak şeklindedir.Kendinize fazla yüklenmemeye çalışın.Zaten yaptıkça kaslar gelişeceği için 1 aya çok rahat yapabileceksiniz 1 ay sonra seviyeyi arttırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadace

Hocam ilk önce nabzın 120nin üstüne çıkmaması gerekiyor.Sakın 120 üstüne çıkmasın uyuşma bunla ilgili olabilir.İdeal denge 10 dk 100 kalori yakmak şeklindedir.Kendinize fazla yüklenmemeye çalışın.Zaten yaptıkça kaslar gelişeceği için 1 aya çok rahat yapabileceksiniz 1 ay sonra seviyeyi arttırın.

Cok cok tesekkur ederimmm . O zaman ben her gun yapayim ama 10 dk .ok bu sekilde zayiflarim degilmiii ? Bacak incelmesi olurmuuu ?
    Tesekkurler

• 10 dklık partlar halinde yapabilirsiniz.Mesela 10 dk yapın mola verin sonra bir daha 10 dk yapın.Mesela günde 30 dk ile başlayın bunu zamanla arttırırsınız.Ama dediğim gibi bu 30 dk 10'ar dk bölerek yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.