Şimdi Ara

Konica Minolta Dimage X1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu araştırdım ama konica minolta dimage x1 ile ilgili bi bilgiye rastlamadım. Belki var ama ben görmedim. Teknosa da 359ytl'ye satılıyo makine hakkında internetten epey bi bilgiye ulaştım ama kullananların tavsiyelerini de duyarsam daha rahat karar verebilecem. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bi de 520ytl'ye kodak V550 nasıl? Fiyatı iyi mi?

• Bence alınır. Çünkü fiyat/performansda bir numara, Kodakda öyle. Ancak tek eski tarafı var, çünkü DFM işini bırakıyor. Tek dezavantajı bu.
  • Hangi Teknosa'da satılıyor?Piyasada kalmadı ki o aletten.
    quote:

Orjinalden alıntı: Bigger Fish

Arkadaşlar forumu araştırdım ama konica minolta dimage x1 ile ilgili bi bilgiye rastlamadım. Belki var ama ben görmedim. Teknosa da 359ytl'ye satılıyo makine hakkında internetten epey bi bilgiye ulaştım ama kullananların tavsiyelerini de duyarsam daha rahat karar verebilecem. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bi de 520ytl'ye kodak V550 nasıl? Fiyatı iyi mi?
  • arkadaşın dediğide bir acıdan doğru. Tek o modeli değil artık Konica Minoltayı satan firma çok az. Sony almış diye duydum. Bu yüzden piyasadan çekiliyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Evet piyasada kalmamış. Ben o zaman internetten bakmıştım stoklarda yok diyodu ama belki piyasada vardır diye düşünmüştüm ama yokmuş. Fiyatına göre iyi bi makinaydı ama. Yazık oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canon eos 350d satılık
    12 yıl önce açıldı
    SATILIK CANON EOS M6 MARK II
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.