Şimdi Ara

Konserlerde 18 yaş sınırı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım Duman'ın 11 aralıkta olan konserine gitmek istiyorum ama 18 yaş sınırı var.Sizce içeri girmenin bi yolu var mı?

• 18 yaşında olan birinin kimliği?
  • o biraz zor da acaba herkese kimlik sorarlar mı yani 18 yaşında da göstermiyo değilim
  • dünyaca ünlü grupların konserlerinde bile yaş sorun olmuyo Duman'ın konserinde işleri güçleri yok 18'den küçüklerle mi uğraşacaklar, zaten Duman'ın kitlesi genelde 18'in altında olduğu için hiç bir sorun çıkmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrussame

Arkadaşlar 17 yaşındayım Duman'ın 11 aralıkta olan konserine gitmek istiyorum ama 18 yaş sınırı var.Sizce içeri girmenin bi yolu var mı?

Benim 12-15 yaş aralığındaki tanıdıklarım bugünkü konsere gitti rahatça.
  • 18 yaşından büyük olup da duman konserine giden var mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

18 yaşından büyük olup da duman konserine giden var mı ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana +16 falan olmalı.Kendim 18'im ama 16 yaşından sonra insan bi nevi olgunluğa doğru ilk adımlarını atıyor.
  • Opeth konserine gittiğimde sınır var mıydı yok muydu hatırlamıyorum ancak -18 olanlara bilekliğimsi bir şey taktılar. İçki satışını önlemek içindi o da muhtemelen. Tekrar aynı yol izlenir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâlim

18 yaşından büyük olup da duman konserine giden var mı ki?

ulan
  • Niye bu kadar kastın ki? Adamlar neredeyse her ile yılda 10-15 defa gidiyorlar. Bu konsere gidemezsen bir ay sonra yine gelir büyük ihtimal, ozaman gidersin...
  • Vladimir Gothia V kullanıcısına yanıt
    Kişisel sebeplerden dolayı bu konsere gitmem gerek
  • abi blues festte kapıdan döndüm bugün sırf yaş belli olmasın diye takım giydim arkadaşın biri kafayı kazıtıp yağmurlukla gelmiş ordan yakalandık
  • dumanıda bok etti ergenler 18 yaş altı rahat girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

dumanıda bok etti ergenler 18 yaş altı rahat girer

Kardeşim öncelikle adam gibi konuş.Akıl yaşta değil baştadır ve duman dinlemenin yaşı olmaz
  • Sâlim kullanıcısına yanıt
    :D
  • Sahip çıkmanız gereken nadir gruplardan biridir duman yapılan yorumlara bak herneyse zaten kendi dinleyici kitlesi yeter fazla kişiye gerek yok
    Bu arada ben 18 yasindan kucukken gitmistim bi konserine sansin yanindaysa girersin ya da yaninda yetiskin biri varsa % 90 girersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.