Şimdi Ara

KONSOL ÇİZİK GİDERME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 2012 model Citroen C4. Resimde görülen teyp kısmının üstündeki gözlük bölmesi kapağında iki derin çizik var. Giderme yöntemlerini araştırdım biraz ama ne yapsam eskisi gibi olmayacak sanırım. Teybin hemen üstünde olduğu için çok göze batıyor. Kapağı değiştirsem diyorum. Nereden bulabilirim bu parçayı? Yardımcı olabilecek birileri var mıdır aramızda? Ya da başka bir önerisi olan?

• Hocam o kısmı ve iç taraftaki kısmı komple kadife tarzı bir bezle kaplarsanız olur.
  • Hocam citroen orjinal parçası ile değiştirebilirsiniz. Servise bir sorun, ufak bir kapak orası bildiğim kadarıyla. Kökten çözüm.
  • Servisleri biliyorsunuz en az piyasanın iki katı fiyat çıkarırlar diye düşünüyorum.O nedenle henüz sormadım servise. İnternette de araştırdım fakat parçayı satan bir site bulamadım. Yine son çare servise öpüleceğiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadem41

Servisleri biliyorsunuz en az piyasanın iki katı fiyat çıkarırlar diye düşünüyorum.O nedenle henüz sormadım servise. İnternette de araştırdım fakat parçayı satan bir site bulamadım. Yine son çare servise öpüleceğiz sanırım.

Evet haklısınız malesef son çare orası gözüküyor. Aslında çıkmacılara yada orj. yan sanayicilere bakmakta fayda var.
  • Ankara da soft kapmala yapan bir yer var facebookta paylaşım yapıyorlar bir bakın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmacılarda 10 liraya bulunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler.
  • Etrafına zarar vermeden ısıtıp ( çakmak ), düz küçük spatula benzeri metalle düzeltmeyi dene. Corsa da denemiştim, fena olmamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri daah demiş soft kaplama ıyı ama bıraz fıyatlar yuksek. Çıkmacılarda ucuza bulunabılır degılse mecburı soft kaplama veya sulu kaplama diye sistemlerde var
  • Küçücük parça. Servis fiyatının fazla olacağını zannetmem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.