Şimdi Ara

Konsol mu Pc mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
3
Favori
19.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • native 4k 30 fps konsol için iyi,xsx akar.
    pc oyun bazında çok sorunlu bi platform.
    fps drop,
    ekran kartı ısınması,
    konsoldan başarısız portlanmış oyunlar..
    gözün sürekli fps değerlerine takılması bir sürü sıkıntı.

medya ve strateji oyunları için orta şekerli bir pc + xsx/ps5 güzel olur.
  • Nisan da PC alıp PS4 Pro konsolumu sattım.
    İyi ki de yapmışım diyorum, bir sürü indirimli oyun, daha kolay online platform.
  • Pc almanı tavsiye ediyorum. Pc ye alacağın kol consol ve aksesuarla aynı şeyleri hemen hemen yaparsın. Ve daha birçok özellıkten faydalanmış olursun
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Hem bilgisayara hem konsola çıkan oyunlarda oynanış ve stabilite olarak bariz konsol üstünlüğü oluyor. Grafik ve modlamada bilgisayar öndedir ki bunlar oynanışın hep gerisindedir. Milyon dolarlık FIFA turnuvalarına bakabilirsin Boş yapmamışımdır umarım
  • kesinlikle pc. pc özgürlüktür. her açıdan. pc'ye kıyasla konsol ancak oyuncak olur.

grafik, fiyat, performans, mod, kalite, oyun çeşitliliği, multiplayer, oyun toplulukları, platformları her açıdan. konsol nedir ya? çocuk oyuncağı.
  • Ponsol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkside

Para varsa bence 2si.

Para az ise konsol.

Çünkü ps5 500 dolar. 500 dolara sıfır pc kur baya ps4 pro ayarında olacaktır...

Ps4 pro ile de ps5 arasında çok fark var

Ps veya Xbox ta hile yok.

Mesela şuan pc de gta 5 oynuyorum. Hileci modcu dan geçilmiyor.

Bir tuş ile ekran kaydı alıyor ve hepsini YouTube a yükleyip şikayet ediyorum orası ayrı ama bu hilelee konsolda yok

Konsolda optimizyoj çok iyi

Bende ps4 te var

Ps4'ü yurtdışına da götürdüm. Tek ihtiyacın olan bi güç kablosu hdmi ve kol.

Yani bağlamak çok kolay.

Hastane de bile ps4 ile oynadım.

Laptop ı kucağıma koyup oynamam hastanede ama o TV ye uzun hdmi ile bağladım ve kol ile oynadım

Aylarca arkadaşlarımın evinde bıraktım

Şuanda yakın bi arkadaşın evinde duruyor mesela

Dediğim gibi taşınması kolay fiyatı ucuz 700 tl ye almıştım

Şuan ki vergiler anormal çünkü devletin vergi gelirleri durdu. Tüketim odaklıydı, tüketim durdu, alkol diyip geçmemek lazım, tütün ve alkol den alınan vergi ülkede 1 yılda toplanan tüm vergilerin yüzde 10'u.

Baya ciddi bi boyutta. O durdu şuan. Ayrıca tüketim minimal.

Turizmds krize gircek turist gelemeyecek

Hükümet yapısal reform yargı bağımsızlığı reformu falan yerine ps5 e ps4 e vergi getirirler günü kurtarıyor

Ama 8 ay sonra iflas çanları çalar.

Başka bir olayda şu, kasımda erken seçim yaptılar yaptılar. Yoksa akp bitti arkadaşlar.

Neyse bende hem pc var hem konsol. Gayet memnunum.

Pc de başka işler yapılıyor ama ekran kartı kullanan oyun dışında bi iş yapılmıyor gerçekleri yazalım

Yani basit bir R3 3300x işini görür 8gb ram ile en basit sistemi kur amaç oyun değilse. Oynu ps5 veya Xbox series x ile oyna

Ben Sony veya Microsoft demiyorum

Nerdeyse aynı ürünler. Tek farkı game pass ps plus ve Türkiye de hangisi daha popüler vs

Tabi taşımabişirlik olarak ps5 daha mobil. Çantaya sığar ama diğeri itx kasa gibi sırt çantasına sığmaz gibi geldi bana ama mantıken xbox tasarımı daha makul. Soğutma açısından.

Fanboyluğa gerek yok

Millet 1000 dolara laptop alıyor ps4 ayarında. Hatta ps4 pro max.

Değil 1000,3000 dolara laptop al ps5 etmeyecek yarısı bile etmeyecek hahahahahahahHHhaa

• Direk bar kavgası başlatma amaçlı konu açılmış gibi.
  • BigCLawRex B kullanıcısına yanıt
    Aynı aşamalardan ben de geçtim ama konsol hiç sevmem.

Şu alemde game pad'i oldum olası sevemedim.
  • erentunga E kullanıcısına yanıt
    +

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı konu kaçıncı kez açıldı hatırlamıyorum. Her seferinde IOS vs. Android konusundaki gibi millet birbirine giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Haziran 2020; 19:49:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Dövüş, yarış, spor oyunlarının hepsinde gamepad her zaman daha rahat ve kullanışlı. Dediğim gibi, tek kötü yanı fps oyunları. Ondada zamanla alışıyorsun.

• Her türlü sağlam bir PC..
    Nesil sonuna doğru da ps5 alınıp exc ler oynanır olur biter.

Artan kur ile birlikte ps5 bi şekilde aldın diyelim,bunun oyunu var Steam ve epic'e göre çok daha tuzlu fiyatlar sonra yıl olmuş 2020 hala online oynamak için bi dünya para veriyorsun plusa.
    Ekstra masraf olarak ciddi zarar bence şu dönem konsol.
    Ama şuan 7-10 bin TL arası bi PC toplasan 5 sene kafan rahat oyunlar daha uygun online oynamak için ekstra para yok daha çok çeşitlilik ve daha az masraf

• Konsol dediğinin tüm parçaları pc parçaları
    Pcde upgrade şansı
    Bedava oyun şansı
    En az zararla satma bazen kar bile ettirir
    +sı çok
    7300tl bir konsola vermem. Bir oyuna 500tl vercek durumda değil millet. Burası abd ingiltere değil.

• Alaturcamawzer A kullanıcısına yanıt
    2016 da çıkan GTX 1070 her oyunu ultrada rahat oynatıyor haberiniz olsun.
    PC tarafı hakkında çok az şey bildiğiniz belli şuan iyi bir ekran kartı ve sistem aldığın taktirde 5 sene rahat başın ağrımaz

• PC daha özgür bir platform. Son zamanlarda verilen ücretsiz oyunlar cezbediyor. Tek sıkıntı bizdeki fiyatlar. Ama yeni nesil konsollar zaten bu kurlardan dolayı 5000 TL altında gelmesi mümkün görünmüyor. Kullanım özelliklerinize göre tercih yapacaksınız.
  • ryzen 5 3600x ve rtx 2060super gaming x alıp yolunuza bakın hocam. Her türlü pc yani.
  • Pc tabiki
  • Ben olsam Ps5 ciktiktan sonra fiyatlarin dusmesiyle ps4 slim alip 3 sene sonra falan da ps5 slim alirdim cunku o kadar cok oyun var ki ps4 de oynayabileceginiz 3 sene de rahat tuketirsiniz.

Ben pro yu aldigim icin cok pismanim. Sebebi de asiri ses yapmasi. Evet . Tum sebebim bu. Nesil sonuna dogru ps5 slim almayi dusunuyorum.Ps-xbox hangisi sessiz calisirsa ilk onu alicam.

Pro nun ses yapmasindak biktim adeta, elimde xbox one olsa onda oynardim oyunlarimi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.