Şimdi Ara

KonsolTürk Teknik Servis Rgh,Xkey,Tamir... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
23.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009.07 üretim ve sonrasi cihazlar lite-on 93 serisi dvd içerir
    stok durumdayken içinden key alinmasi için dvdrom anakartinda bazi yollari kesmek bir kaç noktadansa kısa devre yapmak gerekir kisacasi zor,zaman alan(ortalama 1 saat) ve hata kabul etmeyen bir işlemdir dolayısıyla fiyatıda buna göredir(tüm işlemlerimiz gibi olurda cihaz hasar alirsa yenisini verme garantilidir)

içinde ixtreme serisinden yüklü bir dvdromda ise modelden bagimsiz olarak fiziksel müdahale yapmaniza gerek kalmaz programsal açıkla keyi alabilirsiniz fiyatıda o yüzden daha uygundur.(ortalama 15 dakika)

umarım yardımcı olabilmişizdir
  • PM kutunuz dolu mesaj atamıyoruz
  • Can Bey Merhabalar,

Benq ya LT fw attığımızda tüm oyunları mı oynuyoruz yoksa ssv2 olanları mı?

Yoksa yeni FW hepsini çalıştırıyor ama live esnasında ssv2 oynanması mı tavsiye ediliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 23 Mart 2010; 14:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

PM kutunuz dolu mesaj atamıyoruz

Kutu boşaltıldı uyariniz için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Can Bey Merhabalar,

Benq ya LT fw attığımızda tüm oyunları mı oynuyoruz yoksa ssv2 olanları mı?

Yoksa yeni FW hepsini çalıştırıyor ama live esnasında ssv2 oynanması mı tavsiye ediliyor?

Lt 2006 fwler gibi herşeyi açıyor dolayısıyla her oyunu oynarsiniz
    live a gelirsek patch kontrolu yapmadiği için live kullananlar artik tüm isolarinin abgxden onay aldigindan emin olmak zorunda yoksa kısa sürede banlanma riski yaşarsınız.

• Diğer fiyatları bilmem de "rebaling+ek fan+6 ay garanti=85 TL" müthiş bi fiyat. Keşke bozulan kasamı satmamış olsaydım
  • Evet gerçekten iyi fiyat. Tebrikler. Hafta sonu uğramayı düşünüyorum. Birde kredi kartı ile ödeniyorsa tadından yenmez. :)
  • Yorumlar için teşekkür ederiz.
    Malesef ödemeleri sadece nakit alıyoruz.
  • konsolturk tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

konsolturk tavsiye ederim

Yorum için teşekkürler
    Bu arada jtagli cihazınız için yeni dashboard sürümü çıkmış olması lazım
    Uptade yapmanızı öneririm xell üzerinden eğer bir sıkıntı olursa her zaman ulaşabilirsiniz.
  • gpu heat pi pesini kesip 40 mm fan koydum elektırigi nerden alacan acaba birde resim nasıl eklicem bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_darknes83

gpu heat pi pesini kesip 40 mm fan koydum elektırigi nerden alacan acaba birde resim nasıl eklicem bilmiyorum

http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-63.html

İlgili linkte resimli olarak güç noktaları mevcut
  • abicim siz ps3 sarı ışık tamiri yapıyormusunuz birde fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryo123

abicim siz ps3 sarı ışık tamiri yapıyormusunuz birde fiyatı ne kadar ?

yine reballing yöntemi ile yapıyoruz,
    120 tl ücret ile 3 ay garantili olarak.
  • msn verirmisinz ordan konuşalım .
  • msn kullanmıyoruz telefon ya da mail ile ulaşabilirsiniz iletişim bilgileri yukarıda mevcut.
  • bendede 2006 üretimli premium pack vr. 3 senedir kullanıyorum kendi yaptığım soğutma sistemi ile içerden ılık hava bile çıkmıyor. maşallah diyelim :) hatta 3.5 yaşına gircek. Ms cihazın dilinden anlamıyor ne diyeyim :D
  • yha birileri bana zephyr ve falcon boardların kaç volt olduğunu yazarmı ?
  • E73 hatası AldımDa tamiRi Vrmı Bu hatnın Acba ?
  • 1.8 Fw gördüm bazı yerlerde doğru mu

Bu arada tüm falconcular sizin dükkanda
  • Arkdaşlar bundan 2ay önce Halo Pack konsolum 3K verdi. Ben tam gitti derken konsolum araştirmalar sonucunda KonsolTürk'ü öğrendim 90TL+6ay garantili şekilde yaptiklarini öğrendim. Hiç düşünmeden yolladim ölü olan konsolum canlanmiş şekilde geri yolladilar :) Saolsunlar. Sizde yaptirmak istiyosaniz hiç düşünmeden yollayabilirsiniz KonsolTürk'e..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.