Jtag hack Tüm anakart modelleri için Jtag işlemi 90 tl (karneliniz 7371 ve altı olmalı) Karnel versiyonunuzu System settings menusunden console settings/system info üzerinden öğrenebilirsiniz.
üstad üretim tarihinin bir önemi yok mu?Bilgi verirseniz memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: jakin33
Arkdaşlar bundan 2ay önce Halo Pack konsolum 3K verdi. Ben tam gitti derken konsolum araştirmalar sonucunda KonsolTürk'ü öğrendim 90TL+6ay garantili şekilde yaptiklarini öğrendim. Hiç düşünmeden yolladim ölü olan konsolum canlanmiş şekilde geri yolladilar :) Saolsunlar. Sizde yaptirmak istiyosaniz hiç düşünmeden yollayabilirsiniz KonsolTürk'e..
Yorumunuz için teşekkürler, yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa her zaman bekleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: remiles01
1.8 Fw gördüm bazı yerlerde doğru mu
Bu arada tüm falconcular sizin dükkanda
istanbuldan bu tarz duyumları bizde alıyoruz 1.73-1.75-1.8 her geçen gün versiyon yükseliyor Eğer fw yazılımlarını kendileri yapmıyorsa ya da c4eva onlara özel yazdırmıyorsa :) piyasada olan versiyonlar benq için ixtreme 1.72 diğer adıyla lt 1.12 Lite on için ixtreme 1.71 diğer adıyla lt 1.1 samsung için ixtreme 1.70 diğer adıyla lt 1.0
Burda biraz şark kurnazlıgı mevcut bizde son sürüm var diye ilgi çekmek diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: ifteri61
Jtag hack Tüm anakart modelleri için Jtag işlemi 90 tl (karneliniz 7371 ve altı olmalı) Karnel versiyonunuzu System settings menusunden console settings/system info üzerinden öğrenebilirsiniz.
üstad üretim tarihinin bir önemi yok mu?Bilgi verirseniz memnun olurum.
Jtag uygulanabilen son tarih 17.06.2009 bu tarihten sonra üretilen çok az bir cihaz 7371 gözüksede jtaglenemiyor zaten 7 aydan itibaren içinde dashboard versiyonu 8 serisine geçiyor.yani üretim tarihi olarak son gün 17.06.09.
şu anda fw güncellemesi önermiyoruz Son çıkan oyunlar ve dashboard update ile bazı oyunlar sorun yapıyor(ör:fable 3) dolayısıyla fw update için fwde yeni sürümü beklemek mantıklı olacaktır.