Şimdi Ara

Kontakt lens kullananlar yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa lens alacağım fakat bir şey aklıma takıldı, benim ölçülen bc değerim 8.6 olmasına rağmen kendime uygun bulduğum bir toric lenste sadece 8.7 bc değeri seçebiliyorum. 0.1mm'lik bir çap farkı olacak yani. Bu durum ne kadar önemlidir, rahatsızlık yaratır mı merak ediyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

• Git bir lensciye yada internetten deneme lensi talep et. Dene kullan bir rahatsızlık olmazsa devamını sipariş edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göze oturma açısından sıkıntı yaşayabilirsin hocam markadan markaya değişir senelerdir internetten alıyorum lensimi bir site önerebilirim isterseniz her marka için 8.7 üretilmeye biliyor yada alacağınız yerin stoklarında olmayabiliyor başka marka seçmeyi deneyin.
  • Lens kullanacak olan kişilerin dikkat etmesi gereken çeşitli unsurlar bulunuyor. Genel olarak kullanıcılar kaliteli bir lens tercih etmeye özen göstermelidir. Aynı zamanda tercih edilen lenslerin göze uygun olmasına da dikkat edilmelidir. Herhangi bir göz kusurunu gidermek istendiğinde doktor tarafından yazılan reçeteye göre uygun lensin alınması gerekiyor. Aksi takdirde göz sorunlarına neden olması mümkündür.

• 3 yıl falan kullanmıştım sonra gözleri çizdirdim ama hayatımda hiç benim bc değeri şu kadar lensin bcsi bu kadar diye birşey yaşadığımi hatırlamıyorum. Alıyorsunuz doktordan lens reçetesini atıyorum gözler 3 numara olsun. Herhangi bir optige gidiyorsunuz kağıdı veriyorsunuz markayı söylüyorsunuz isterseniz size anında numaranıza uygun lensi veriyorlar ve 3 yıllık lens hayatımda en ufak sorun yaşadığımi hatırlamıyorum.

Edit; lan oğlum 2018 konusuymus kim hortlatti bunu ya :Ddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 21 Nisan 2022; 15:5:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.