Şimdi Ara

kontenjanı dolmayan bölümler ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kontenjanı dolmayan bölümlerin sıralama ve puan kısmı klavuzda boş bırakılmış. 180 altı puan alanlarda tercih edebiliyor mu yani

• hayır edemiyor.180 i geçemediysen tercih yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan536 -- 2 Temmuz 2014; 16:16:21 >
  • özel bi üniversitede çalısanlara danıstım yapabilirsin dediler
  • 180 barajını bile geçemediysen üniversite de okuma hakkın yok senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede okuma hakkını senin ''dağıttığını'' bilmiyodum :/
  • yanlış bilgilendirmişler 4 yıllık bölümlere 180+ alamadan giremiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

180 barajını bile geçemediysen üniversite de okuma hakkın yok senin

Cok agir oldu yav bu

• ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    bizden baska bir millette bu denli ön yargı görmedim gerçekten. Forumda yapılan yorumlarla kimse kimsenin kalbini kıramaz tabi ama bu arkadasa cevap verme gereği duydum. Anlaşılan zeka kompleksinde kendisi nickname e bakılırsa da 96 doğumlu, daha yaşın küçük insanların başından bir takım olaylar geçebilir-bu olaylar hayatının her asamasını etkileyebilir üniversite sınavını mesela. İnsanları hayatının merkezi yaptığın sınav puanlarına göre yargılama. Çünkü yargıladığın insan birçok konuda senden bilgili olabilir örnegin ben planör pilotuyum?

@gregoryhouse1996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubaosmnglu -- 2 Temmuz 2014; 18:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubaosmnglu

bizden baska bir millette bu denli ön yargı görmedim gerçekten. Forumda yapılan yorumlarla kimse kimsenin kalbini kıramaz tabi ama bu arkadasa cevap verme gereği duydum. Anlaşılan zeka kompleksinde kendisi nickname e bakılırsa da 96 doğumlu, daha yaşın küçük insanların başından bir takım olaylar geçebilir-bu olaylar hayatının her asamasını etkileyebilir üniversite sınavını mesela. İnsanları hayatının merkezi yaptığın sınav puanlarına göre yargılama. Çünkü yargıladığın insan birçok konuda senden bilgili olabilir örnegin ben planör pilotuyum?

@gregoryhouse1996

Tebrik ederim duygularima tercuman oldunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.