Şimdi Ara

Kontrol Panel ve Dosya Yükleme Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size belki biraz garip gelebilir ama benim sorunum şu..

php de bir site yaptım.. php nuke 7.1

Ancak bu siteyi nasıl yayımlayacağımı bilmiyorum!
    Kontrol paneli ni falan kullanmayı bilmiyorum..

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

• siteyi bir php server a atıcaksın fakat ayarlarını değiştirmen gerkecek heralde onbu tam bilemicem kaptan bilir..
  • Sefilyus;
    Öncelikle dosyaların hepsini örn:Php klasorune upload et.Upload icin Kontrol panelinden file managera giriyorsun.Sonra mysql database gir.Orada nuke adli bir klasor yarat.Sonra phpmyadmini ac orada veritablarinda nuke yaziyor olmasi lazim ona tikla sonra üstte cikan butonlardan soql sorgusunu sec orada gözat butonu var ona tikla pcdeki nuke klasorunun icindeki nuke.sql dosyasini sec sonra git butonuna bas unutmadan config.php dosyasini notepad ile ac oradaki dbhost,dbusername...karsisindaki bosluklari doldur.USername ve pswd control panele girerken yazdigin usr ve pwd ile ayni.dbhost:localhost dbname:nuke(yarattigin mysql db'nin adi)hepsi bu kadar
    Görüsmek üzere
  • takıldığın noktaları aşamaları tek tek belitirsen yardımcı olmak daha kolay olur.
  • İLk önce bir hostun varmı eğer varsa php destekliyormu destekliyorsa bu yaptığn siteyi direkt olarak ftpden yolluyorsun zaten site açılınca admin girişi yaparak herşeyi düzenleyebilirsin..Başarılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNKa

İLk önce bir hostun varmı eğer varsa php destekliyormu destekliyorsa bu yaptığn siteyi direkt olarak ftpden yolluyorsun zaten site açılınca admin girişi yaparak herşeyi düzenleyebilirsin..Başarılar..

Evet php destkeli hostum da var domainimde...
    Benimkide garip iş siteyi php-nuke de hazırladım
    Modifiye üzerine bir site..
    PhpTriad ile herşeyi hallettim..
    Sitenin 1 haftalık işi kaldı (Çalışmasam 1 günde biterde bakamıyorum bu aralar)

Bu benim ilk php sitem..

O yüzden Control panelmiş falan onlara Fransız kalıyorum.. Plesk kontrol paneli mi ne adı.

CuteFTP den falan halledilecek heralde
    Ben biraz döküman bulmaya çalışayım.
    Olmazsa artık ne yapalım site doğmayacak.. Direk düşük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefilyus -- 13/7/2004 4:01:07 >

• Hayır yanlış anladın şimdi sen siteyi cuteftpden yollayacaksın(onu bildiğini varsayıyorum) sonra anasayfada bi yerde giriş var ordan admin olarak giriş yapacaksın zaten önüne panel gibi herşeyi yönetebileceğin bir ekran çıkıyor ordan herşeyi halledersin...soracağın başka bişey varsa msndekim kanka1684@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar. yeni gördüm konuyu :)

Kanka hayır Pc de localhostta ayarlanmış bir nuke direk ftp ye atılmaz. yani aılırda atıldığında dediğin gibi admin girişi yapılmaz..

Olayı anlatayım en baştan ..

Bilgisayarında nukeyi hazırlıyorsun ve ftp ile hostuna yüklüyorsun. yükledikten sonra asıl iş başlıyor. Hosting aldığın yerin sana verdiği phpmyadmin e girerek localhostunda çalışan nukenin sql dosyasını yüklüyorsun.

Bu yüklemeden sonra nuke çalışır duruma gelecektir.

Daha ayrıntı bilgi istersen msn den bana ulaşabilirsin ..

Görüşmek Üzere ..
  • KamiLOwen

yeni farkettim de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.