Şimdi Ara

Konu Anlatımı Çalışma Yöntemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs-Lys konu anlatımı çalışanlar yada bu yollardan geçmiş arkadaşlar size bir sorum olacak.tmyim eksik oldugum 3 ders var.
    Ben Mat1 tarih ve coğrafyada konu anlatımı çalışıyorum.2 veya 3 günde üç derstende birer konu bitirip konu ile ilgili elimdeki soru bankalarını çözüyorum.ocak sonuna kadar bu 3 dersin konularını bitirmem lazım ama daha yarı ettim.daha hızlı bir sekılde nasıl bitirebilirim.acaba bir dersin tamamını bitirip diğer derse mi geçsem.örnğin;tarihin tüm konularını bitirip mata sonrada coğ. gecsem?
    yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• ???
  • Ben hafta içi sayısal sınava hazırlanan biri olarak önerilerimi söyleyeceğim yorum yapmam ne kadr doğru tartışılır ama bende sonuçta tarih coğ çalışıyorum Bence Bu konularını bir kağıda çıkar Sonra günlere böl örn: coğ:dünyanın şekli ve haraketleri Mat1 problemler Tarih osmanlı dev. nin kuruluşu böyle gün gün yaz ama yinede sadece bu derslere çalışacağım diye şartlanma mat 2 türkçe geo onlara da ağırlık ver aradaonlardan da çalış eksik görmesen de ara verirsen onlarda güme gider İradeli bir şekilde başla Haydi kolay gelsn :)
  • tavsiyen için teşekkürler.ama yetişmemesinden korkuyorum.mat 2 ve edeb. eksiklerime şubatta baslıcam.oyuzden bu konuları şubata kadar bitirmem lazım
  • Yetiştiremem korkusuyla konuları çallışırsan çalıştığın şeylerin sana faydası olmayacaktır hızlı bitirmek değil gerçekten irdeleyip anlayarak çalışmalısın yani sindirip hazmetmelisin 2 kere bu stresi yaşamış biri olarak söylüyorum ki ben de ilk senem de senin gibiydim konuları bitireyim hemen deneme soru bankası çözeyim diyordum nitekim bitirdim de ama neye yaradı dersen hiçbirşeye yaramadı sadece kendimi kandırmışım hepsi bu.Yukarda arkadaşın dediği gibi konuları haftalara veya günlere yayıp çalışırsan daha sağlıklı olur.Saygılar kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 15 Ocak 2012; 17:44:00 >
  • Şuan bende Konuları çıkardm Gerçekten epey eksik konu var ama korkmadan stres yapmadan çalışmalıyız Zaten Tüm konulara çalışamayacak gibiyim lys açısından son konulara çalışsam yeterli olacak sanki Zaten büyük bi eksiğim yok Mesela Bir konunun ayrıntılı kısımlarını bilmesemde soru tipinde ne yacağımı bliyorum inş Sınavda vakit açısından Hüsrana uğramam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.