Şimdi Ara

KONU ÇOK AÇILDI BİLİYORM FAKAT YARDIM ÖĞRENCİYE ARABA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADASLAR VE ABİLERİM KONUYLA İLGİLENİRSENİZ COK SEVİNİRİM ....

BABAMDAN ARABA İSTEMEKTEN BIKTIM VE BİR SÜREDİR PARA BİRİKTİRİYORUM....

10 000 TL YE KADAR ÇIKABİLİRİM....

KISA MESAFELERDE VE SÜREKLİ KULLANACAGIM TÜPTE EN AZ YAKAN BİR ARABA TAVSİYESİ İSTİYORUM....

ÖZELLİKLE YAZLARI HİÇ ARABADAN İNMİYORUM DİYEBİLİRİM...

DİZEL DÜŞÜNEMİYORUM ZATEN BENZİNDE OKADAR ÇOK BİNEMEM LPG Lİ BİR ARAÇ ARIYORUM....

AMACIM EKONOMİ

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• Palio 1.2 + Sıralı sistem LPG (98-01) alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Palio 1.2 + Sıralı sistem LPG (98-01) alabilirsiniz

bence de en mantıklı seçeneklerden birisi palio sizin için

alternatif olarak clio hb bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Palio 1.2 + Sıralı sistem LPG (98-01) alabilirsiniz

100KM ŞEHİR İÇİ LPG NE KADAR YAKAR PEKİ EKONOMİK KULLANIMDA ....

AYRICA YOLLARIN DÜZ VE TRAFİGİN FAZLA OLAMADIGI VARSAYIMI ALTINDA ....
  • Öğrencilerin araba almasına karşıyım içip kafayı çekip yada hırs yapıp milleti biçiyorlar kaza yapıyorlar. olmaz molmaz demeyin bir şey olmaz 1 bardak içeyim sürerim olaylarını çok gördük. Ben olsam oğluma öğrenciyken araba almam babalara duyurulur....
  • hocam az yaksın sorun çıkarmasın dersen yumurta kasa accent olabilir hem yazın inmiyorum diyorsun böyle klimalı bi model al süper olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-masrafsiz-55688104/detay/

bi tanede milenyum kasa var bunlarda iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-spor-hundai-55278571/detay/

spor bişey istersen civic olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-klimali-muayne-2013-te-otomatik-vites-celik-jantli-sifir-lpg-li-54785223/detay/

bunlar sana sorun çıkartmaz tabi temizini bulursan sorun çıkartsada ucuza kapatırsın fakat modeli yüksek olsun dizel olsun dersen böyle tata da bakabilirsin ş.içinde bindim bi kere yolcu olarak hoşuma gitmişti güzel gidiyo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tata-as-kale-otomativ-farki-ile-tata-indica-1-4-tdi-55719393/detay/#

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Öğrencilerin araba almasına karşıyım içip kafayı çekip yada hırs yapıp milleti biçiyorlar kaza yapıyorlar. olmaz molmaz demeyin bir şey olmaz 1 bardak içeyim sürerim olaylarını çok gördük. Ben olsam oğluma öğrenciyken araba almam babalara duyurulur....

böyle bi genelleme doğrumu sizce her öğrenci aynı diye bişey yok bende öğrenciyim 2007 yılından beri aracım var ailemdende uzakta yaşıyorum ayrı evim var yani dediğiniz olayı yapmaya çok uygunum ama 4 yıldır daha 1 kere içkili araca yaklaşmadım bence genelleme yapmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben söyledim son sözümü kıssadan hisse
  • quote:

Öğrencilerin araba almasına karşıyım içip kafayı çekip yada hırs yapıp milleti biçiyorlar kaza yapıyorlar. olmaz molmaz demeyin bir şey olmaz 1 bardak içeyim sürerim olaylarını çok gördük. Ben olsam oğluma öğrenciyken araba almam babalara duyurulur....

HOCAM BEN ALKOL KULLANMIYORUM....

AYRICA ALACAGIM ARABA PERFORMANS ARABASI DEGİL YADA NE BİLİYİM O FİYATLARA 1994 MODEL OPLE CORSA GSİ LER VAR ÖYLE BİR ARABA

İSTEMİYORUM BENİM İÇİN SADECE AZ YAKSIN BENİ YORMASIN PERİYODIK BAKIMLARI HARİCİNDE SERVİSE UGRATMASIN YETER...
  • Dikkat etmen gereken şey parçası bol bir araç alman.Mesela gidip de rover falan alma.Ayrıca masrafı agır araba da alma.Mesela vectra,civic tarzı şeyler alma.Allah korusun ufak bi kaza bile olsa öğrenciymişsin masrafın altından kalkamazsın.Bence tipo,accent,palio gibi arabalara bak
  • hyundai accent yumurta kasa
  • quote:

ben söyledim son sözümü kıssadan hisse

merak etmeyin siz son sözünüzü söylediniz artık hiç bir baba oğluna araba almaz hiç bir öğrencide arabaya heves etmez teşekkürler
  • TEŞEKKÜRLER YORUMLAR İÇİN

PALİO KULLANANIZ VAR MI PEKİ

LPG DE KAÇ LT YAKAT 100KM DE
  • Yaf fikrimi değiştiremezsiniz söylediğimin arkasındayım manasında son sözüm bu dedim öğrenciye araba yok o kadarrrr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcu38

TEŞEKKÜRLER YORUMLAR İÇİN

hocam bende 2002 ara kasa pali ovardı 1.2 16 valf atiker tüp takılıydı 2009 da uzun yolda tam 100 bin yakıyordu km de ş.içide 140 bin falan çekişide çok iyiydi 1 kere bile arıza vermedi 2 yıl kullandım çok memnundum bakımları çok ucuzdu memnundum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven.kacar

quote:

hocam bende 2002 ara kasa pali ovardı 1.2 16 valf atiker tüp takılıydı 2009 da uzun yolda tam 100 bin yakıyordu km de ş.içide 140 bin falan çekişide çok iyiydi 1 kere bile arıza vermedi 2 yıl kullandım çok memnundum bakımları çok ucuzdu memnundum ben

ozamann lpg fiyatları nasıldı kurus olarak değilde litre olarak belirtrseniz cok daha sağlıklı olur

teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

ozamann lpg fiyatları nasıldı kurus olarak değilde litre olarak belirtrseniz cok daha sağlıklı olur

teşekkür ederim

işte litre olarak hatırlamıyorum malesef

• quote:

quote:

ben söyledim son sözümü kıssadan hisse

merak etmeyin siz son sözünüzü söylediniz artık hiç bir baba oğluna araba almaz hiç bir öğrencide arabaya heves etmez teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.