Şimdi Ara

Konu Dışı Akademi (Yeni Başlayanlar İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Yoksa Selamün Aleyküm mü demeliydim.
    Evet arkadaşlar konu dışına yeni takılmaya başladım. Böyle bir akademi konusu yok mu?
    Mesala bu selamün Aleyküm mü demeliydim nerden geliyor. Yada yere düşen.....
    Konu dışı gelenekleri nelerdir. Alt nesillere aktarılması gereken şeyler varmıdır. Vs. Vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekle khanjui
  • buradaki kimse tek bir kaynaktan ogrenmemistir. merak ettigin seyi arat google da cikar illaki.
  • merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe <3
  • takam kafana
  • Yok mu yani yok yok mu yani

Senden baska yok mu yani

Kafana taktigin kep mi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbette. teşkilatımızda 33 seviye vardır. 0. seviye üye olmadan takip edenleri kapsar. 1. seviyeye üye olunca 2. seviyeye ilk kez kalıp cevap verince yükselinir.
    31.seviye kutsal sırra vakıf olanların makamıdır. 32. seviye hakkında 31. seviyeler dışında kimse bir şey bilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moonwalk yaparak yürümek?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH li Ciddi kedi

Konu Dışı Akademi (Yeni Başlayanlar İçin)

• Yok crysis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Oyun korsan mı?

yok crysis
  • hangi modelden soğudun, ona göre bizde almayalım o modelden
  • Konudışı el kitapçığımız mevcuttur tüm aktar ve baharatçılarda bulabilirsiniz efenim
  • Kasayı yan yatır.
  • Em onu
  • özürlü aslan, kangal alır
  • Moonwalk yaparak gir ve boynuna pilot kalem sapla.
  • Ev adresine 26 lı pepsi gönderdim :D
  • Sende öyle durmaz.

Birde eğer konu dışında takılacaksan bilmen gereken en önemli şey Eylül darbesidir. Bunu iyi öğren ve değerlerimize sahip çık..
  • Sa mü demeliydim henüz 2 aylık olay, biri kizla konusma ss'sini atmisti. 'Merhaba yoksa sa mi demeliydim' gibi biseydi.

Yere dusenler baya eski. Burgerkingde calisiyorum sorularinizi aliyim konusu acmisti. Soru olarak yere dusen kofteleri ne yapiyorsunuz sormustu ordan basladi.

Oyun korsan mi yok crysis baya eski. Pc oyununda problem olan biri konu aciyor, biri oyun korsan mi diye soruyor cevap yok crysis.

Mercan dede nerden cikti bilmiyorum. Csb uluslararasi coolstorybro nun acilimi guzel hikayeler yazardik eskiden benimde 1 populer hikayem vardi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.