Arkadaşlar son dönemde kıytırık bir forumdan farkımız kalmadı, artık bana konu dışı cazip gelmemeye başladı kendimize gelelim eski konu dışı ruhunu geri getirelim
tebrikler bu konuyu açan 43543634. kişi oldunuz..
ÖNCEKİ HESABIMLA BİRLİKTE YAKLASIK 3 YIL OLDU BİLDİM BİLELİ BU FORUM BOLE
eski kadro artık girmemeye başladı foruma ben bile o kadar saat pc başında duran adamım ama girmiorum yapıcak bişi yok ama
@1 kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık
Ey ruh geldiysen 3 kere vur
Öncelikle bu Budala Kuş'un gitmesi lazım forumdan adamın 1 tane doğru düzgün mesajını görmedim
quote:
6 Ağustos 2011
Eskilerden kim kaldı ki, bir sen bir ben zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
quote:
6 Ağustos 2011
2007'den beri burada olduğumu söylesem ?
quote:
Orijinalden alıntı: Be Original
eski kadro artık girmemeye başladı foruma ben bile o kadar saat pc başında duran adamım ama girmiorum yapıcak bişi yok ama
+1
2004'ten beri giriyorum buraya ve bence de gözle görülür bir değişim var. ama sızlanmalar hep oldu, her zaman insanlar konu dışının eski halini özledi. eskiyle yeninin en büyük farkı ciddiyetteki değişimdir bana göre. eskiden her ne kadar gevşek bir ortam olsa da ciddiyet vardı. şimdi ciddiyet 0a yakın, bir de inci etkisi gözle görülür derecede.
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
2004'ten beri giriyorum buraya ve bence de gözle görülür bir değişim var. ama sızlanmalar hep oldu, her zaman insanlar konu dışının eski halini özledi. eskiyle yeninin en büyük farkı ciddiyetteki değişimdir bana göre. eskiden her ne kadar gevşek bir ortam olsa da ciddiyet vardı. şimdi ciddiyet 0a yakın, bir de inci etkisi gözle görülür derecede.
+1 İnciden fırlayan buraya geliyor.
konu disi 2008 de bitti
Ya şu ciddilik yok diyenler var ya he işte esas onlara tekmeyi çekersek çok güzel olur bu forum. Hiç samimiyet kalmadı bana esas sıkıcılık bundan kaynaklanıyor eskiden komik videolar resimler paylaşılırdı eğlenilird... şimdi gidin bi bakın yok artık...
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
quote:
6 Ağustos 2011
quote:
Orijinalden alıntı: Blood Inside
Ya şu ciddilik yok diyenler var ya he işte esas onlara tekmeyi çekersek çok güzel olur bu forum. Hiç samimiyet kalmadı bana esas sıkıcılık bundan kaynaklanıyor eskiden komik videolar resimler paylaşılırdı eğlenilird... şimdi gidin bi bakın yok artık...
Peçeteden kendi imkanları ile doğanları engelleyemiyoruz..
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
quote:
İkinize de +1
quote:
Orijinalden alıntı: Immortal King
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
quote:
İkinize de +1
Aynen öyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme