quote:Orijinalden alıntı: yokbeolumbe3-4 sene öncesini bırak 1 yıla kadar herşey normaldiTrollerden temizlemek gerekiyor forumu. Özellikle saçma sapan konular açan trollerden.
quote:Orijinalden alıntı: Shredded 3-4 sene önce 200 300 kişi online olurdu burda şimdi çok azaldı siz ne diyosunuz ? Temmuz ağustos gibi dediğin rakamları geçtiğini de gördüm
quote:Orijinalden alıntı: HeLLsTeRquote:Orijinalden alıntı: Shredded 3-4 sene önce 200 300 kişi online olurdu burda şimdi çok azaldı siz ne diyosunuz ? Temmuz ağustos gibi dediğin rakamları geçtiğini de gördüm1 2 ay önceki sayaç ve şuanki arasında farklar var kullanıcıda eksilme yok
quote:Orijinalden alıntı: firtilliokullar açiliyo ağir abiler dönergünden güne eriyoruz beni unutmayın beyler
quote:Orijinalden alıntı: StarbornÇünkü adamı yönetici yapmışlar imzasında siyasi görüşü yazıyor.Forumdaki bazı özellikler yok şu an ve bazılarıda bozuk bunlardan biriside sayaç Şu an 50 gözüken online üye sayısı en az 200'dür
quote:Orijinalden alıntı: PeekayForumdaki bazı özellikler yok şu an ve bazılarıda bozuk bunlardan biriside sayaç Şu an 50 gözüken online üye sayısı en az 200'dür Alıntıları Göster sayaç bozuk knklar ordaki az gösteriyor
quote:Orijinalden alıntı: GazeteciyaKonularimiz siliniyor neden acalim nede gelelimböylesi daha iyi. bir de mesajlarımı kimse görmeyinceye kadar bloklanmak istiyorum oda olursa tam süper olacak.
quote:Orijinalden alıntı: DjarumBlack-böylesi daha iyi. bir de mesajlarımı kimse görmeyinceye kadar bloklanmak istiyorum oda olursa tam süper olacak. Alıntıları Göster @PORTOSS. @Peekay nerden biliyorsunuz?
quote:Orijinalden alıntı: DjarumBlack-böylesi daha iyi. bir de mesajlarımı kimse görmeyinceye kadar bloklanmak istiyorum oda olursa tam süper olacak. Alıntıları Göster Çoğu kişi bıraktı , bırakanların en büyük nedesi ilk olarak saçma konular , yönetimin saçma saçma konu silmeleri gibi nedenler.